fbpx

Horoskop Strelec

(21.3 – 20.4)

Splošni dnevni horoskop

Nastopile bodo težave med vami in vašimi sorodniki ali sosedi. Vsekakor bo potrebna vaša zmožnost uvajanja kompromisov. Če ne boste previdni, se bo to lahko obrnilo v bitko volj. Še isto minuto, ko se bo pojavil spor, se poskusite pogovoriti in obrniti situacijo na boljše. Drugače bodo izrečene stvari, ki ne bi smele biti in čustva bodo še dolgo ranjena.

Splošni tedenski horoskop

V sredini tedna vas čaka nadvse ugoden čas, ki ga boste lahko izkoristili na poslovnem ali službenem področju. To bo čas napredka, ki vam bo prinesel kar nekaj sprememb, tako pozitivnih kot negativnih. V drugi polovici tedna pa se bosta vaša optimizem in zanos spreobrnila v negativnost in zamerljivost. Bodite potrpežljivi in se ne ukvarjajte z zamerami ter ne izzivajte dodatnih sporov.

Splošni mesečni horoskop

Ker ste navajeni, da vse težave in spore rešujete sproti, ta mesec za vas ne bo nič neobičajnega, burno dogajanje v začetku meseca vas lahko le nekoliko utrudi. V prvi polovici meseca bodite pazljivi in raje ne spreminjajte svojih življenjskih ciljev. Ugotovili boste, da je bilo modro vztrajati, saj se vam nasmiha uspeh.

Splošni letni horoskop

Preizkušnje na področju financ in zdravja, ki so vam ponagajale lani, se bodo končno končale in v letu 2023 si boste lahko oddahnili. Sicer se še ne bo končalo pestro obdobje v službi, a z vso dodatno energijo, ki bo vrela iz vas, vam bo uspelo vse postaviti na svoje mesto. Obeta se vam tudi novo sodelovanje in dobro delovanje v ekipi, ki vam jeseni utegne prinesti napredovanje ali nagrado za dobro opravljeno preteklo delo.

Strelec je nemirnega značaja in je najbolj izpolnjen, ko je vpet v dogajanje. Ker je radoveden, rad potuje in ga vedno zanima več stvari hkrati. Zlahka navezuje stike in sklepa nova prijateljstva. Zanimajo ga tuje kulture in običaji. Ljubi zabavo, obožuje izzive, je brezskrben in uživa življenje. Strelec potrebuje veliko prostora, da razišče svoj svet, in nima potrpljenja, če je ta njegov prostor kakorkoli okrnjen.

Značilnosti: optimističen, svobodoljuben, veseljaški, dobrovoljen, pošten, odkrit, neodgovoren, površen, netakten, rad sodi druge
Temperament: koleričen
Moto: videti
Vladar znaka: Jupiter
Element: ogenj
Dan v tednu: četrtek
Kovina: kositer
Srečni kamni: topaz, turkiz, tigrovo oko, sma

Preveri dnevni horoskop za druga znamenja