fbpx

Tedenski horoskop: Teden od 20.3. do 26.3.2023

tedenski horoskop kosmika

Kaj pravi tedenski horoskop ta teden:

Začetek tedna

V teden vstopamo zmedeno, saj se Luna nahaja v ribah. Ves teden bo polno preobratov – na nebu in na Zemlji, tako da bo kar nekaj težav v odnosih, za bolj občutljive pa bo zelo naporno. Morda se bomo zalotili, da stvari jemljemo preveč osebno. Če bomo čutili, da nas emocije preveč zanašajo, se prizemljimo s pomočjo meditacije. Vstopamo v astrološko pomlad, hkrati pa v pomladno enakonočje, točno ob 21.24, saj Sonce vstopa v znamenje ovna.

 

Tudi torkov dan bo nenavaden, še vedno jadramo z občutljivo Luno v ribah. Poskusimo prisluhniti srcu. To se sliši precej poetično, pa vendar se opazujmo. Večkrat čez dan zaprimo oči in poglejmo, kaj se dogaja v našem telesu. Kaj se dogaja v srcu? Kaj potrebuje in kaj sporoča? Sedimo nekaj časa s temi vprašanji in počakajmo na odgovor.  Ob 17.01 Luna vstopi v strastnega ovna in kmalu za tem nas čaka še mlaj v ovnu. Eksplozija energije je in bo z nami s 4. planeti in Kironom v ovnu. Huuhh, ne bo nam enostavno. Previdno in še enkrat previdno! Razdražljivo energijo lahko umirimo s kristalom aventurin, dobro bo, da si ga damo v žep suknjiča, položimo na pisalno mizo ali ga imamo blizu sebe.

 

Sreda naj bo dinamično obarvana, poiščimo si aktivnosti ali delo, ki nas bodo fizično izčrpale, saj je še vedno močan ogenj z nami. To izjemno težko energijo, lahko usmerimo v akcijo, se umikamo iz čustvenih zagat (Sonce v ovnu), izbruhe jeze spreobrnimo v hitro hojo, dihanje v naravi, glasno petje ali divji ples (Merkur v ovnu). Očistimo svoje telo tako znotraj kot zunaj in se odkrito pogovorimo z zaupanja vrednim prijateljem o stiskah (Luna v ovnu).

Sredina tedna

Čaka nas strasten četrtek, kje in kako, pa bo odvisno od nas. Energijsko se bomo okrepili, hitro in glasno se bomo odzivali. Čuvajmo se le pretiranega egoizma, ki nam lahko zasenči presojo, preveliko navdušenje pa nas bo vodilo v napake in razna vročična stanja, celo v manijo. Srce in glavo imejmo v ravnovesju, strast pa izživimo v kreativnosti, športu ali med rjuhami. Še dobro, da malo pred osmo zvečer Luna vstopi v miroljubnega bika. Svežina bo z nami, romantika, erotika in čutila so prav tako tu. Zagrabimo jih. Za delo, skrbi in tečnobo zvečer ne bo časa.

 

Petek bolj umirjen, tudi najlepši dan v tednu. Ljubezen, kuhanje in užitek bodo prave stvari za prihajajoči vikend, saj se bo Venera v biku prijetno stiskala z Luno. Vplive te Lune v biku izkoristimo za zdravljenje z zemljo ali bioenergijo, za masažo, za izlet v naravo. Pojdimo nekam, kjer je lepo ali pa si dan ali cel vikend polepšajmo tam, kjer pač smo. Z nami naj bo roževec, ki se najbolje ujema z energijo Lune v biku. Primerna dišava v prostoru pa naj bo eterično olje jelke in timijana, pa tudi jasmina.

Kako kaže tedenski horoskop za vikend?

Sobotno jutro bo ležerno, pazimo pa, da nas premočne čustvene reakcije ne izčrpajo, kar lahko vpliva na počutje. V razmislek: namesto, da bi nas od bolezenskih znakov zbadalo v trebuhu ali še kje, bo bolje, da nas bolijo mišice od telesne vadbe. Svojo vitalnost lahko ohranjamo tudi z zdravilnimi produkti narave.

 

Luna se je že malo pred tretjo zjutraj premaknila v hitrega dvojčka, tako bo nedeljsko jutro precej živahno. Čeprav bomo imeli imenitne zamisli, bomo potrebovali pomoč drugih, da jih udejanjimo, saj bomo sami za kaj takšnega preveč vihravi, ker je Merkur v hitrem ovnu. Svež zrak, tek po gozdu in skupinski športi na prostem, nam bodo danes v veliko pomoč. In če boste upoštevali moje nasvete, bo tudi noč bolj mirna.

Naj vam pomagajo Kosmika izdelki pri vašem vsakdanu.

PREMIUM OSEBNI
Letni HOROSKOP 2023

Astrološke napovedi

Energizirani kristali

Za več lahko pokličeš naše svetovalce  ali pokličeš 01 589 66 10

Deli članek na:

Facebook
Twitter
Ugodno svetovanje

Pokličite:

GRATIS pogovor:
za vse nove stranke prvi pogovor GRATIS

Rezervirajte pogovor za kasneje