fbpx

Horoskop Lev

(21.3 – 20.4)

Splošni dnevni horoskop

Ljudje okoli vas bodo še posebej kritični do stvari, ki jih boste počeli. To bo rezultat tega, da ne živite tako, kot bi morali. Več pozornosti namenite tudi željam bližnjih, večkrat jim prisluhnite in tudi oni bodo postali bolj razumevajoči do vaših potreb in dejanj. Vsekakor pa poslušajte tudi vašo intuicijo.

Splošni tedenski horoskop

V prihajajočem tednu boste imeli nadvse veliko volje za delo vseh vrst. Zaradi dobrih intelektualnih sposobnosti boste zelo produktivni, kar se bo odrazilo na odlično opravljenem delu v službi. Nadrejeni bodo ponosni na vas, pričakujete pa lahko tudi neke vrste povišico. V sredini tedna boste imeli več časa, zato se boste lahko posvetili zasebnemu področju, v katerem je nastalo kar nekaj lukenj. Vezani se morate resno pogovoriti s svojim partnerjem, razrešita težave. Samski pa se raje posvetite svojim prijateljem, namesto da obžalujete in objokujete svojo usodo. Verjemite, da boste ob pravem času spoznali pravo osebo. V drugi polovici in za konec tedna pa se boste lahko posvetili brezskrbnemu lenarjenju. V roke vzemite kakšno dobro knjigo.

Splošni mesečni horoskop

Ne zadržujte se v preteklosti, temveč poskrbite najprej za sedanjost, potem pa še prihodnost. Bodite podjetni, saj se vam obetajo sijajne priložnosti. Ne zatiskajte si oči pred ovirami, saj jih boste zlahka rešili. Ta mesec bo zaradi vaše slabe volje nekoliko težje biti v vaši družbi. Potrudite se biti prijetnejši do svojih bližnjih in poskusite popraviti morebitne napake, da ne bodo po nepotrebnem pustile trajnih posledic v odnosih.

Splošni letni horoskop

Pred vami je leto priložnosti! Čeprav se bo zdelo, da so nekatere preizkušnje pretežke, pa imejte vedno pred očmi, da bo konec leta za vas veliko srečnejši, kot je bil začetek. Turbulence na poslovnem področju bodo v letu 2023 dosegle vrhunec in bodo vztrajale vse do oktobra, zato se držite predvsem enega načela: potrpežljivosti. Če boste izgubili službo, sprejmite situacijo in ne kuhajte zamere. Prepustite se toku sprememb in ne tratite časa za vztrajanje pri starih sistemih. Raje premislite, kaj dobrega vam prinaša nova situacija.

Lev je zelo ponosen, samozavesten in karizmatičen. Je rojen vodja. Ima veliko potrebo po tem, da je v središču pozornosti. Da jo pritegne, je pripravljen narediti marsikaj. V nasprotnem primeru, če ga nihče ne potrebuje in ne ceni, je zelo nesrečen – lahko celo zapade v depresijo. Levove ambicije so visoke, k čemur spada tudi življenje na veliki nogi. Obkrožen je z mnogimi ljudmi, saj je dober prijatelj in tudi zelo gostoljuben

Značilnosti: ustvarjalen, zanesenjaški, širokosrčen, dejaven, pogumen, domišljav, samovšečen, dobro se izraža
Temperament: koleričen
Moto: hoteti
Vladar znaka: Sonce
Element: ogenj
Dan v tednu: nedelja
Kovina: zlato
Srečni kamni: rubin, oniks, tigrovo oko, diamant, jantar

Preveri dnevni horoskop za druga znamenja