fbpx

Modra polna luna

modra polna luna

Modra luna je izraz, ki se uporablja za opis druge polne lune v enem koledarskem mesecu. Gre za redek dogodek, ki se zgodi le vsaki dve do tri leta. Letošnja modra luna sovpada tudi s super luno, ko je luna na svoji eliptični tirnici najbližje Zemlji in je videti večja in svetlejša kot običajno. Rečemo lahko, da gre za super modro polno luno, ki pa se pojavi vsake 8 do 15 let.

Na splošno je avgustovska modra polna luna redek in močan dogodek, ki ima velik pomen za številne kulture in posameznike. To je čas za razmislek o preteklosti, določanje namenov za prihodnost in povezovanje z energijo vesolja. Napočila bo v četrtek 31. 8. 2023 in bo v znamenju rib. Na splošno je avgustovska modra polna luna zanimiv dogodek, ki združuje duhovne, kulturne in znanstvene vidike. Opominja nas na medsebojno povezanost vesolja in nas spodbuja k raziskovanju skrivnosti našega sveta.

Superlune so zaradi bližine običajno videti svetlejše in večje od drugih polnih lun, čeprav to ni vedno opazno s prostim očesom. Zazrite se torej v nebo in občudujte njeno lepoto.

Kaj modra polna luna pomeni za nas?

V mnogih kulturah ima polna luna velik pomen, saj simbolizira spremembe, preobrazbo in nove začetke. Modra lunina superluna velja za močan čas za postavljanje namenov, sproščanje negativne energije in manifestacijo obilja. V astrologiji naj bi avgustovska modra polna luna prinesla povečan občutek zavedanja in intuicije. To je čas povečane čustvene energije, zato je idealen čas za zdravljenje, meditacijo in duhovne prakse.

modra polna luna

Kaj modra polna luna prinaša vašemu znamenju?

Oven (21. marec – 19. april)

To ognjeno znamenje naj zaupa svoji intuiciji in se ravna po njej, saj bo večinoma imela prav. Pri sprejemanju ključnih odločitev v življenju bodo iskali duhovnost in božansko posredovanje. Poleg tega mora to kardinalno znamenje vedeti, da vesolje podpira njihov uspeh tako v zasebnem kot poklicnem življenju.

Bik (20. april – 20. maj)

To je odlično obdobje za bike, saj se bo njihovo ljubezensko življenje razcvetelo. Morda bodo navezali nove romantične vezi, tisti, ki so že v razmerju, pa bodo svoje vezi še okrepili. To znamenje, ki ga simbolizira nebesni bik, bo ob tej polni luni imelo srečo v ljubezni.

Dvojčki (21. maj – 20. junij)

Dvojčki bodo doživeli velik napredek v poklicnem življenju. Lunina osvetlitev jim bo po napovedih dala določeno smer in jim pomagala uresničiti dolgoročne delovne cilje. Za to spremenljivo znamenje se obeta nova energija na delovnem mestu, povišica, napredovanje ali sprememba službe.

Rak (21. junij – 22. julij)

To obdobje je za vas v znamenju potovanj. To kardinalno znamenje bo na poti, kar je zanj precej malo verjetno. Potujejo lahko zaradi dela, zabave ali izobraževanja. Lepo se boste imeli, zato izkoristite vsako priložnost – ne bo vam žal.

Lev (23. julij – 22. avgust)

Levi, če imate v načrtu finančni projekt, ga ob polni luni obravnavajte kot zaključenega! Dobili boste dobre novice o denarnih zadevah in zadovoljive donose od svojih naložb. Poleg tega se boste ob tej polni luni počutili najbolj čutni. Partnerji bodo občutili vašo zelo strastno in romantično plat.

Devica (23. avgust- 22. september)

To lunino obdobje je za to zemeljsko znamenje čas, ki bo odločilen. Ljudje, rojeni v tem znamenju, ki ga označuje devica, se bodo odločili, ali bodo končali stvari, ki ne delujejo. Samski lahko najdejo dolgoročnega partnerja. V tem obdobju bodo v ospredju poklicna partnerstva.

Tehtnica (23. september – 22. oktober)

Zračno znamenje, ki ljubi ravnovesje, bo ob tej polni luni dodatno motivirano za trdo delo in igro. Tehtnice bodo morda imele tudi težave pri obvladovanju dela in življenja, saj se bodo počutile vpletene v obe smeri.

Škorpijon (23. oktober – 21. november)

Modra polna luna škorpijonom prinaša usmerjenost na dom. Usmerjeni bodo v ohranjanje in krepitev družinskih vezi. Odlična faza za tiste, ki iščejo novo romanco ali pa želijo le popestriti obstoječe odnose, škorpijoni lahko zdaj celo razširijo svojo družino.

Strelec (22. november – 21. december)

Ognjeno znamenje, ki ljubi potovanja in ga označuje strelec, bo v tem času ostalo doma. Zanimale jih bodo nepremičnine, prenova njihove nepremičnine ter vse, kar se nanaša na vzdrževanje in skrb za dom. Postali bodo tudi prijazni gostitelji ter v svoje domove vabili prijatelje in družino.

Kozorog (22. december – 19. januar)

Disciplinirani kozorogi bodo v tem obdobju ustvarjalni, poskušali bodo nove stvari. Modra polna luna jih bo motivirala, da poskusijo nekaj novega in drugačnega od svoje običajne rutine. To kardinalno znamenje se bo počutilo polnega energije za raziskovanje sveta ustvarjanja nečesa inovativnega za osvežujočo spremembo.

Vodnar (20. januar – 18. februar)

To zračno znamenje bo raziskovalo več kot en vir dohodka in se zanimalo za drugo službo ali pa bo želelo zamenjati obstoječo službo za boljšo priložnost. To fiksno znamenje, ki ga simbolizira vodnar, se bo osredotočilo na izboljšanje svojega finančnega položaja. Kar pogumno!

Ribe (19. februar – 20. marec)

Ker je modra polna prav v znamenju ribe, bo njen pomen še toliko večji! To znamenje se bo počutilo lepo, močno in nabito z božansko energijo. Nagnjeno bo k zasledovanju cilja v osebnem odnosu in bo dovolj odločno, da sprejme odločitev. Na splošno je to miren in zdravilen čas za to znamenje.

Deli članek na:

Facebook
Twitter
Ugodno svetovanje

Pokličite:

GRATIS pogovor:
za vse nove stranke prvi pogovor GRATIS

Rezervirajte pogovor za kasneje