fbpx

Tedenski horoskop: Teden od 11.9. do 17.9.2023

tedenski horoskop kosmika

Kaj pravi tedenski horoskop ta teden:

Začetek tedna z ustvarjalnostjo in iznajdljivostjo

V teden vstopamo s pompozno Luno v levu, ki se bliža Veneri, ki je ravno tako v tem znamenju. Z nami bo ustvarjalnost, iznajdljivost in veliko živahnega klepetanja, toda velike načrte in izvedbo, pa raje pustimo za druge dni, saj ne bomo ravno pragmatični. Oblecimo svojo najboljšo obleko in si natančno uredimo pričesko; zablestimo v vsej svoji veličini, da bomo izžarevali moč in življenjsko energijo. Privoščimo si močno, raznovrstno hrano z dobro postrežbo in vsem, kar sodi zraven.
 

Tudi torek bo prijeten, energija bo podobna kot prejšnji dan. Ves dan bo primeren za večje nakupe, lepotičenje, druženje, zabavo, dobro kosilo v kakšni prestižni gostilni, saj Luna v levu želi kraljevsko postrežbo. Dober aspekt z Marsom v tehtnici, prinaša strastne odnose, iskrilo se bo tudi pri manj ljubečih, več bo igrivosti in smeha.

Sredina tedna ne bo več prijetna

Sreda pa ne bo več prijetna, ves čas bomo imeli v glavi pomembne in nepomembne malenkosti, ki jih še nismo opravili. V ospredju bodo naše čustvene potrebe in če smo včeraj zvečer bežali pred realnostjo, bo naše delovanje in kreativnost močno zmanjšana. Počutje ne bo najboljše, saj imamo kar tri planete v občutljivi devici. Poleg tega se zdravilna energija ne uporablja pravilno, ker je Merkur še vedno retrograden. Na sporedu življenja bodo tudi slabe novice.

 

Uhhh, četrtek bo še težji dan, saj se bliža mlaj, nevrotično jutro se bo vleklo v siten in nergav dan. V kulturi, ki pogosto normalizira izgorelost, nam je vsem prelahko povečati naš seznam opravil. Vzemimo si nekaj časa, da se povežemo s svojim telesom in preverimo, kako se počutite. Ne pozabimo, da je naše telo ustvarjalna posoda in nam pogosto govori na glasen, a subtilen način.

Naporen petek in miren vikend

Ob 4.30 se je zgodila mlada Luna v devici, tako da bo petkovo jutro za večino naporno. Naj nas vpliv okolice ne zavede, poiščimo v sebi mir in si določimo nekaj namer za naslednje dni, ki nam bodo omogočile, da dvignemo svojo vibracijo. Ta mlada Luna od nas tudi zahteva, da smo ponosni na svojo rutino in skrb zase in za ostale. Vpliv bo težji za device, ribi, dvojčka in strelca. Malo pred dvajseto, pa Luna vstopa v prijetno tehtnico, tako da bo naše razpoloženje prijetnejše.

 

Sobotno jutro bo mirno, dogajanja bodo v prijetnem vzdušju, saj Luna v tehtnici ne mara glasnih ali ostrih besed. Včeraj se je Merkur končno obrnil v direktno gibanje, dan, dva bo njegov vpliv kot  prebujanje iz globokega spanca. Merkur bo potreboval čas, da popije kozmično kavo in se popolnoma zave. Zato ne hitimo z odločitvami, dogovori, podpisi ali nakupi, vsaj še nekaj dni.

 

Pa smo prisopihali do nedelje, najlepšega dne v tem tednu. Luna v tehtnici potrebuje zrak, svobodo, zato svetlimo, razčistimo svoj prostor, odprimo okna in vrata (če je le mogoče). Pustimo prostor za sanjarjenje o velikem nebu in se izognimo preobremenitvi z informacijami. Posvetimo se svojemu videzu, pridobimo samozavest in eksperimentirajmo s svojim slogom. Z nami bodo sproščena, ležerna druženja, lahko pa veliko bolj razvajajmo sami sebe.

 

Naj vam pomagajo Kosmika izdelki pri vašem vsakdanu.

PREMIUM OSEBNI
Letni HOROSKOP 2023

Astrološke napovedi

Energizirani kristali

Za več lahko pokličeš naše svetovalce  ali pokličeš 01 589 66 10

Deli članek na:

Facebook
Twitter
Ugodno svetovanje

Pokličite:

GRATIS pogovor:
za vse nove stranke prvi pogovor GRATIS

Rezervirajte pogovor za kasneje