fbpx

Horoskop Kozorog

(21.3 – 20.4)

Splošni dnevni horoskop

Finančne zadeve vam bodo povzročile nekaj glavobolov. Raztrgani boste med željo, da bi denar pospravili na stran za prihodnost, in med željo, da bi kupili nekaj, kar si želite že dolgo časa. Obstaja način za oboje. Shranite malo manj in poskusite najti dobro ceno za vaš izdelek. Dobro premislite vse možnosti in jih rešite, preden se boste spravili ob pamet.

Splošni tedenski horoskop

Spoznanje bo resda boleče, vendar za vas nadvse koristno. Bodite pozitivni in verjemite, da je življenje lepo. S takim pristopom se boste najlažje rešili bolečine, ki se vas oklepa. Če boste negativni, pa se bodo na vas lepili le negativni ljudje in dogodki, česar niste vredni. Zaslužite si veliko več kot to. V službi boste v tem tednu nadvse produktivni, saj vam nobeno delo ne bo težko. Vse, česar se boste lotili, vam bo uspelo še pravočasno opraviti. Na vas se bodo zanašali tudi sodelavci.

Splošni mesečni horoskop

Zaupajte svojim bližnjim, saj vam bo to olajšalo marsikatero situacijo. Vaša skromnost ne sme vplivati na jasno komunikacijo v prijateljskih odnosih, povejte, kaj si želite, sicer boste trpeli po nepotrebnem. Nasmiha se vam izjemna možnost za uspeh. A ne boste ga dosegli sami, temveč v skupinskem duhu. Nekdo vam bo dal nasvet, ki bo obrodil bogate sadove.

Splošni letni horoskop

Če ste se morali v preteklem obdobju veliko prilagajati, vas zdaj čaka leto, ko boste lahko spet resnično vi – v vseh pogledih. To vam utegne prinesti tudi nov krog prijateljev ali somišljenikov, novo službo, saj boste končno sebe postavili na prvo mesto. Vse leto boste razpeti med službo in domom, kjer se bo veliko dogajalo – lahko se boste selili ali prenavljali. V vsakem primeru velja paziti na izdatke, da ne boste leta zaključili v rdečih številkah.

Kozorog velja za najbolj ambicioznega med znamenji, čeprav navzven tega običajno ne kaže. Ko se pojavi priložnost, nikoli ne čaka, ampak jo zgrabi z obema rokama. Vsak korak bo temeljito premislil in trdo garal za svoj cilj, zato mu uspeh ne uide. Rad uživa sadove svojega dela – slavo, ugled in denar. Zaradi praktičnosti Kozorogu primanjkuje čustvenosti, vsaj navidezno. V odnose vstopa previdno in se ne sili tja, kjer ni zaželen.

Značilnosti: preudaren, ambiciozen, delaven, discipliniran, organiziran, tradicionalen, pesimističen, skop, godrnjav, prizadeven, skrben
Temperament: melanholičen
Moto: uporabiti
Vladar znaka: Saturn
Element: zemlja
Dan v tednu: sobota
Kovina: svinec
Srečni kamni: rubin, oniks, turkiz, ametist, črni biser

Preveri dnevni horoskop za druga znamenja