fbpx

Horoskop Škorpijon

(21.3 – 20.4)

Splošni dnevni horoskop

Veliko ljudi bo tekmovalo za vašo pozornost. Vsi bodo potrebovali vaš nasvet ali pomoč. To vam bo laskalo in želeli jim boste pomagati, a vse skupaj bo tudi skrb vzbujajoče, zaradi česar se boste težko osredotočili. Nikar ne dopustite, da bi to vplivalo na vas. Vsako prošnjo obdelajte posebej, ne obljubljate ničesar in naredite, kar boste lahko.

Splošni tedenski horoskop

Predvsem si v tem tednu vzemite čas zase in videli boste, kako hitro se boste počutili bolje. Na splošno vas bo v tem tednu odlikovala precejšnja predrznost. Skorajda ne bo naloge, ki je ne bi znali opraviti. Nadvse pogumni boste, vse težave in ovire pa boste premagovali z optimizmom in dobro voljo. Tak pristop skušajte obdržati tudi v drugi polovici tedna, ko se vam nakazujejo težave na čustvenem področju.

Splošni mesečni horoskop

Zaradi neodločnosti se vam lahko izmuzne iz rok uspešen posel ali podvig, zato bi bilo dobro, da že prej razmislite, kaj točno si želite, in ste pripravljeni, ko bo treba ukrepati. Zamujena priložnost se lahko povrne, vendar boste morali v drugo vanjo vložiti precej več truda in časa.

Splošni letni horoskop

Pred vami je leto previdnosti in spremenjenega dojemanja številnih stvari v življenju. To obdobje se bo začelo, kakor hitro se Mars januarja obrne v direktno gibanje. Na vas bo močno deloval Saturn, ki vas bo nenehno opozarjal in vas prisilil, da sprejmete previdnostne ukrepe glede svojega poklicnega življenja. Tam vas lahko kot strela z jasnega doleti sprememba, ki pa bo na dolgi rok dobra za vas, zato je skrb odveč. V letu 2023 vam bo naklonjen planet Jupiter, ki bo poskrbel za prijetne družinske odnose in obilje.

Škorpijon je močnega karakterja. S svojo izjemno notranjo močjo lahko negativno situacijo obrne v pozitivno. Njegova magnetična in prepričljiva osebnost ima velik vpliv na ljudi. Če se mu kdo zameri ali ga prizadene, tega ne bo pozabil in bo vrnil milo za drago. Česarkoli se Škorpijon loti, to počne strastno in intenzivno, zato pride do jedra vsaki zadevi. Ima visoko razvito intuicijo in veliko zanimanje za nevidne, okultne sfere.

Značilnosti: energičen, čustven, nagonski, strasten, privlačen, vznemirljiv, ljubosumen, obseden, nasilen, destruktiven
Temperament: flegmatičen
Moto: obvladati
Vladar znaka: Mars in Pluton
Element: voda
Dan v tednu: torek
Kovina: jeklo, železo, plutonij
Srečni kamni: beril, topaz, hematit, opal, jantar, malahit, granat

Preveri dnevni horoskop za druga znamenja