fbpx

Horoskop Devica

(21.3 – 20.4)

Splošni dnevni horoskop

Spet boste našli svoj notranji mir in okrepili tudi fizično zdravje. Kar nekako odmaknjeni boste od sveta in razmišljali boste, če smete narediti nov korak. Le s težavo in težkimi koraki se boste podali proti cilju, ki ga nikakor ne morete doseči. Premišljevali boste o nekih novih načrtih.

Splošni tedenski horoskop

Na začetku tedna se boste v svoji koži počutili odlično. Ugotovili boste, da se že dolgo niste tako dobro. Vendar se že proti sredini kažejo spremembe. Nekaj v vašem življenju vas bo začelo utesnjevati. Dan za dnem vam bo jemalo dih, vi pa nikakor ne boste mogli izločiti vzroka. Poglobiti se boste morali vase in v vaša prepričanja. Morda boste našli nekaj, kar ste že prerasli, niti ni več v modi. To čim prej odpravite in ponovno boste lahko zadihali. V sredini tedna bodo do izraza prišle tudi vaše umetniške sposobnosti, zato se boste lotili ustvarjanja. Najverjetneje le za svojo dušo in tega ne boste postavili na ogled. Vsaj partnerju vse predstavite, da bo vedel, kam odhajate. V službi boste postali žrtev konflikta. Ne obremenjujte se, saj bodo hitro ugotovili, da nimate nič pri tem.

Splošni mesečni horoskop

Čudovit mesec je pred vami, saj boste s svojo odločnostjo dosegli vse, kar si boste zamislili, še posebno na kariernem področju. To pa bo vplivalo na vašo dobro voljo in veselje, zaradi katerih boste oboževani tudi doma. Ko se bo že zdelo, da je vse v najlepšem redu, pa lahko družinski odnosi postanejo napeti. Takrat poskusite prisluhniti drugim in svojo avtoriteto držite v ozadju.

Splošni letni horoskop

Leto 2023 bo za vas leto priložnosti, a le če boste nehali teoretizirati in boste poiskali praktične odgovore na vprašanja, ki vas mučijo. Močna prisotnost Jupitra vam bo spomladi prinesla dobre možnosti za poklicni uspeh, poroko ali naraščaj. V drugi polovici leta imate odprte vse karte za potovanja, z njimi pa je povezana tudi možnost zaslužka. Finance bodo pomembna tema skozi vse leto, a pomembno je, da vas njihovo nihanje ne obremeni preveč. Veliko poslovnih vezi se bo moralo podreti, da boste razumeli, kako poslovati v prihodnosti.

Devica je znamenje služenja, zato rada pomaga drugim, je pridna in ima visoko razvito delovno etiko. Je praktična, organizirana, logična in inteligentna. Do sebe in do drugih je zelo zahtevna. A visoka merila in kritičnost še najbolj škodujejo njej sami, saj si nenehno prizadeva doseči popolnost in je nesrečna, če ji pri tem spodleti. Ker le redko pokaže svoja čustva, Devica deluje zelo hladna in zadržana. Ima visoka moralna načela, katerih se tudi dosledno drži.

Značilnosti: skromna, plaha, analitična, marljiva, bistra, urejena, razsodna, preveč kritična, vidi le podrobnosti, ne pa celotne slike
Temperament: melanholičen
Moto: dokazati, analizirati
Vladar znaka: Merkur
Element: zemlja
Dan v tednu: sreda
Kovina: živo srebro in nikelj
Srečni kamni: sardoniks, kamelija, ahat, rožnati jaspis, žad

Preveri dnevni horoskop za druga znamenja