fbpx

Tedenski horoskop: Teden od 20.11 do 26.11.2023

tedenski horoskop kosmika

Kaj pravi tedenski horoskop ta teden:

V nov teden vstopamo s prijateljsko in nenavadno Luno v Vodnarju, tako bo ponedeljkovo jutro vedro in zanimivo. Kar nekaj planetarnih premikov bo v naslednjih dneh, že se kar veselim ognjene energije, ki prihaja. Proti popoldnevu pa nas čakajo malce bolj resne zadeve, saj se Luna seli sicer v nežne Ribe, vendar jo že na vratih čaka strogi Saturn. Uhhhh, ne pustimo se omejevati!

 

Torek bo prijeten dan, predvsem za vodna in zemeljska znamenja. Luna se bo prijetno spogledovala z Uranom. Danes priporočam, da se sprostimo, pustimo čustvom svojo pot in jih samo opazujmo, brez reakcij. Napišimo kakšen verz, lahko tudi citat iz knjige, na radiu poiščimo pesmi, ki so nas zadele do temelja, zaplešimo in bodimo pozorni do sebe in do drugih.

 

Končno! Jejjjj, danes se Sonce pridruži Merkurju, ki se nahaja v veselem in zabavnem Strelcu. Začenja se obdobje optimizma in zanimivih dogodivščin. Sredin dan prinaša res veliko pozitive in sproščenosti. Počasi smo zlezli iz moreče energije Škorpijona, sedaj pa bo na pohodu iskrivost in gibanje, tako fizično kot umsko. Pri okusu pa ne bo meja, z nami bo vse precej eksotično.

 

Četrtek bo še bolj živahen, saj se bo z nami hitra Luna v Ovnu. Impulzivne poteze, ki jih bo povzročila naglica, bodo pogoste. Tako bomo vsi nenehno iskali nekaj novega, vznemirljivega in zanimivega. Z nami bo iskreno navdušenje, manjkalo pa bo potrpljenje. Zlahka in hitro se bomo “vžgali”, težje bomo sprejeli kritiko. Izrabimo to energijo za akcijo, vadbo, krajše poti, delo na prostem.

 

V petek bomo vstopili na juriš, z nami so štirje planeti v elementu Ogenj, saj tudi Mars danes vstopa v Strelca. Fokus tega dne bo akcija, izzivi in novosti, zato si ne dovolimo jeze že zgodaj zjutraj, da nas ne bo bolela glava ves dan. Pojavila se bo velika želja po nečem novem in dobili bomo pogum za nov korak. Naši impulzi po tem bodo močni, počutili se bomo energično, spontano in navdušeno. Samo brez pretiravanja, prosim!

 

Sobotno jutro bo lahko zaznamovano z napetostjo, zato bo krajša intenzivna vadba kot nalašč za sprostitev. Preusmerimo se v konstruktivne debate in dejanja. Dan  porabimo za kakšna fizična opravila, čiščenje zunanje oklice doma ali naredimo kaj koristnega z rokami, saj bo raven energije visoka, z nami bosta Luna in Jupiter v Biku. Naš humor lahko okolico spravi v dobro voljo. Seveda bo večer čisto drugačen, Luna v uživaškem Biku hoče tipat, jest in se objemat.

 

Bolj kot smo uživali prejšnji večer in noč, manj stresno bo nedeljsko dopoldne, saj se bo Luna ob 09.03h srečala v objemu z eksplozivnim Uranom, ki je ravno tako v znamenju Bika. Neposrednost bo velika, zato lahko hitro koga užalimo. Energija teh dveh aspektov traja nekaj ur, tako da bomo popoldan že bolj mirni, tisti pa, ki boste kakšno ušpičili ali naredili kakšno nesramnost, pa boste čutili trkanje vesti in to močno!

 

 

Naj vam pomagajo Kosmika izdelki pri vašem vsakdanu.

PREMIUM OSEBNI
Letni HOROSKOP 2023

Astrološke napovedi

Energizirani kristali

Za več lahko pokličeš naše svetovalce  ali pokličeš 01 589 66 10

Deli članek na:

Facebook
Twitter
Ugodno svetovanje

Pokličite:

GRATIS pogovor:
za vse nove stranke prvi pogovor GRATIS

Rezervirajte pogovor za kasneje