fbpx

Tedenski horoskop: Teden od 18.9. do 24.9.2023

tedenski horoskop kosmika

Kaj pravi tedenski horoskop ta teden:

Začetek tedna bo črnogled in ljubosumen

V ponedeljek se bomo zbudili z črnogledo in ljubosumno Luno v Škorpijonu. Dan bo zelo intenziven in skrivnosten, natančno si bomo prizadevali preučiti okolico in priti vsemu do dna ter ves čas ostati zaprti. Ne bomo pripravljeni na resne pogovore, raje bomo molče opazovali. Previdno v odnosih, da ne bo večer prežet z negativno energijo ali neprijetnimi besedami, celo dejanji.

 

Tudi torek bo naporen, saj ima Luna v Škorpijonu težke aspekte z več planeti. Dvigovali bomo napetost za vsako malenkost, saj energija krepi strahove, raziskuje teorije zarote in vse okoli sebe dojema kot grožnjo ali nevarnost. Danes bomo prihajali do skrajnosti v skoraj vseh situacijah in za tiste, ki omahujejo, je to lahko usodno. Raziskujmo najprej pri sebi, saj se vse začne pri nas.

 

Sredina tedna prinaša senco dvomov

V sredino jutro in dopoldne bo legla senca dvomov, predvsem med ljubljenim. Zanimanje za vse skrivnostno, mistično in prepovedano, bo naraščalo. Paziti bo treba, da ne se ne spravljamo na mlajše in šibkejše. Uhhhh, še dobro, da ob 16.06h Luna vstopi v razigranega Strelca. Povečala se bo potreba po gibanju, druženju, smehu in fizičnem delu. Vsakršna omejitev nam ne bo odgovarjala.

 

Četrtek bo čudovit dan, že zjutraj bomo zaneseni in polni navdiha. Lep aspekt z Venero iz Leva, bo pripomogel k uspešnemu dnevu, tako pri raznih projektih kot sestankih. Tudi na ljubezenskem področju bo živahno, iskrilo se bo na vse strani. Z nami bo čutna energija, poleg pa naj bo še dobra hrana. Večina med nami bo prijazna in diplomatska, dobro se bomo razumeli z drugimi z uporabo naravnega šarma in lahkotne narave.

 

Konec tedna prinaša Lahkotno delo

Tudi v petek bomo vstopili z podobno energijo. Delo bo potekalo lahkotno, bolj bomo zabavni. Današnja energija omogoča posebno priljubljenost med ženskami. V stiku bomo z našo mehkejšo platjo in izžarevali bomo notranji mir. Užijmo to na polno, da bomo lažje vstopili v hladen večer, saj se Luna ob 22.20h premakne v Kozoroga.

 

Sobota bo prav poseben dan. Ste se pripravili na jesensko enakonočje? Enakonočje ni le proces, ki se dogaja zunaj v naravi in vesolju, dogaja se tudi znotraj vsakega izmed nas. Pred vsakim tovrstnim preobratom je čas za upočasnitev, da se lažje uglasimo z ekvinokcijskimi energijami. Čeprav bo z nami Luna v Kozorogu, bo dan prijeten, saj Sonce vstopa v harmonično Tehtnico. Odnosi se bodo ustalili, bolj bomo tradicionalno usmerjeni in prijetni v komunikaciji.

 

Nedelja bo potekala v smeri načrtovanja, družinskih srečanj in tudi skrbi za nemočne ali ostarele. Danes previdno pri prehrani, občutljivost bo večja za občutljivejše, pojavijo pa se lahko tudi razne bolečine. Razmišljamo pozitivno, lahko se odločimo za post z tekočo hrano. Moč kristalov bo večja, oniks in žad prinašata notranjo sprostitev, utesnjenost pa premagata aventurin in rožni kremen.

Naj vam pomagajo Kosmika izdelki pri vašem vsakdanu.

PREMIUM OSEBNI
Letni HOROSKOP 2023

Astrološke napovedi

Energizirani kristali

Za več lahko pokličeš naše svetovalce  ali pokličeš 01 589 66 10

Deli članek na:

Facebook
Twitter
Ugodno svetovanje

Pokličite:

GRATIS pogovor:
za vse nove stranke prvi pogovor GRATIS

Rezervirajte pogovor za kasneje