fbpx

Tedenski horoskop: Teden od 9.1 do 15.1.2023

tedenski horoskop kosmika

V teden vstopamo s kreativno Luno v levu. Ves dan bomo živahni in razposajeni, ustvarjalni in močni. Vsak izmed nas bo rad bil glavni, prepričan v svoj prav in svoja načela in niti najmanj si ne bomo prizadevali to prikrivati. Ponosni bomo na svoje ideje in na svoje delo, želimo, da se naša ustvarjalnost opazi. Izkoristimo to ognjeno in kreativno energijo, dovolimo ji, da nas motivira in nam podari vznemirjenje glede življenja, naših prihajajočih projektov itd.

 

Tudi torek bo navdihujoč, zato poskrbimo za pozitivna vznemirjenja in naj nam pri tem pomaga močna ognjena energija, saj je tudi Jupiter v ovnu. Dan izkoristimo za oblikovanje novih načrtov in sprejemanje velikih odločitev v smeri, v katero nas vodi srce. Po 16. uri pa ne bo tako lahkotno, saj bo Luna že v znamenju device. Preveč se bomo ukvarjali z nepomembnimi skrbmi, sproščenosti ne bo več. Bolj se lahko posvetimo negi telesa, pojejmo kaj lahkega in zdravega, za psihično umiritev pa uporabimo ročne spretnosti in čiščenje doma ali okolice. Tako bo večer potekal bolj mirno, brez analiziranja in kritiziranja.

 

Tudi sreda bo v znamenju Lune v devici, zato bi bilo dobro, da ne sitnarimo že zjutraj. To bo tudi dan, ko se končno Mars po nekaj mesecih, obrne v direktno gibanje, zato ne mučimo sebe in drugih. Raje se poskušajmo posvetiti sproščanju, saj imamo veliko možnosti. Energijo lahko usmerimo tudi v delikatno delo, ki zahteva natančnost, raziskujmo na internetu ali naredimo red po predalih, omarah. Zelo slab dan je za razna tveganja, ljubezen in zabavo.

 

Četrtek bo naporen, saj imamo kar pet planetov v energiji Zemlje. Ne bo časa za razpuščenost in težko se bomo prepustili brezskrbnosti. Ves čas bomo imeli v glavi pomembne in nepomembne malenkosti, ki jih še nismo opravili. Ne mučimo sami sebe z razmišljanjem o vseh mogočih negativnih posledicah tega, kar smo, pa ne bi smeli, ali nismo, pa bi morali narediti. Za boljše počutje si nadenimo jantar, jaspis ali mlečni kremen. Ko se Luna zadržuje v znamenju device, so za dišavno lučko v prostoru priporočljiva in primerna eterična olja sivke.

 

Končno petek in še prijetna Luna v tehtnici! Spet bomo bolj optimistično razpoloženi, dan pa bo ugoden za druženje in izlet, za romantiko, branje, pisanje in spravo, če smo pretekle dni preveč sitnarili. Vsi bomo postali prijaznejši, dogovarjanje bo enostavnejše, hitreje bomo pristali tudi na kompromise. Ta energija nas bo aktivirala, napolnila, saj se vrtimo v energiji zraka (štirje planeti), ki nam olajša to močno trdoto energije Zemlje.

 

Sobota bo prav prijetna, umirjena energija Lune v tehtnici nas bo usmerjala k vsemu lepemu, skladnemu in seveda slastnemu. S prijateljem(ico) obiščite galerijo, gledališče, koncert, kino ali morda slaščičarno … Težave bomo reševali z diplomacijo, sposobni bomo pustiti lastna čustva ob strani, da bi dosegli mir, po katerem hrepenimo. Hrepenenje po lepoti bo očitno, zato si bomo kaj novega kupili za svoj dom in zase. Danes je čas za preobrazbo!

 

Nedeljsko jutro in dopoldne izkoristimo za druženje, klepet in šarmantnost, saj nas bo že takoj po 13. uri zajela turobna in nezaupljiva energija Lune v škorpijonu. Za kreativce je pravi čas za razmišljanje o senci. Ta material je zlati rudnik za ustvarjanje umetnosti, ki ni le privlačna, ampak tudi na nek način katarzična. Za vse nas pa svetujem, da naredimo razstrupljanje ali zdravljenje debelega črevesa; naredimo šamansko potovanje (kdor zna); naredimo si globoko masažo tkiva; bodimo čustveno iskreni z bližnjimi.

 

 

 

Za več lahko pokličeš naše svetovalce  ali pokličeš 01 589 66 10

Deli članek na:

Facebook
Twitter
Ugodno svetovanje

Pokličite:

GRATIS pogovor:
za vse nove stranke prvi pogovor GRATIS

Rezervirajte pogovor za kasneje