fbpx

Horoskop Rak

(21.3 – 20.4)

Splošni dnevni horoskop

Sporočila najverjetneje ne bodo poslana, spletna sporočila ne bodo šla skozi in ljudje si bodo napačno razlagali vaše besede. To bo lahko ustvarilo nered. Z ljudmi boste morali govoriti direktno, podajati boste morali podrobna navodila, uporabljati preproste besede in se prepričati, da si bodo vsi vse zapisali, drugače boste morali sprejeti posledice.

Splošni tedenski horoskop

V tem tednu boste nagnjeni k hitrim reakcijam, kar pa nikakor ne bo dobrodošlo. Potrebovali boste kar nekaj samodiscipline, da ne boste ukrepali prehitro. Zavestno se odzivajte na besede in dejanja. Ne dovolite, da bi vas karkoli presenetilo. V prvih dneh tedna boste na delovnem mestu učinkoviti in hitri, kar bodo nadrejeni nedvomno opazili, četudi se vam ne bo zdelo tako. V sredini tedna bodo kljub nekaterim bolj napetim pogovorom z vašimi domačimi odnosi razmeroma mirni in skladni. Sveže zaljubljeni se še posebej proti koncu tedna pazite prenagljenosti in naivnosti, saj boste močno nagnjeni k njima. Besed ljubljene osebe nikar ne vzemite preveč resno, saj bo le čas pokazal, kako se bo razvilo. Naučiti se morate čustvene neodvisnosti in naj vas ne vrže iz ravnovesja prav vsaka malenkost.

Splošni mesečni horoskop

Prva polovica meseca bo nekoliko težavnejša, saj boste neodločni in se počutili, kot da ste izgubili kompas. Se pa v drugi polovici odpirajo velike priložnosti za rast in razvoj, zato izkoristite čas in se pripravite. Ohranite pozitivne misli, saj vam bo tako uspelo premagati vse ovire, če potrebujete pomoč, naj vam ne bo nerodno prositi zanjo prijatelja ali soseda.

Splošni letni horoskop

V letu 2023 se utegnete znebiti večine težav, ki vas pestijo že dlje časa, prelom pa se vam obeta predvsem na področju kariere – pazite se aprilskega sončnega mrka, ki lahko prinese bridek konec. A čeprav se bo zrušilo nekaj, kar ste dolgo gradili, ne obupujte nad situacijo – izkazalo se bo namreč, da se je moralo končati, da se lahko začne nekaj boljšega. Jupiter v ovnu vam od druge četrtine leta naprej prinaša izjemne priložnosti in srečo na vseh področjih. Zamude in zaplete vam lahko prinese le Saturn. Zdelo se bo, da vas le ovira na poti, a v resnici vam bo podaril čas, da razmislite o vseh svojih dejanjih, kar vam bo pomagalo doseči skokovit uspeh.

Čeprav je zelo čustveno znamenje, Rak svoje občutke pogosto skriva. Ko je prizadet, se umakne vase. Njegov trd oklep je zgolj ščit pred zunanjim svetom, pod njim pa se skriva zelo občutljivo bitje. Zares dobro ga bo lahko spoznal le tisti, ki bo v to vložil veliko časa in potrpljenja. Rak je muhaste narave in pogosto melanholičen, a zelo sočuten in vedno pripravljen nesebično pomagati drugim. Pogosto se preveč naveže, še posebej na starše oziroma družino.

Značilnosti: čustven, ljubeč, domiseln, previden, sočuten, nesamostojen, čemeren, zaščitniški, tradicionalen
Temperament: flegmatičen
Moto: čutiti
Vladar znaka: Luna
Element: voda
Dan v tednu: ponedeljek
Kovina: srebro
Srečni kamni: smaragd, biser, opal

Preveri dnevni horoskop za druga znamenja