fbpx

Horoskop Ribi

(21.3 – 20.4)

Splošni dnevni horoskop

Danes lahko pričakujete finančno pozitiven dan. Če ste v preteklosti delali v smeri svojih ciljev, danes utegne biti dan, ko boste bogato nagrajeni. Verjemite, da si to zaslužite in se ne prepuščajte dvomom. Uživajte v trenutku, ki ste si ga zaslužili.

Splošni tedenski horoskop

Življenje je lepo in kar čaka, da ga zaživite. Na voljo imate obilo pozitivne energije, za kar bi bila velika škoda, da bi jo pustili neizkoriščeno. Kakršne okoliščine si boste ustvarili, tako boste tudi živeli. Poskrbite, da bo teden, ki je pred vami, čaroben. Ne obremenjujte se z malenkostmi, ki v vašem življenju nimajo nikakršne teže in se osredotočite na tisto, kar vas razveseljuje. Če boste storili tako, boste morda odkrili kup novih zanimivosti ali pa spoznali kakšen nov hobi.

Splošni mesečni horoskop

Ta mesec bodo v ospredju čustva. Pri pomembnih odločitvah se ne zanašajte na druge, temveč prisluhnite svojemu šestemu čutu. Poskusite odkriti, katera dejavnost vas veseli, morda se preizkusite v kakšni novi spretnosti, kot je kvačkanje, začnite telovaditi ali se učiti tujega jezika. Vse vam bo namreč šlo izjemno dobro od rok, tudi kariera bo cvetela.

Splošni letni horoskop

Marca se začenja obdobje, ko bo na vas dve leti in pol s svojo energijo močno vplival Saturn, ki vam lahko prinese težke preizkušnje in nauke, a z namenom, da se naučite življenjskih lekcij. Tavanje v oblakih vam pri tem ne bo v pomoč, zato se poskusite prizemljiti in takoj lotiti dela. Še ena kruta streznitev vas čaka jeseni, ko lahko imate finančne težave, do takrat pa vam bo hrbet kril Jupiter, ki bo poskrbel za obilje in vam tako kupil čas, da naredite načrt za dobo suhih krav.

Riba premore veliko kreativnosti, je umetnica. Bolj kot za praktične plati življenja, se zanima za čustveno in duhovno sfero. Včasih ne loči stvarnosti od fantazije in se težje podreja pravilom. Živi v svojem svetu, kjer je vse lepo in prav. Težko jo je popolnoma razumeti. Je neodločna, zelo nežna in senzibilna. Riba je sicer odvisna od drugih, a vedno pripravljena pomagati pomoči potrebnim. Je zelo občutljiva na vplive okolja.

Značilnosti: občutljive, sočutne, razumevajoče, redkobesedne, ranljive, medle, živijo v iluzijah
Temperament: flegmatičen
Moto: verjeti
Vladar znaka: Neptun in Jupiter
Element: voda
Dan v tednu: četrtek
Kovina: platina, kositer
Srečni kamni: mesečev kamen, hematit, ametist, turkiz

Preveri dnevni horoskop za druga znamenja