fbpx

Horoskop Dvojčka

(21.3 – 20.4)

Splošni dnevni horoskop

Prijateljstvo in materialne ugodnosti bodo prišle do vas, zdelo se vam bo kot, da ste zadeli na loteriji. Postali boste zelo socialni in družabni. Čas bo pravi, da ponovno stopite v stik z ljudmi, ki jih resnično poznate in se boste z njimi imeli neizmerno dobro, pa čeprav le prek telefona. Prepustite se spletu dogodkov in uživajte.

Splošni tedenski horoskop

Dolžnosti vam ta teden ne bodo pustile veliko prostega časa. Vaše roke bodo zaposlene z delom, misli pa s sestavljanjem načrtov. Na začetku tedna se bo vse vrtelo okoli denarja. Najverjetneje vas bo nekdo prosil za finančno pomoč. Če človeku zaupate, mu lahko priskočite na pomoč. Obstaja pa velika verjetnost, da bo šlo za nekoga, ki vas je v preteklosti že prinesel naokoli, zato dobro premislite, kaj boste storili. V sredini tedna bo vse teklo kot po maslu. V službi ne bo večjih težav, prav tako niti na zasebnem področju. Kar si boste zadali, boste tudi dosegli. Razmišljali boste o velikem koraku naprej, za katerega potrebujete dobro finančno zaledje in zanesljive ljudi. Povprašajte nekoga, ki že ima izkušnje s tem.

Splošni mesečni horoskop

Razmislite o svojih preteklih življenjskih odločitvah in dejanjih. V začetku meseca boste nekoliko odtujeni in zasanjani, zato pazite, da vam tekoči projekti ne uidejo izpod nadzora. Prav tako popazite na svoje finance v sredini meseca.

Splošni letni horoskop

Leto 2023 vam prinaša obdobje introspekcije, kar bo družabnim dvojčkom nekoliko tuje, a prihaja čas, ko boste morali ugotoviti, kaj si želite, in svoje barke znova usmeriti proti cilju. Lahko boste ugotovili, da vam ne ustreza več služba, ki jo opravljate, da niste več pripadni prijateljskemu krogu ali določeni interesi skupini in boste začeli iskati novo družbo. Pestro dogajanje vas čaka od aprila naprej, ko bo Saturn naredil svoj prvi premik v letu. Zdelo se vam bo, da preizkušenj ni in ni konec, vendar ne skrbite, saj vam Venera in Mars ščitita hrbet in vas bosta podpirala skozi vse leto 2023.

Zaradi obilice talentov in interesov je za Dvojčka značilno, da je razpet med več stvari naenkrat. To je tudi razlog, da običajno nobenega področja ne obvlada popolnoma. Stalno išče in zbira informacije, ki so hrana za njegov intelekt. Je jasnega uma, vsestranski, zabaven ter poln življenja in idej. Zaradi svoje živahnosti je Dvojček središče pozornosti vsake zabave. Poleg tega, da se je nanj težko zanesti, ga je zaradi njegove dvojnosti včasih tudi težko razumeti. Spremembe v njegovem vedenju oziroma razpoloženju so lahko nenadne.

Značilnosti: prilagodljivi, mnogostranski, komunikativni, želijo pestrost v življenju, mladostni, dvolični, površni, igrivi, radovedni
Temperament: optimističen
Moto: misliti
Vladar znaka: Merkur
Element: zrak
Dan v tednu: sreda
Kovina: živo srebro
Srečni kamni: ahat, akvamarin, topaz, smaragd

Preveri dnevni horoskop za druga znamenja