fbpx

Polna Luna in Lunin mrk – harmonija ali katastrofa?

polna luna in lunin mrk

Piše — Teodora s Kosmike

Pred nami je polna Luna in drugi lunin mrk v tem mesecu in zadnji v nizu bik/škorpijon. Zgodil se bo 28. oktobra zvečer, ob 22.15 uri, na 5 stopinj bika. To je zadnji mrk v letu 2023, s katerim se konča serija mrkov bik-škorpijon, ki se je začela davnega leta 2021. V kateri vaši astrološki hiši se bo dogajal? Na katera znamenja bo najmočnejši vpliv?

Na površje prinaša vprašanja v zvezi z lastništvom, premoženjem, denarjem, pa tudi nekaj sporov ali nerešenih vprašanj na temo – kaj je moje in kaj je tvoje?

LUNIN MRK

Tokratni Lunin mrk se zgodi v znamenju bika, in to 28. 10. 2023 ob 22.15. Predvsem zemeljska znamenja – bik, devica in kozorog – bodo pod intenzivnejšim vplivom te energije. Vendar znamenja nasproti (v opoziciji) ob mrku – škorpijon, lev, vodnar – lahko v tem obdobju doživijo tudi precejšnje spremembe … Da bi izvedeli več lahko astrologiji Teodori postavite vprašanje, na katerega vam bo odgovorila (KLIK).

Ta Lunin mrk v biku nas bo prisilil, da ponovno ocenimo svoje materialne in čustvene vrednote na individualni in kolektivni ravni. Med tem mrkom bomo morali biti pozorni na to, kako in kdaj uporabljamo svoje materialne vire, katere navade nam ne služijo več in kaj resnično cenimo v svojem življenju. Lunin mrk je trenutek, ko na površje pridejo čustvena nihanja, notranje transformacije in podzavestne energije. Ti dramatični dogodki osvetljujejo čustvene globine posameznika, včasih razkrivajo občutke, spomine in želje, ki so ostali v senci ali potlačeni. Človek se torej lahko pod energijo Luninega mrka sooči s svojo preteklostjo, zaceli ali odpre čustvene rane in se lahko spremeni. Če v našem življenju obstaja poglavje, ki čaka, da se zapre, ali zgodba, ki hrepeni po koncu, je avra, ki obdaja ta mrk, popolno okno za odločno ukrepanje …

Lunin mrk v biku je le en kamenček v mozaiku vaše partnerske astrologije. Partnerska astrološka analiza Uresničiva sanje skupaj, bo vam in vašemu partnerju razkrila, kako kompatibilna sta, kako se spopasti s težavami in kaj pričakovati. Analiza je lahko tudi čudovito darilo, naroči TUKAJ.

LUNIN MRK v aspektu Plutona in Jupitra

Pluton zavzema osrednje mesto med tem Luninim mrkom. Glede na vladavino škorpijona in trenutni razvoj sezone škorpijona (v tem znamenju sta poleg Sonca, še Merkur in Mars), je Plutonova resonanca nedvomno živa. Tako Pluton kot škorpijon, ki mu vlada, sta prepletena z globokimi temami smrti in ponovnega rojstva. Ta motiv krepi ozvezdje Plejade, še en simbol tega večnega cikla. Medtem se zdi, da Mars in Merkur plešeta v tandemu in podžigata nebo s potencialom strastnega dialoga, vročih izmenjav in občasnih, lahko nevarnih spodrsljajev.

Tudi Jupiter med tem mrkom oddaja svoj sij. Lahko okrepi naše zaznavanje in občutke, včasih do izkrivljanja. Čeprav se zlahka izgubimo v njegovi prostranosti, je Jupitrovo pravo darilo njegova sposobnost, da dvigne našo perspektivo. Spodbuja nas, da sprejmemo širšo, celovitejšo perspektivo – takšno, v kateri se pojavijo odkritja in postanejo jasne prej nevidne povezave.

retrogradni planet

Venera - vladarica ljubezni

Planet ljubezni Venera, vladarica tega mrka, trenutno prehaja skozi metodično in praktično znamenje device. To poudarja vse, od naših dnevnih obveznosti do načina, kako maksimalno delujemo v svoji rutini. Ali vaše vsakodnevne zadeve prispevajo k vašemu občutku varnosti? Ali ste zaradi njih bolj samozavestni? Ali obstaja kaj, kar bi bilo treba spremeniti ali ponovno razmisliti? Venera se bo dan po mrku srečala z inovativnim Uranom v produktivnem trigonu, kar bo prineslo vpogled in rešitve za prihodnost, ki bodo spremenile marsikaj.

Ko se poglavje o mrku bik-škorpijon približuje velikemu finalu, pomislite na to kot na obred prehoda. Vsi smo dozoreli, premagali ovire in se povzpeli na naši duhovni poti. To je kolektivni skok na višje ravni razumevanja, dokaz našega nenehno razvijajočega se kozmičnega plesa.

Kaj pa pravi POLNA LUNA v biku?

Vsak človek je zase svet. Za natančnejšo analizo se posvetujte z astrologinjo Teodoro.

Pokličite jo in ji zastavite vprašanje TUKAJ.

V času polne Lune v znamenju bika nas čakajo najzahtevnejši in najtežji aspekti, ki se bodo dotaknili vsakega znamenja, nekatera dobro pretresli, druge malo manj in prinesli korenite spremembe v naslednjih mesecih. Številni zakoni, resne zveze, lahko doživijo krizo, vse javne izpostavljenosti, pa tudi javne zadeve, lahko doživijo fiasko – zato previdno. Bolj živčni in napeti boste levi, vodnarji, škorpijoni in biki. Počutili se boste, kot da ne morete izstopiti iz kalupa napetosti, zato vas bo vsaka malenkost vrgla iz ritma. Možni so tudi prepiri in konflikti z nadrejenimi ali z oblastmi. Nestabilna delovna mesta dobijo odpoved, tisti, ki čakajo na podaljšanje pogodbe, imajo malo možnosti, da bi jo dobili. Kažejo se težave s krajem bivanja, težave z lastnino, pa tudi z enim od staršev.

Kaj lahko pričakujejo druga znamenja?

Na udaru bosta tudi znamenje tehtnica in strelec, kaže se kronična utrujenost, slabo počutje, veliko turbulence v družini, pojavijo se lahko tudi psihične težave. Za novosti ne bo pravi čas, potrebno bo malce počakati (vsaj 3 tedne). Bodite previdni pri financah, možni so nenačrtovani izdatki. Dodatnega zaslužka ne bo, ni pa to tudi pravi čas za vloge za posojila in kredite nasploh.

Za kozoroga, devico in rake, pa polna Luna kaže na poudarjeno potrebo po uživanju, torej občutku varnosti, ne samo v čustvenem, temveč tudi v materialnem smislu. Dogodke in okoliščine v teh dneh večinoma določata zanesljivost in stalnost ter želja po družini, intimi in domačem udobju. Priporočam vam, da se osredotočite na praktične stvari, naredite načrte za družino, hišo in družinski proračun, vložite denar in se lotite dejanj in načrtov, ki zahtevajo dolgoročnost in vzdržljivost. Ker je bik fiksno zemeljsko znamenje, je v teh dneh lahko poudarjena počasnost, lenoba in enostranskost, zato lahko zamudite dobre priložnosti. Aktivnosti naj bodo usmerjene v doseganje in uresničevanje osebnih, materialnih in dolgoročnih interesov.

Deli članek na:

Facebook
Twitter
Ugodno svetovanje

Pokličite:

GRATIS pogovor:
za vse nove stranke prvi pogovor GRATIS

Rezervirajte pogovor za kasneje