fbpx

DnevniHoroskop Dvojčka

(21.3 – 20.4)

Splošni dnevni horoskop

V zadnjem času ste malo osamljeni. Izbira prave hrane bo lahko danes pripeljala do spremembe pri vašem počutju. Zdrava hrana, ki je nepredelana, ima naravne lastnosti in lahko pomaga pri preprečevanju bolezni. Joga in meditacija sta tudi dovolj močni za pozitivne spremembe, ki jih boste naredili.

Splošni tedenski horoskop

V sredini tedna vas čaka nadvse ugoden čas, ki ga boste lahko izkoristili na poslovnem ali službenem področju. To bo čas napredka, ki vam bo prinesel kar nekaj sprememb, tako pozitivnih kot negativnih. V drugi polovici tedna pa se bosta vaša optimizem in zanos spreobrnila v negativnost in zamerljivost. Bodite potrpežljivi in se ne ukvarjajte z zamerami ter ne izzivajte dodatnih sporov.

Splošni mesečni horoskop

Pred vami je izredno zanimiv mesec. Na finančnem področju bo vse potekalo po načrtih, saj se bodo pokazali dolgo pričakovani rezultati neke naložbe. V službi ali na poslovnem področju se vam nedvomno obetajo prelomne spremembe. Morda se vam bo utrnila nova ideja, ki jo boste spretno realizirali ali pa boste popolnoma spremenili način dela.

Splošni letni horoskop

Leto 2023 vam prinaša obdobje introspekcije, kar bo družabnim dvojčkom nekoliko tuje, a prihaja čas, ko boste morali ugotoviti, kaj si želite, in svoje barke znova usmeriti proti cilju. Lahko boste ugotovili, da vam ne ustreza več služba, ki jo opravljate, da niste več pripadni prijateljskemu krogu ali določeni interesi skupini in boste začeli iskati novo družbo. Pestro dogajanje vas čaka od aprila naprej, ko bo Saturn naredil svoj prvi premik v letu. Zdelo se vam bo, da preizkušenj ni in ni konec, vendar ne skrbite, saj vam Venera in Mars ščitita hrbet in vas bosta podpirala skozi vse leto 2023.

Zaradi obilice talentov in interesov je za Dvojčka značilno, da je razpet med več stvari naenkrat. To je tudi razlog, da običajno nobenega področja ne obvlada popolnoma. Stalno išče in zbira informacije, ki so hrana za njegov intelekt. Je jasnega uma, vsestranski, zabaven ter poln življenja in idej. Zaradi svoje živahnosti je Dvojček središče pozornosti vsake zabave. Poleg tega, da se je nanj težko zanesti, ga je zaradi njegove dvojnosti včasih tudi težko razumeti. Spremembe v njegovem vedenju oziroma razpoloženju so lahko nenadne.

Značilnosti: prilagodljivi, mnogostranski, komunikativni, želijo pestrost v življenju, mladostni, dvolični, površni, igrivi, radovedni
Temperament: optimističen
Moto: misliti
Vladar znaka: Merkur
Element: zrak
Dan v tednu: sreda
Kovina: živo srebro
Srečni kamni: ahat, akvamarin, topaz, smaragd

Preveri dnevni horoskop za druga znamenja