fbpx

Tedenski horoskop: Teden od 19.2 do 25.2.2024

tedenski horoskop kosmika

Kaj pravi tedenski horoskop ta teden:

V ponedeljek vstopamo z občutljivo Luno v Raku, hkrati se pa nekaj minut pred tem, Sonce zaziblje v romantični Ribi, kjer se bo gostilo naslednje tedne.  Če ne bomo pazljivi do sebe in drugih, se lahko negativna energija in preobčutljivost stopnjujeta. Da ne bomo preveč neprijetni, se obdajmo z oranžno barvo, meditirajmo, se namakajmo in obdajmo s kameno strelo ali mesečevim kristalom.

 

Preobčutljivost bo marsikoga že zjutraj spravila v slabo voljo, torek pa bo v zelo nihajočem razpoloženju, saj imamo kar štiri planete v elementu vode. Kar bomo pred eno uro razumeli kot ljubezen, bomo v naslednjem trenutku jemali kot napad na osebno svobodo in druge krivili za to, kako slabo se počutimo. Lastno nezadovoljstvo bomo sposobni premlevati v neskončnost, ne bomo zaupali drugim, tudi če bodo nasveti dobronamerni. Negotovost bo res očitna.

 

Sredino jutro in dopoldan bosta še tečna, počutje bo slabo in nejevolja brez pravega vzroka. Ob 14:40 h pa Luna vstopi v karizmatičnega Leva, ozračje se bo razvedrilo in objela nas bo radoživost. Naše izražanje bo bolj sproščeno, večer pa nam prinaša zanimive, nenavadne ideje, ki jih bomo z veseljem tudi udejanjili.

 

Četrtek prinaša več energije, tako se bomo ves dan hitro odzivali. Hote ali nehote bomo prevzeli nadzor tako doma kot v službi in nekako znali peljati stvari tako, da bo za vse dobro. Čustveno bomo zelo dojemljivi, odprti in malce zapravljivi. Luna v Levu izzove pozitivne občutke, veselje in veliko aktivne energije, zato izkoristimo to za iskanje uslug, saj bomo v glavnem dobro razpoloženi.

 

Petek bo zelo razgiban, notranja želja po uresničitvi in močna domišljija, nas bo motivirala, tako bomo lahko ustvarili nekaj novega ter s tem navdihnili tudi okolico. Zrak (trije planeti v Vodnarju), prinaša vizije, Voda (štirje planeti v Ribah), prinaša kreativne sanje. Čustva bomo svobodno izražali in se več družili. Dan naj bo obarvan z skupno vadbo, meditacijo, kreativno pisanje in prijatelje.

 

Ja, sobota pa ne bo tako lahkotna, ponoči je Luna vstopila v analitično Devico, ob 13:30h pa nas čaka še polna Luna v tem znamenju. Zaskrbljeni bomo za vsako malenkost, malce prestrašeni ali v dvomih in pojavijo se lahko bolečine v želodcu, črevesju, zaznati pa bo tudi slabše počutje pri sladkornih bolnikih. Večer bo še bolj naporen, saj se Luna znajde v težkem aspektu z Saturnom.

 

Čeprav nas bo Luna v Devici spremljala še vso nedeljo, bo dan bolj miren kot so bili pretekli dnevi. Veliko bo odvisno od nas in če želimo kaj dokončati, bo danes pravi čas za to. Spremenljivost v odnosih bo opazna, vendar kramljanja ne bo manjkalo. Za boljše počutje zvečer si nadenimo žad, jantar ali mlečni kremen.

Naj vam pomagajo Kosmika izdelki pri vašem vsakdanu.

PREMIUM OSEBNI
Letni HOROSKOP 2024

Astrološke napovedi

Energizirani kristali

Za več lahko pokličeš naše svetovalce  ali pokličeš 01 589 66 10

Deli članek na:

Facebook
Twitter
Ugodno svetovanje

Pokličite:

GRATIS pogovor:
za vse nove stranke prvi pogovor GRATIS

Rezervirajte pogovor za kasneje