fbpx

Današnji Horoskop Bik

(21.3 – 20.4)

Splošni dnevni horoskop

Lahko da bo prišlo do frustracije in nezmožnosti, da bi se premaknili naprej. Ko bo prišel ta čas, bo še najbolje, če boste ostali tam, kjer boste. To bo čas, ko vam ne bo potrebno narediti čisto nič. Pustite, da gre vse mimo. Mirno čakajte, dokler se situacija ne bo spremenila. Vsekakor pa tudi poslušajte vašo intuicijo.

Splošni tedenski horoskop

Predvsem si v tem tednu vzemite čas zase in videli boste, kako hitro se boste počutili bolje. Na splošno vas bo v tem tednu odlikovala precejšnja predrznost. Skorajda ne bo naloge, ki je ne bi znali opraviti. Nadvse pogumni boste, vse težave in ovire pa boste premagovali z optimizmom in dobro voljo. Tak pristop skušajte obdržati tudi v drugi polovici tedna, ko se vam nakazujejo težave na čustvenem področju.

Splošni mesečni horoskop

Na splošno boste ta mesec precej bolj umirjeni kot navadno, saj boste končno našli neko ravnovesje. Poskrbeli boste tudi za dovolj fizične aktivnosti, kar bo dodatno utrdilo vašo voljo, posledično pa boste imeli tudi več energije. V službi bo vse potekalo po dogovorih, večkrat pa vas bo razjezil nek sodelavec, ki se bo nenehno vtikal v vaše delo. Morda je čas, da mu končno poveste, kar mu gre.

Splošni letni horoskop

V letu 2023 boste neutrudni lovci na priložnosti. Saturn, Rahu in Jupiter bodo igrali pomembno vlogo v vašem življenju. Čeprav vam utegnejo ti planeti v prvi četrtini leta pripraviti nekaj preizkušenj, vas bodo v drugi polovici leta 2023 nagradili z obilico uspeha na glavnih področjih življenja, kot so ljubezen, kariera in bogastvo. V prvih mesecih leta se lahko soočite z nekaj poslovnimi težavami, zato se izogibajte naglim in nepremišljenim odločitvam. Dobrotnik Jupiter, ki maja vstopi vaše znamenje, pa vam prinaša poletje same sreče.

Bik je med najbolj praktičnimi in zanesljivimi znamenji zodiaka. V prvi vrsti je ljubitelj dobre hrane in pijače, udobja ter vsega lepega. Odlikujejo ga trdnost, praktičnost, odločnost in moč volje. Ker mu je varnost nadvse pomembna, bo naredi vse, da ohrani svoj status quo. Za Bika je harmoničnost temelj odnosa, zato se bo zelo trudil za srečo svojega partnerja. Stremi k temu, da si ustvari srečen dom in stabilno partnerstvo. Nagnjen je h konservativnemu, kar se odraža tudi v njegovem vedenju.

Značilnosti: ljubitelj varnosti, topel, ljubeč, umirjen, praktičen, ljubosumen, posesiven, zamerljiv
Temperament: melanholičen
Moto: imeti
Vladar znaka: Venera
Element: zemlja
Dan v tednu: petek
Kovina: baker
Srečni kamni: smaragd, safir, ahad, turkiz, korala, bis

Preveri dnevni horoskop za druga znamenja