fbpx

Horoskop Oven

(21.3 – 20.4)

Splošni dnevni horoskop

Duhovni preboj bo prinesel občutek zmedenosti. Odstranite vse nepotrebno, kot so pretekle travme, čeprav se z novimi stvarmi ne boste želeli soočiti. Ključno bo, da se boste sprostili, če želite napredovati kot človeško bitje. Čeprav bodo vključene tudi solze, bo to za vas pozitivni razvoj. Nato boste spet srečni in svobodni.

Splošni tedenski horoskop

Na začetku tedna boste malce prestrašeni, za kar bo kriva osebna ali čustvena stiska. Zdelo se vam bo, da vam gre vse narobe, čeprav v resnici situacija ne bo tako zelo tragična. Ohranite upanje, saj vam bo ravno to dalo moč. Vse obveznosti vam bodo odveč, saj ne boste znali razmišljati o ničemer drugem, kot o tistem, kar vas bo pestilo. Nikar se ne zaprite vase, ampak s prijatelji ali partnerjem govorite o vaših težavah. V sredini ali proti koncu tedna pa že lahko pričakujete nenaden preobrat dogodkov. Ne glede na to, kaj se bo zgodilo, pazite, da boste uporabljali razumski pristop, saj vaša čustva in občutki v tem času ne bodo objektivni. Poskrbite, da boste konec tedna preživeli v čim bolj umirjenem in spokojnem okolju.

Splošni mesečni horoskop

Počutili se boste lahkotno, brez obremenitev, zaradi česar se boste izjemno dobro razumeli s prijatelji. Ne boste se zapletali zaradi malenkosti in vse bo teklo, kot mora. Pazite na svoje zdravje in finance, saj se boste na kariernem področju morali soočiti z ovirami.

Splošni letni horoskop

Ovni, pred vami je leto, ko vam zagotovo ne bo dolgčas, saj bodo spremembe nenehno trkale na vaša vrata. Čeprav bo začetek leta še nekoliko zaspan zaradi retrogradnega Marsa, ki je vaš vladar, pa se že spomladi obetajo veliki izzivi. Na kariernem področju vas čaka velik preobrat, saj lahko popolnoma spremenite življenjsko poslanstvo – pri tem vam bo pomagal aprilski sončni mrk v ovnu. Ker se boste spremenili tudi sami, bodo na udaru vse ljubezenske zveze, ki ne bodo pripravljene na prilagoditve.

Oven je prvi znak zodiaka, zato je vedno v vsem prvi in ima izjemne vodstvene sposobnosti. Začenja nove projekte, je pobudnik, pionir. Žal pa je zaradi pomanjkanja potrpežljivosti tudi prvi, ki obupa, če se stvari hitro oziroma takoj ne pomaknejo v želeno smer. Izzivi so zanj užitek, zato praktično ne pozna strahu. Po naravi je Oven zelo neposreden, enostaven in ne komplicira. Običajno ima jasne cilje in pozna najhitrejšo pot, da jih doseže. Odziva se hitro in eksplozivno, a tako hitro, kot se razburi, tudi pozabi in odpusti.

Značilnosti: energičen, dinamičen, raziskujoč, pustolovski, sebičen, vihrav, nepremišljen
Temperament: koleričen
Moto: biti, obstajati
Vladar znaka: Mars
Element: ogenj
Dan v tednu: torek
Kovina: železo
Srečni kamni: diamant, rubin, rdeči jaspis, magnetit, hematit, granat

Preveri dnevni horoskop za druga znamenja