fbpx

Dnevni Horoskop Oven

(21.3 – 20.4)

Splošni dnevni horoskop

Zaradi financ ste preveč pod stresom, preveč vas skrbi. Vse se bo uredilo, zato se poskusite vsaj danes malo sprostiti. Vaše denarne skrbi se bodo kmalu umirile zaradi novih možnosti, ki bodo prišle in vam bodo zagotovile nekaj varnosti. Stanje se bo uredilo tudi pri vseh tistih, ki jih imate radi.

Splošni tedenski horoskop

Vse bo teklo kot po maslu. Čeprav boste še v prvih dneh tedna polni pomislekov, boste kaj hitro ugotovili, da so popolnoma neutemeljeni. Dolgo ste se pripravljali na dogajanje in sedaj se boste lahko izrazili v pravem pomenu besede. Če to velja za poslovno področje, pa na žalost ne bo vse tako veselo v zasebnosti.

Splošni mesečni horoskop

Ta mesec vam dobro kaže na poslovnem in finančnem področju. V službi bo dogajanje precej umirjeno, vse bo stremelo k točno določenemu cilju. Dajte vse od sebe, saj se vam obeta vzpon. Hladna logika bo vaš najboljši zaveznik, čustva pa vam bodo večinoma povzročala zaplete. Ne dajte se pregovoriti, da bi vas kdo na podlagi čustev speljal v kaj, kar bo že na prvi pogled katastrofa.

Splošni letni horoskop

Ovni, pred vami je leto, ko vam zagotovo ne bo dolgčas, saj bodo spremembe nenehno trkale na vaša vrata. Čeprav bo začetek leta še nekoliko zaspan zaradi retrogradnega Marsa, ki je vaš vladar, pa se že spomladi obetajo veliki izzivi. Na kariernem področju vas čaka velik preobrat, saj lahko popolnoma spremenite življenjsko poslanstvo – pri tem vam bo pomagal aprilski sončni mrk v ovnu. Ker se boste spremenili tudi sami, bodo na udaru vse ljubezenske zveze, ki ne bodo pripravljene na prilagoditve.

Oven je prvi znak zodiaka, zato je vedno v vsem prvi in ima izjemne vodstvene sposobnosti. Začenja nove projekte, je pobudnik, pionir. Žal pa je zaradi pomanjkanja potrpežljivosti tudi prvi, ki obupa, če se stvari hitro oziroma takoj ne pomaknejo v želeno smer. Izzivi so zanj užitek, zato praktično ne pozna strahu. Po naravi je Oven zelo neposreden, enostaven in ne komplicira. Običajno ima jasne cilje in pozna najhitrejšo pot, da jih doseže. Odziva se hitro in eksplozivno, a tako hitro, kot se razburi, tudi pozabi in odpusti.

Značilnosti: energičen, dinamičen, raziskujoč, pustolovski, sebičen, vihrav, nepremišljen
Temperament: koleričen
Moto: biti, obstajati
Vladar znaka: Mars
Element: ogenj
Dan v tednu: torek
Kovina: železo
Srečni kamni: diamant, rubin, rdeči jaspis, magnetit, hematit, granat

Preveri dnevni horoskop za druga znamenja