fbpx

Dnevni Horoskop Strelec

(21.3 – 20.4)

Splošni dnevni horoskop

Zbudili se boste polni vitalnosti in energije. Želeli si boste fizične aktivnosti, zato si izberite športno dejavnost, s katero se boste danes ukvarjali. Nov zagon bo viden tudi na delovnem mestu. Kos boste vsem ciljem, ki si jih boste zastavili. Bodite bolj preudarni v komunikaciji, saj bo ta nujno potrebna, še posebej ko bo šlo za odnose z bližnjimi. Izogibajte se sporom.

Splošni tedenski horoskop

Predvsem si v tem tednu vzemite čas zase in videli boste, kako hitro se boste počutili bolje. Na splošno vas bo v tem tednu odlikovala precejšnja predrznost. Skorajda ne bo naloge, ki je ne bi znali opraviti. Nadvse pogumni boste, vse težave in ovire pa boste premagovali z optimizmom in dobro voljo. Tak pristop skušajte obdržati tudi v drugi polovici tedna, ko se vam nakazujejo težave na čustvenem področju.

Splošni mesečni horoskop

V tem mesecu boste imeli občudovanja vreden zanos. Še sami velikokrat ne boste vedeli, od kje jemljete vso to energijo. Vendar bolj ko bo šlo proti koncu meseca, večje posledice boste čutili od prekomernega izčrpavanja. Pred nečem si boste zatiskali oči, kar vam bo dodatno pobiralo veliko energije, saj boste sami sebe prepričevali v nekaj, kar ne obstaja.

Splošni letni horoskop

Preizkušnje na področju financ in zdravja, ki so vam ponagajale lani, se bodo končno končale in v letu 2023 si boste lahko oddahnili. Sicer se še ne bo končalo pestro obdobje v službi, a z vso dodatno energijo, ki bo vrela iz vas, vam bo uspelo vse postaviti na svoje mesto. Obeta se vam tudi novo sodelovanje in dobro delovanje v ekipi, ki vam jeseni utegne prinesti napredovanje ali nagrado za dobro opravljeno preteklo delo.

Strelec je nemirnega značaja in je najbolj izpolnjen, ko je vpet v dogajanje. Ker je radoveden, rad potuje in ga vedno zanima več stvari hkrati. Zlahka navezuje stike in sklepa nova prijateljstva. Zanimajo ga tuje kulture in običaji. Ljubi zabavo, obožuje izzive, je brezskrben in uživa življenje. Strelec potrebuje veliko prostora, da razišče svoj svet, in nima potrpljenja, če je ta njegov prostor kakorkoli okrnjen.

Značilnosti: optimističen, svobodoljuben, veseljaški, dobrovoljen, pošten, odkrit, neodgovoren, površen, netakten, rad sodi druge
Temperament: koleričen
Moto: videti
Vladar znaka: Jupiter
Element: ogenj
Dan v tednu: četrtek
Kovina: kositer
Srečni kamni: topaz, turkiz, tigrovo oko, sma

Preveri dnevni horoskop za druga znamenja