fbpx

KRISTALI LETA 2023

Postavitev kristalov za zdravilno terapijo

Kristali leta 2023 so rdeči jaspis, heliotrop, snežni obsidian in tigrovo oko. Skupaj tvorijo posebno harmonični vez, ki deluje na naše telo, duh in um. Kristali so privlačni zaradi svoje lepote in simetričnosti, uporabljamo pa jih tudi zaradi njihovih edinstvenih lastnostih. Tudi kristali leta 2023 imajo svoje posebne lastnosti. V nadaljevanju preveri, kako nam ti kristali pomagajo pri soočanju s težavami in ovirami ter doseganju ciljev.

Kristali rdeči japsis, heliotrop, tigrovo oko, snežni obsidian

RDEČI JAPIS

Jaspis je eden izmed najpogostejših kristalov in ga lahko najdemo v različnih odtenkih rdečkasto-rjave barve. Rdeči jaspis je znan po svoji energiji in sposobnosti, da okrepi moč in energijo v telesu. Velja za kristal, ki nas prizemlji, poveže z zemljo in nam pomaga, da ostajamo prisotni v trenutku.

Varuje nas pred negativnimi vplivi in nas spodbuja k samozavesti in pozitivni samopodobi. Jaspis pomaga tudi pri sprostitvi in lajšanju stresa ter tesnobe, zato je primeren za tiste, ki se soočajo s težavami v službi ali doma. Hkrati tudi spodbuja sprejemanje sprememb in novih izzivov. Rdeči jaspis se lahko uporablja tudi za izboljšanje odnosov. Pomaga nam, da se povežemo z drugimi ljudmi in da razvijemo globlje razumevanje in empatijo do drugih. Tako se lažje soočimo s težavami v odnosih, hkrati pa se bolje povežemo z našimi čustvi.

Rdeči jaspis je kristal leta 2023, ki mu vlada planet Mars. Njegova uporaba bo okrepila Marsov bojevniški duh, moč, energijo in odločnost. Prepričani smo lahko, da nas bo spodbujal k pravičnosti in nas usmerjal k pravilnim odločitvam in rešitvam.

HELIOTROP

Heliotrop, znan tudi po imenu krvavi jaspis, je kristal, ki je poznan po svoji sposobnosti, da nas spodbuja k radosti in veselju. To je kristal, ki v nas zbuja ljubezen do sebe in do drugih. Odganja negativno energijo ter nam pomaga, da se soočimo s težavami in izzivi s pozitivnim in optimističnim pristopom. Hkrati je heliotrop je kristal, ki nam pomaga pri uresničitvi sanj in ciljev. Predvsem ima pozitiven vpliv na horoskopski znamenji vodnar in ribi. Ti znamenji sta ob delovanju heliotropa še posebej motivirani in navdihnjeni.

Med drugim heliotrop pozitivno vpliva na spodbujanje notranjega miru. Pomaga tudi pri harmoniziranju, čiščenju energije, pomirjanju ter sproščanju, zato se večkrat uporablja kot talisman ali nakit. Priljubljen je tudi kot pripomoček pri meditaciji, sprostitvenih tehnikah in energetskih terapijah.

TIGROVO OKO

Tigrovo oko je eden izmed najbolj priljubljenih kristalov. Je svetle, oranžno-rjavo lesketajoče barve, njegov vzorec pa spominja na oko tigra, po čemer je dobil tudi ime.

Kristal tigrovo oko je znan po svojih energetskih lastnostih, ki pomagajo pri uravnavanju energije in povečevanju notranje moči ter samozavesti. Velja tudi za kristal, ki spodbuja kreativnost, ustvarjalnost in podjetnost. Je odličen kristal za vse, ki si želite izboljšati svoje počutje, povečati pritok denarja v vaše življenje in si odpreti vrata za nove priložnosti. Idealen je za začetnike svojega lastnega posla in za vse, ki grejo v kakršnemkoli smislu na svoje.

Če hrepenite po tem, da bi enkrat našli ravnovesje v življenju, potem je tigrovo oko prava izbira za vas – še posebej če je vaše horoskopsko znamenje lev. Sicer deluje tudi kot krepitelj vibracij, ki jih oddajajo drugi kristali. Tako v kompletu kristalov za leto 2023 pozitivno vpliva na energetske vplive ostalih treh.

SNEŽNI OBSIDIAN

Snežni obsidian je kristal, ki nedvomno pritegne naše oko s črno-belo razporeditvijo vzorcev. Ima močne energijske sposobnosti, ki pomagajo uravnavati čustva in odpravljati stres. Pomaga pri sprostitvi blokad v čakrah in spodbuja duševno jasnost in razmišljanje. Prav tako se pogosto uporablja za izboljšanje duševnega zdravja in za pomoč pri spopadanju z različnimi težavami, kot so anksioznost, depresija in strahovi.

Ta duhovni kristal nam pomaga odstraniti neželene vzorce vedenja in krepi odločnost. Z njegovo prisotnostjo se izboljša tudi naša osredotočenost, saj spodbuja čiste in jasne misli. Zaradi njegove pomirjajoče energije je tudi zelo primeren za uporabo pri meditaciji, terapijah in sprostitvi nasploh.

Deli članek na:

Facebook
Twitter
Ugodno svetovanje

Pokličite:

GRATIS pogovor:
za vse nove stranke prvi pogovor GRATIS

Rezervirajte pogovor za kasneje