fbpx

Horoskop Vodnar

(21.3 – 20.4)

Splošni dnevni horoskop

Zaradi preveč stroge telovadbe v preteklih dneh boste utrujeni. Znašli se boste v bolečinah. Z živci boste na robu in zato se boste lahko spravili nad nekoga. Poskusite nadzirati živce. Bolečine v mišicah poskusite odpraviti z namakanjem v vroči kopeli. Tudi zeliščni čaj bo pomagal. Sprejmite, da bi morali trenirati malo manj.

Splošni tedenski horoskop

Stvari odločno vzemite v svoje roke in kmalu se bo vaše življenje pričelo spreminjati, kot si želite. V sredini tedna ali v drugi polovici vas utegnejo čakati neke birokratske zadeve, ki vas ne bodo razveseljevale, še posebej, če se vse skupaj vleče že dolgo časa. Bodite potrpežljivi in jih skušajte na vsak način odpraviti. Pomembne spremembe pa vas čakajo tudi na službenem področju. Lahko, da se boste odločili za nadaljnje izobraževanje ali prejeli nagrado.

Splošni mesečni horoskop

Povrnila se vam bo samozavest, zato je pred vami ugodno obdobje za uspeh, a le če se vam bo uspelo izolirati od motenj iz okolice. Še posebno vas bo veselilo ukvarjanje z novimi projekti. Sveže ideje, ki jih boste imeli, vam bodo odprle vsa vrata, tudi če boste potrebovali kakšno finančno pomoč. Pogum velja!

Splošni letni horoskop

Končno boste sneli težko breme z ramen, saj se Saturn, ki vam je mešal štrene in vam predajal pomembne lekcije in težke preizkušnje, po dveh letih in pol umika iz vašega znamenja. Veliko se vam bo dogajalo na družinskem področju, v odnosu z bratom ali sestro in starši, pripravite pa se tudi na prenovo svojega brloga. Stvari se bodo začele hitreje odvijati na službenem področju, kjer vam ne bo manjkalo energije in zagona. Čaka vas pomemben projekt, jeseni morda celo sodelovanje s tujino.

Zaradi njegove velike prilagodljivosti in fleksibilnosti Vodnarja spremembe ne motijo. Rad se predaja sanjarjenju in fantazijam. Je človekoljub in bi rad naredil svet lepši in boljši. Hkrati pa je tudi zelo hladen in se ne znajde najbolje, ko gre za čustva. Ker tako ceni svoj osebni prostor, se rado zgodi, da ostane sam in osamljen. Med ljudmi je Vodnar priljubljen predvsem zato, ker ne sodi. Poleg tega pa so tudi skrivnosti pri njem vedno na varnem.

Značilnosti: prijazen, vdan, izviren, neodvisen, toleranten, nezanesljiv, odtujen, načelen, rad pomaga soljudem
Temperament: optimističen
Moto: vedeti
Vladar znaka: Uran in Saturn
Element: zrak
Dan v tednu: sobota
Kovina: aluminij, uran, svinec
Srečni kamni: akvamarin, granat, safir, citrin

Preveri dnevni horoskop za druga znamenja