fbpx

Tedenski horoskop: Teden od 22.1 do 28.1.2024

tedenski horoskop kosmika

Kaj pravi tedenski horoskop ta teden:

V teden bomo vstopili z živahno, malce nervozno Luno v dvojčkih. Tako bomo na prvo mesto postavili komunikacijo in igro, vsake toliko pa nam bo zmanjkalo vztrajnosti. Večer bo še kako zanimiv, besede bodo zelo poživljajoče, čas bo primeren za skupne miselne igre, branje, pisanje, študij, lahko pa bomo naredili načrt za prenovo doma ali pisarne. Previdnost pri odločitvah pa ne bo odveč. 

 

Torkovo jutro bo pesimistično, saj se Luna nahaja v muhastem v raku. Preobčutljivost bo marsikoga že zjutraj spravila v slabo voljo. Kar bomo pred eno uro razumeli kot ljubezen, v naslednjem trenutku jemljemo kot napad na osebno svobodo in druge krivimo za to, kako slabo se počutimo. Že tako so naporni dnevi tu, danes pa še Venera vstopa v hladnega kozoroga, zato nas v naslednjih tednih čakajo izzivi na ljubezenskem in finančnem področju. 

 

Družinsko obarvana Luna v raku, bo z nami tudi celo sredo. To bo čustvena energija, vezana na dom in bližnje, sentimentalno in nostalgično vračanje v preteklost pa bo zelo prisotno. Oblecimo pastelne barve, veliko lila in zelene, z nami pa naj bodo kristali kamene strele v kombinaciji s smaragdom ali luninim kamnom, saj bo precej stresno, napeti aspekti med Luno in Marsom ne obetajo nič dobrega. 

 

Četrtek bo še bolj v nihajoči energije. Dopoldanska opozicija Lune s Plutonom, jeza in skrita pričakovanja prinašajo burne, nevarne reakcije. Da bo mera res zvrhana, pa nas malo pred sedmo zvečer čaka še polna Luna v levu. Z nami bo močna kombinacija elementa Zrak in Ogenj. Razpihovanje ognja z zrakom, prinaša strast, entuziazem, zanimanje za življenje in želje po ustvarjanju, kar bo prevzelo vse nas brez izjeme. 

 

Tudi petek bo v podobni energiji, čustveno bomo dojemljivi in z veliko aktivne energije. Več pozornosti poklonimo sebi in tudi drugim. Dovolimo si veliko počitka, predvsem popoldan, naredimo si lahke obroke, morda samo juhice ali doma narejene sokove. Zvečer prižgimo svečke, osvežimo zrak z dišavami pomaranče, cimeta ali kokosa, pri sebi imejmo sončev kristal kalcit, odenimo se v zlato, rdečo, oranžno in se zavrtimo ob prijetni glasbi. 

 

V soboto bomo v zračno ognjeni energiji, tako da bo dan zelo razgiban in živahen. Zrak prinaša vizije, ogenj akcijo. Naša pronicljivost in pretkanost bosta delovali usklajeno, čustva bomo svobodno izražali in se več družili. Popoldan bo čas za nakupe, skupno vadbo ali prijetno druženje ob hrani. Ob 20.11 pa Luna vstopi v natančno devico, veliko bomo govorili, se živcirali, naše reakcije pa bodo vse prej kot umirjene. 

 

Uhhh, nedelja bo prav zatežen dan, spet imamo šest planetov v elementu Zemlje, monotonost in melanholija bo z nami ves dan, kar prinaša nezaupljivost in kritiko. Povečana bo naša trdota in nikakor se ne bomo mogli sprostiti. V pomoč nam bo lahka hrana, čiščenje doma, več zeliščnega čaja, da si prečistimo telo in preskočimo večerjo, če nam uspe. 

 

Naj vam pomagajo Kosmika izdelki pri vašem vsakdanu.

PREMIUM OSEBNI
Letni HOROSKOP 2024

Astrološke napovedi

Energizirani kristali

Za več lahko pokličeš naše svetovalce  ali pokličeš 01 589 66 10

Deli članek na:

Facebook
Twitter
Ugodno svetovanje

Pokličite:

GRATIS pogovor:
za vse nove stranke prvi pogovor GRATIS

Rezervirajte pogovor za kasneje