fbpx

Horoskop Bik

(21.3 – 20.4)

Splošni dnevni horoskop

Danes si boste želeli, da bi imeli malo več denarja, saj bi tako bilo vaše življenje lažje in bolj prijetno. A to je le mala iluzija. Pogosto sanjate o tem, kako bi bilo, če bi bili finančno bolj varni. Če bi bile vaše finančne težave izkoreninjene, bi vaše življenje bilo drugačno, a ni nujno, da lažje.

Splošni tedenski horoskop

V prvi polovici tedna se vam bo celotna situacija, z vsemi vpletenimi vred, zdela neznosna. Komaj boste čakali, da bodo ti naporni dnevi minili in da bo končno spet posijalo sonce. Z nekom se boste zapletli v prepir, ki pa ne bo prvi. V preteklosti sta namreč že imela konflikte in če ne bosta sklenila nekega dogovora, jih bosta morala reševati tudi v prihodnje. Na ljubezenskem področju se potrudite, da boste ljubljeni osebi namenili več pozornosti kot do sedaj, saj se počuti zapostavljeno. V kolikor partnerja nimate, pa bodo prihodnji dnevi zelo primerni za spogledovanje in morda še kaj več. Na službenem področju boste začeli razmišljati o nadgradnji oziroma nekem izobraževanju. Temeljito pretehtajte, preden se boste dokončno odločili.

Splošni mesečni horoskop

Znova se vprašajte, kaj si želite v življenju, in si pred pomembnimi odločitvami postavite cilje. Ne pozabite razvajati svojih najbližjih, presenetite jih s kakšno poslastico, pozornostjo, skratka, uporabite domišljijo. Vse se vam bo tisočkrat povrnilo z njihovim veseljem.

Splošni letni horoskop

V letu 2023 boste neutrudni lovci na priložnosti. Saturn, Rahu in Jupiter bodo igrali pomembno vlogo v vašem življenju. Čeprav vam utegnejo ti planeti v prvi četrtini leta pripraviti nekaj preizkušenj, vas bodo v drugi polovici leta 2023 nagradili z obilico uspeha na glavnih področjih življenja, kot so ljubezen, kariera in bogastvo. V prvih mesecih leta se lahko soočite z nekaj poslovnimi težavami, zato se izogibajte naglim in nepremišljenim odločitvam. Dobrotnik Jupiter, ki maja vstopi vaše znamenje, pa vam prinaša poletje same sreče.

Bik je med najbolj praktičnimi in zanesljivimi znamenji zodiaka. V prvi vrsti je ljubitelj dobre hrane in pijače, udobja ter vsega lepega. Odlikujejo ga trdnost, praktičnost, odločnost in moč volje. Ker mu je varnost nadvse pomembna, bo naredi vse, da ohrani svoj status quo. Za Bika je harmoničnost temelj odnosa, zato se bo zelo trudil za srečo svojega partnerja. Stremi k temu, da si ustvari srečen dom in stabilno partnerstvo. Nagnjen je h konservativnemu, kar se odraža tudi v njegovem vedenju.

Značilnosti: ljubitelj varnosti, topel, ljubeč, umirjen, praktičen, ljubosumen, posesiven, zamerljiv
Temperament: melanholičen
Moto: imeti
Vladar znaka: Venera
Element: zemlja
Dan v tednu: petek
Kovina: baker
Srečni kamni: smaragd, safir, ahad, turkiz, korala, bis

Preveri dnevni horoskop za druga znamenja