fbpx

Tedenski horoskop: Teden od 18.12 do 24.12.2023

tedenski horoskop kosmika

Kaj pravi tedenski horoskop ta teden:

Kaj nas čaka v začetku tedna

V ponedeljek bomo vstopili malce zmedeni, celo žalostni, saj sta se ponoči združila Luna in Saturn v Ribah. Kot psihične gobe bomo težko ločili naša čustva od drugih. Pazimo, da če nam kaj ne uspe, da ne bomo preveč potrti. Popoldan si še posebej vzemimo čas, potopimo se vase. Občutimo, kako je biti v svojem telesu. Občutimo, da je naše telo več kot 70 odstotkov voda. Spoznajmo, da nosimo v sebi ocean.

 

Torkov dan bo poplavljen z čustvi, saj imamo kar štiri planete v energiji Vode. Nekaj težav bo v odnosih, za bolj občutljive, pa bo zelo naporno. Zalotili se bomo, da stvari jemljemo preveč osebno. Če bomo čutili, da nas emocije preveč zanašajo, si pomagajmo z meditacijo. Malo čez tri popoldan, se Luna objame z Neptunom, ostanimo zvesti svojim moralnim načelom in če ne želimo povedati po pravici, bodimo raje tiho.

Sredina tedna bo na glavo

No, sreda pa bo že na glavo! Ja, planeti v ognju so precej hitri, divji in nesramni. Luna v Ovnu, Sonce in Mars pa v Strelcu, nas bodo napolnili z impulzi in nepremišljenimi dejanji. Pojavila se bo velika želja po nečem novem in dobili bomo pogum za nov korak. Naše želje po tem bodo močne, počutili se bomo energično, spontano in navdušeno. Previdno na cesti!

 

Četrtkovo jutro bo lahko zaznamovano z napetostjo, zato bo krajša intenzivna vadba kot nalašč za sprostitev. Preusmerimo se v konstruktivne debate in dejanja. Naša čustva in strasti se bodo ves čas prebujala, hoteli bomo prevzeti vodilno vlogo v odnosih. Previdno z besedami in ostrimi predmeti!

V petek luna vstopa v Bika

Petek bo prav poseben dan, Luna vstopa v Bika ob 03.50h, Sonce vstopa v znamenje Kozoroga, točno ob 03.27h, nastopila bo astrološka zima, hkrati pa tudi zimski solsticij. Luna se bo objela z Jupitrom, malo pred štirinajsto, vsi naši čuti bodo oživeli. Malo pred osmo zvečer, pa si podata roko še Sonce in Merkur. Hmmm, kakšen počasen ples nas čaka z vso to močno energijo Zemlje? Saj je vseeno, čas je za užitke vseh vrst. Privoščimo si na polno!

 

Sobota bo v podobni energijo, le da bo naš um malce bolj zmeden, saj se zgodaj zjutraj retrogradni Merkur vrača nazaj v Strelca. No ja, več bo hitenja, napak, pretiranega zapravljanja, živčnih stresov, saj tudi Luna trči v ekscentričnega Urana ob 14.33h, ki je prav tako v Biku. Pazimo, da nas premočne čustvene reakcije ne izčrpajo, kar lahko vpliva na počutje.

 

Nedelja bo še bolj hitra in živahna, telefoni bodo zvonili, nove ideje se nam bodo porajale, veliko nas bo šlo na pot, saj se bomo vijugali z Luno v nagajivih Dvojčkih. Nadenimo si lahkotne barve, take, ki dajejo občutek zračnosti, za tiste bolj nemirne pa priporočam kristal tigrovo oko, ahat ali kalcedon.

Naj vam pomagajo Kosmika izdelki pri vašem vsakdanu.

PREMIUM OSEBNI
Letni HOROSKOP 2023

Astrološke napovedi

Energizirani kristali

Za več lahko pokličeš naše svetovalce  ali pokličeš 01 589 66 10

Deli članek na:

Facebook
Twitter
Ugodno svetovanje

Pokličite:

GRATIS pogovor:
za vse nove stranke prvi pogovor GRATIS

Rezervirajte pogovor za kasneje