fbpx

Tedenski horoskop: Teden od 1.4 do 7.4.2024

tedenski horoskop kosmika

Kaj pravi tedenski horoskop ta teden:

V prazničen ponedeljek bomo vstopili z resno Luno v kozorogu. Da se bo še malce zapletalo, se tudi Merkur obrača v retrogradno gibanje. Marsikdo bo kljub prazniku in prostega dne, delal ali pripravljal načrte za prihodnost. Tako bo dan bolj tih, resnoben in nič kaj čustveno obarvan. Teme bodo obarvane z družinsko tematiko, obiskovalci, nekateri pa boste odšli na krajšo pot. 

 

V torek in aprilski čas, bomo vstopili z nejevoljo, energija bo že od jutra stresna, bo pa dan naklonjen organizaciji, strukturiranju, urejanju raznih birokratskih in nepremičninskih zadev. Ne bo pa najbolj naklonjen medosebnim odnosom; saj bomo bolj hladni in težje bomo pokazali čustva, saj Luna v kozorogu ni temu naklonjena. Obstaja nevarnost nesreč, psihičnih stisk, težav s črevesjem. 

 

Sreda zjutraj bo turobna in vse do 11. ure se ne bomo zvedrili, potem pa kot krasen piš sproščenosti prinaša Luna v vodnarju.  Seveda pa bo dan nepredvidljiv, zmoti nas lahko retrogradni Merkur, ki je v ovnu. Lahko pošljemo žgečkljiv sms tretji osebi, rečemo kašno res neumestno, pozabimo na sestanek … Vztrajnost pa danes tudi ne bo naša vrlina. Energijo, ki bi jo potrebovali za prebaviti obilno hrano, raje porabimo za zanimivo, nenavadno, slastno in domišljijsko oblečeno ali slečeno noč. 

 

Po slastni noči (če ste upoštevali moja videnja), bomo v četrtkov dan zakorakali kreativni in polni novih, norih zamisli. To bo res krasen dan, dovolili si bomo več zvezdniškega sijaja, se uredili bolj drzno, si kupili več kot rabimo. Izberimo si tudi primeren kristal kot na primer labradorit, sokolovo oko ali fluorit. 

 

Če si želimo uresničiti svoje sanje ali začeti nov projekt, je petkovo dopoldne odličen čas za to. Po 13. uri pa bo že precej drugače, saj Luna vstopi v znamenje rib, kjer jo čakajo še štirje planeti. Na vseh področjih nas bodo vodila čustva, zato ne delajmo dolgoročnih načrtov, kupčij in sploh ne posojajmo denarja, saj nas lahko kdo izkoristi. Nežnost in skrbnost posvetimo družini, otrokom in pomoči potrebnim. 

 

Huhh, sobota bo pa naporna, saj bodo na kupu Luna, Mars in Saturn. V medosebnih odnosih bo cela zmešnjava od vročice do ledu, hkrati pa bomo zelo občutljivi na ostre besede ali zavračanje. Dan bo primeren za ukvarjanje z duhovnostjo, jogo, glasbo, plesom, meditacijo, zato se prepustimo domišljiji in poslušajmo telo. 

 

V nedeljsko jutro se bomo zlili, se bo Luna objela z mističnim Neptunom, ki je ravno tako v ribah, kar bo lahko magično ali totalno zmedeno. Če smo bolj duhovno naravnani, lahko naredimo kakšen obred čiščenja negativne energije, ovijmo se z dišavo jasmina, z nami naj bosta oniks ali turkiz. Po 13.25 pa se bo energija spremenila in to močno, saj Luna vstopa v energičnega ovna. Marsikoga bo zabolela glava, drugi pa bomo igrivi. Večerna vadba bo koristila nam vsem. 

 

Naj vam pomagajo Kosmika izdelki pri vašem vsakdanu.

PREMIUM OSEBNI
Letni HOROSKOP 2024

Astrološke napovedi

Energizirani kristali

Za več lahko pokličeš naše svetovalce  ali pokličeš 01 589 66 10

Deli članek na:

Facebook
Twitter
Ugodno svetovanje

Pokličite:

GRATIS pogovor:
za vse nove stranke prvi pogovor GRATIS

Rezervirajte pogovor za kasneje