fbpx

Se počutite izčrpane? Počistite čakre!

Sodobni svet, v katerem živimo, je lahko naporen in stresen. Večino časa preživimo na delovnem mestu. Delo, ki ga opravljamo, je ali psihično ali fizično, večkrat pa monotono in nezadovoljivo. Naučili smo se, da si svoje neudobje in skrbi lajšamo z materialno lastnino. Tako uporabljamo to »terapijo«, da si ustvarimo drugačen pogled na naše življenje in da ne opazimo, kaj nam v resnici manjka. Ni presenetljivo, da več in več ljudi opaža, da tako življenje ni pravo za njih. Stoletja in tisočletja pred nami so naši predniki znali živeti. Živeli so v tesnejši povezavi z življenjem okoli njih. Takrat so ljudje resnično razumeli življenje drugega in si pomagali. Morda so zato imeli boljše razumevanje lastnega življenja in lastnih potreb. Imeli pa so tudi boljše razumevanje lastnih teles.

To stanje lahko dosežemo tudi mi, tudi v hitrem in modernem tempu, ki smo ga navajeni. Z znanjem, ki so ga uporabljali tudi naši predniki, lahko dosežemo boljše razumevanje samega sebe. Kako to dosežemo? Preko znanja o čakrah. V sledečih člankih vam bomo predstavili različne čakre, ki jih najdemo v našem telesu. Tako boste lahko preko znamenj, ki se kažejo v vašem vsakdanu, ugotovili, na katerih čakrah imate blokade. Tu vam lahko pomagajo pranoterapevti, ki bodo vaše telo očistili blokad in vam tako omogočili lažje življenje. Najprej pa poglejmo, kaj so čakre in katere čakre vam bomo predstavili.

Kaj so čakre?

Čakre ali kolesa življenja so energetski centri v človeškem telesu. V telesu se nahaja 7 čaker. Razporejene so od presredka do vrha glave. Vsaka od njih ima svojo funkcijo, ki je povezana z določeno barvo in enim od osnovnih elementov. Poleg tega razpolagajo tudi z drugimi lastnostmi in karakteristikami. Poznamo: korensko in spolno čakro, solarni pleksus, srčno, grleno in korensko čakro ter tretje oko.

Barva korenske čakre je rdeča. Korenska čakra predstavlja zemljo, njena osnovna funkcija pa sta instinkt in preživetje. Spolna čakra predstavlja vodo in oranžno barvo. Osnovna funkcija te čakre so čustva, spolna energija in sprejemanje samega sebe. Solarni pleksus je ognjena čakra, saj predstavlja ogenj in rumeno barvo. Njena funkcija pa je umska moč, nadzor, svoboda biti kar smo in kariera. Srčna čakra ima, kako drugače, funkcijo ljubezni, predaje, sočutja in zdravljenja. Njeni barvi sta zelena ali vijolična, element pa je zrak. Grlena čakra, modre barve, predstavlja element prostora. Njeni funkciji pa sta govor in samoizražanje. Čakra tretje oko predstavlja element čas in indigo barvo. Za njo sta značilni intuicija in nadčutno zaznavanje. Kronska čakra se nahaja na vrhu glave in predstavlja kozmos. Je kraljeve vijolične barve in predstavlja povezavo z božanskim.

Kaj vam bomo predstavili v naslednjem članku?

Začeli bomo s srčno čakro. Predstavili vam bomo čakro in tehnike ter ključe, kako si zagotoviti čisto srčno čakro brez blokad. Predstavili vam bomo tudi znamenja, ki kažejo na to, da imate blokade na srčni čakri. Poleg srčne se bomo dotaknili tudi čakre solarnega pleksusa.

Če se na katerikoli čakri pojavijo blokade ali morda niste prepričani, če imate blokade na čakrah ali ne, se lahko obrnete na svetovalce Kosmike, ki se ukvarjajo s tehnikami theta healinga. Z veseljem vam bodo pomagali, vam zaznali blokade in vam jih odpravili. Tako vam bodo dali možnost, da izboljšate svoje življenje.

Deli članek na:

Facebook
Twitter
Ugodno svetovanje

Pokličite:

GRATIS pogovor:
za vse nove stranke prvi pogovor GRATIS

Rezervirajte pogovor za kasneje