fbpx

Skrivnostna nova luna v levu

nova luna v levu

Čeprav je težko verjeti, je avgust že na polovici – in s tem tudi nova luna v levu. Nastopila je prav danes 16. avgusta in prinaša bogate priložnosti za razmislek in ustvarjanje. Ker je Lev edino znamenje, ki mu vlada sonce, je vse v znamenju energije glavnega značaja. V nadaljevanju lahko izveste vse, kar morate vedeti, da bo vaše bivanje v sorazmerju z luninimi vibracijami.

NOVA LUNA V LEVU

Levu vlada Sonce in je vladar pete hiše užitka, igre in notranjega otroka, zato je ta lunacija povezana z izražanjem, ustvarjalnostjo, zdravljenjem srca in krepitvijo naše samopodobe. Lev je fiksno znamenje, ki se upira spremembam, a ker so velikodušni vladarji pete hiše, so bolj kot večina sposobni ustvarjati rešitve, ki koristijo vsem stranem. Ker luna v tej fazi luninega cikla ni vidna, je metafora za senčne dele našega jaza. Te držimo stran od drugih in jih sami težko vidimo, ozdravimo ali integriramo.

NOVA LUNA V LEVU – KAJ PRINAŠA?

Nova luna v Levu prinaša teme, povezane z odnosi, tekmovalnostjo, zvestobo in ljubeznijo, neodvisnostjo in soustvarjanjem. Kje in s strani koga čutimo podporo? Ali delujemo na podlagi varnosti ali pričakovanj? Ali se znamo nahraniti sami ali pa vedno iščemo sladko potrditev drugih?

Beseda zaupanje izvira iz latinske besede confidere, ki pomeni “popolnoma zaupati”. V tem smislu lahko na zaupanje in to novo luno v levu gledamo kot na povabilo, da popolnoma zaupamo vase. Pri tem je pomembno, da ne delujemo z lastnim interesom, temveč z notranjo avtoriteto. Po svetu se gibljemo z zavedanjem, da imamo v njem svoje mesto in da ima naša moč končni namen.

Hkrati smo globoko sredi mitske štiridesetdnevne retrogradne Venere v Levu. Ta nova luna bi lahko vprašanja bogastva in vrednosti postavila na kritično točko ter naše odnose postavila v oster in osupljiv položaj. Če ste trenutno v konfliktu s seboj ali z nekom, ki vam je blizu, je najbolje, da se uprete vračanju k starim vzorcem v želji po novem napredku. Dovolite, da vam ti planetarni vplivi pomagajo pri določanju, kdaj oditi, kdaj se postaviti v bran in kdaj voditi s ponižnostjo.

nova luna v levu

Če vas zanima podrobnejša dnevna, tedenska ali mesečna napoved, preverite horoskop na Kosmiki.

NASLEDNJA HOROSKOPSKA ZNAMENJA, POZOR!

BIK

Bik, ta luna vas bo zadela prav tam, kjer ste najbolj ranljivi. Ta luna, ki se nahaja v vaši četrti hiši domačih in osebnih zadev, osvetljuje vse, kar se dogaja za zaprtimi vrati, na varnem pred radovednimi očmi. In če nimate kotička sveta, ki bi bil varen, potem bi morali razmisliti, kje boste pognali svoje korenine. Ta nova luna v levu vas navdihne, da se preselite v nov kraj. Poslušajte svoje srce in vedeli boste, kaj storiti. Da bi se lahko bik počutil dovolj udobno za raziskovanje sveta, potrebuje stabilnost in varnost. To ga vedno pripravi do boljšega delovanja.

LEV

Levi, priznajte si, da vam je všeč, ko ste v soju žarometov. Tudi če ste Lev, ki se izogiba središču pozornosti in se raje izraža na svoj edinstven način, vam je pomembno, da se počutite razumljeni in cenjeni za to, kar ste. Ob tej novi luni v levu ste v ospredju pozornosti vseh, saj ta luna prižiga ogenj v vaši prvi hiši samega sebe. Pripravite se, da se boste pogledali v ogledalo in videli nekaj povsem novega. Naredite nekaj, kar simbolizira, kako se vaša identiteta spreminja in razvija s časom in izkušnjami. Morda ne boste več ista oseba kot prej, vendar je to dobro. Na koncu ste zaradi tega postali močnejša in zanimivejša oseba.

ŠKORPIJON

Škorpijon, ljudje zadnje čase kar ne morejo nehati govoriti o tebi. Konec koncev ta nova luna prinaša val elektrike prav v vašo 10. hišo javne podobe. Navdihuje vas, da objavite kakšno novico, ki bo spremenila vaše življenje, ali pa izboljšate svoj ugled! Zdaj je čas, da si zastavite poklicne cilje z močjo luninega cikla na vaši strani. Ker ta nova luna v vašem poklicnem sektorju sproža gibanje, lahko stavite, da vaša odločnost ne bo zaman. Kmalu se boste povzpeli na naslednjo stopnico zelo pomembne lestve, zato se ne ozirajte nazaj. Resnici na ljubo boste vrh morda dosegli veliko prej, kot ste pričakovali.

VODNAR

Vodnar, vaši odnosi se spreminjajo na bolje. Ta luna začenja novo razumevanje dajanja in sprejemanja, zato se počutite motivirani, da naredite svoje partnerske odnose še bolj smiselne. S prebiranjem resnice vaše sedme hiše ljubimcev, prijateljev, zakoncev in sovražnikov se soočate s tem, kdo so glavni igralci v vašem življenju in kakšno vlogo ima vsak od njih. Prav tako se natančneje zavedate, kako prispevate k svojim odnosom in kakšen vpliv imate nanje. Poglobite se v dinamiko, ki si jo delite z drugimi, saj lahko to pripelje do zelo zgovornih razkritij. Ne bojte se razširiti svojih obzorij.

Deli članek na:

Facebook
Twitter
Ugodno svetovanje

Pokličite:

GRATIS pogovor:
za vse nove stranke prvi pogovor GRATIS

Rezervirajte pogovor za kasneje