fbpx

Dvojčka v ljubezni in odnosih: pameten, spogledljiv in pustolovski

dvojčka v ljubezni

Zmenek z dvojčkom je lahko kot zmenek v nebesih! To je zato, ker to horoskopsko znamenje verjame, da se ljubezen začne v glavi. Če se lahko z dvojčkom povežete na intelektualni ravni, lahko zagotovo preskočijo iskrice! Dvojčka v ljubezni sta kot vožnja z vlakom, ki traja in traja in se nikdar ne konča, na poti pa se ves čas nekaj dogaja.

Dvojčka in pozitivne lastnosti

Ta znak je še kako zanimiv! So izredno komunikativni, duhoviti, igrivi in prilagodljivi. Odnos z njimi je odnos, ki vas ne bo samo intelektualno spodbudil, ampak vas bo tudi veliko naučil. Ključna osebnostna lastnost dvojčkov je družabnost. Ni vam treba skrbeti, da bi ostali brez besed, saj vedo, kako ohraniti pogovor! Dvojčka v ljubezni so zelo avanturistični in obožujejo preizkušanje novih stvari, zaradi česar se lahko zmenek z njimi razvije v pravo pustolovščino.

Želiš izpopolniti svojo energijsko vibracijo? Naj ti pomagajo energijski kompleti, izbrani prav za tvoje horskopsko znamnje. KLIK.

Dvojčka in negativne lastnosti

To znamenje prinaša veliko v njihove odnose, vendar je nekaj lastnosti dvojčkov, na katere morate biti pozorni. Znamenje dvojčkov se zlahka dolgočasi in hrepeni po nenehnih spremembah v svojem življenju. To ni težava za pogumneže zodiaka, toda nenehna potreba dvojčkov, da stvari spreminjajo, lahko na koncu izčrpa tista bolj stabilna zodiakalna znamenja.

Če ste odločna oseba, ki razmeroma enostavno sprejema odločitve, bi lahko bilo druženje z dvojčkom frustrirajoče. To je zato, ker je to znamenje včasih negotovo in neodločno, zaradi česar se težko odločijo, v katero smer bodo šli. Za njih ni nič hujšega, kot da se znajdejo v zagati in predolgo obtičijo v neki situaciji. Zaradi te nemirne narave je lahko razmerje z dvojčkom nekoliko težavno. Bodite potrpežljivi in jim pridite nasproti pri iskanju rešitve!

dvojčka v ljubezni

Astrologija nam ponuja zanimive uvide v našo ljubezensko življenje. Preveri ljubezensko ujemanje s svojim partnerjem z analizo Ljubezenske možnosti, ki jo naročiš TUKAJ.

Dvojčka v zvezi

Če ste dvojček, je tukaj nasvet, ki vam lahko olajša odnose: pokažite, kako se počutite. V svojem srcu in mislih veste, da vam je mar za drugo osebo, a vprašanje je, ali se ona tega zaveda? Poskrbite, da boste govorili in delovali na način, ki odraža vaše občutke. Vaš partner vam bo hvaležen!

Za nemirne dvojčke, kot ste vi, se lahko hitro zgodi, da se naveličate svojega partnerja. Vendar ne pozabite, da mirno »sedenje« na enem mestu ne pomeni nujno, da ste v svojem odnosu naleteli na zid. Dovolite, da se vaša zveza kdaj tudi malenkost ustavi in umiri.

Kompatibilnost z drugimi horoskopskimi znamenji

Sproščen in spontan, kot dvojček je, se najbolj ujame z zračnimi znamenji, kot sta tehtnica in vodnar. Idealen partner zanj mora biti zvedav in pripravljen poslušati ideje in sodelovati pri igrivih dejavnostih, ki si jih domisli. Vodna znamenja se v tej vlogi morda ne bodo odrezala najbolje.

DVOJČKA IN TEHTNICA imata veliko skupnega – oba sta dobro vzgojena in želita spremeniti svet. Hkrati lahko pri obeh horoskopskih znamenjih jezik včasih prehiteva misli, a tega sta že navajena. Ustvarjalnost je za oba pomembna, zato lahko uspeh in dolgoročno srečo najdeta prav na tem področju. Oba imata dober okus, čeprav je vajin stil nekoliko različen. Če bi se preselila skupaj, bi imel vajin življenjski prostor prefinjenost in harmonijo – tako kot vajin odnos.

Čeprav nekatera znamenja najdejo trajno ljubezen prav z enim izmed »svojih«, pri vas ni tako. V odnosu s še enim DVOJČKOM lahko pride do težav ravno zaradi vaše klepetavosti, ki lahko povzroči veliko frustracij na obeh straneh. Prav tako niste najbolj kompatibilni z RAKI. Vi ljubite vse kar je vznemirljivo in novo, medtem ko raki niso najbolj navdušeni nad nenehnimi interakcijami z drugimi. V tem razmerju bo potrebno veliko prilagajanja in razumevanja. Težava je tudi v tem, da nobeden od vaju ne gleda v prihodnost –  rak je nagnjen k življenju v preteklosti, vi pa ostajate trdni zakoreninjeni v sedanjosti.

Deli članek na:

Facebook
Twitter
Ugodno svetovanje

Pokličite:

GRATIS pogovor:
za vse nove stranke prvi pogovor GRATIS

Rezervirajte pogovor za kasneje