fbpx

Horoskop Tehtnica

(21.3 – 20.4)

Splošni dnevni horoskop

Dan vas bo navdušil, da boste nekaj naredili drugače. Vaše želje vas bodo lahko tudi malo zanesle. A čas bo idealen, da to tudi dopustite in uživajte, kolikor boste le lahko. Na katerikoli drug dan bi bilo tako vedenje za vas nedopustno in tudi za druge okoli vas, ampak ne danes. Prepustite se in uživajte v vsem, kar se bo zgodilo.

Splošni tedenski horoskop

Začetek tedna ne bo posebej vznemirljiv, bo pa zato proti koncu več dogajanja. Če ste samski, boste spoznali nekoga, ki vas bo popolnoma očaral. Le prepustite se in počakajte. Presenečeni boste nad tem, kako veliko se lahko zgodi, ne da bi morali za to kaj posebnega storiti. Na poslovnem področju se bo pojavilo kar nekaj novosti, zato boste morali biti v tem tednu osredotočeni na dogajanje na tem področju. Drugače bi namreč lahko zelo hitro preslišali kaj pomembnega, kar pa bi vas lahko tudi precej stalo. Četudi se vam določene informacije ne bodo zdele pomembne, si jih le zapomnite, saj vam bodo morda nekoč prišle še prav. Vezani se boste spraševali, ali gre vaš partnerski odnos v pravo smer. Dvome boste lahko mirno postavili na stran.

Splošni mesečni horoskop

Privoščite si počitek in se umaknite vase. Poskusite prihranite nekaj energije za prihodnost, saj jo boste do konca leta še krvavo potrebovali. Po prvem tednu vas čakajo velike spremembe v življenju, lahko bo na vrata potrkala nova priložnost, nova oseba ali bosta s partnerjem oblikovala nov načrt za prihodnost.

Splošni letni horoskop

Leto 2023 bo za vas polno priložnosti, a tudi preizkušenj, ki vam jih bo zakuhal veliki učitelj Saturn. Pred vami je obdobje pomembnih osebnostnih sprememb, spremenjen videz, cilji, življenjska pot, novo poslanstvo pa lahko zamaje tudi temelje v netrdnih partnerskih ali prijateljskih zvezah, saj vas bo v novi luči težko prepoznati. Naporno bo krmariti med družinskim in profesionalnim življenjem, saj boste precej garali na delovnem področju, a boste končno naredili red in prostor za dobičkonosne poteze, kar se bo pozneje obrestovalo tudi na družinskem področju.

Tehtnica v vsem išče harmonijo in uravnoteženost. Predana je načelu poštenosti in enakosti. Ne mara konfliktov. Če je slučajno priča kakšnemu sporu, ji je običajno dodeljena vloga arbitra, saj ji, zavoljo njenega šarma, marsikdo prisluhne. Nerada je sama, zato najbolj uživa, ko je obdana z ljudmi. Tudi brez partnerja ne zdrži dolgo. Tehtnica je lahko popolna le takrat, ko je zaljubljena. Njena pomanjkljivost, ki se najbolj izrazi pri delu in ki pogosto vodi do zamujanja rokov, je neodločnost oziroma tehtanje prednosti in slabosti.

Značilnosti: diplomatska, uglajena, romantična, miroljubna, sproščena, muhasta, lahkoverna, spogledljiva, neodločna
Temperament: optimističen
Moto: primerjati
Vladar znaka: Venera
Element: zrak
Dan v tednu: petek
Kovina: baker
Srečni kamni: safir, žad, krizolit, opal, korala, smarag

Preveri dnevni horoskop za druga znamenja