fbpx

Tedenski horoskop: Teden od 23.1 do 29.1.2023

tedenski horoskop kosmika

V teden vstopamo z svobodomiselno Luno v vodnarju. Z naprednimi mislimi bomo ustvarjali nove načrte, sproščeno dojemanje okolice pa nas bo naredilo prijateljske, družabne in polne nevsakdanjih idej. Ob 18.36 pa Luna vstopi v znamenje ribi, vsakršna čustva, vesela ali žalostna, nas bodo hitro zanesla, instinktivno bomo želeli narediti kaj dobrega.

 

Torek izkoristimo za ustvarjalnost, vezano na umetnost, sočutje in pomoč. Zaupajmo vase in v dejanja, ki jih počnemo in krepimo zavedanje, da je to dobro za nas, saj bo močno in trajno vplivalo na vaš pristop k stvarem za naprej. Nežna in romantična energija rib nas bo popeljala v čudoviti svet domišljije, zato bo popoldan in večer za vse, ki imamo odprta srca. Dan bo magično obarvan in doživljali bomo lahko trenutke, ki bodo nepozabni.

 

Sredin dan nas vabi, da si vzamemo pavzo in razmislimo o vseh povratnih informacijah, ki nam jih je dalo vesolje v zadnjih treh tednih in sprostimo vse, kar bi nas morda zadrževalo. Pustimo, da se manifestira tisto, kar želimo. Možnosti bodo ogromne ves dan, saj se Luna objema z Neptunom v ribah, zato bomo izjemno senzitivni. Malo pred osmo zvečer, pa bomo skočili v močno ognjeno energijo Lune v ovnu, tako bo noč precej drugačna od preteklih dni.

 

Četrtek bo v energiji strasti, saj bo Luna skupaj z Jupitrom delovala iz vročega ovna. Bolje bo, če bomo to obrnili v strastno predajanje partnerju, v zabavo, smeh, saj se bodo naša čustva razbohotila. Ta energija nas bo spremljala vse dan, svet se nam bo zdel lepši, vse nam bo šlo lažje od rok in brez težav se lahko lotimo stvari, ki se jih že dneve izogibamo. Pazimo le na naše besede, saj bodo lahko ostre in prehitro izrečene!

 

Tudi petek bo v podobni energiji, nekateri boste imeli dovolj dela doma, z veseljem pa boste garali zasebniki, saj boste s pomočjo odličnih poslovnih aspektov, imeli tudi zaslužek. Turbulentne kozmične sile nas bodo vrtele kot na ražnju, ko bomo razpeti med opravili, vzdrževanjem imetja in spopadanjem z naravo. Čustvene vrtince, zaradi družinskih zadev, boste stopnjevali do vrelišča še sami, s pretiravanji in hudobnimi jeziki drugih. Uhhh, še dobro, da je vikend pred nami!

 

Sobotno jutro bo ležerno, saj se je ponoči Luna preselila v uživaškega bika. Pazimo pa, da nas premočne čustvene reakcije ne izčrpajo, kar lahko vpliva na počutje. V razmislek – namesto, da bi vas zbadalo v trebuhu ali še kje, od bolezenskih znakov, bo bolje, da vas bolijo mišice od telesne vadbe. Svojo vitalnost lahko ohranjamo tudi z zdravilnimi produkti narave. Ker je bik fiksno znamenje, bo z nami poudarjena počasnost, lenoba in požrešnost. Res nič kaj obetavno.

 

Tudi nedelja bo počasna in hranilna, z glavo bomo ves čas pri hrani in dobrotah. Luna v biku želi vsega veliko, tako užitkov vseh vrst, kot želja po miru in udobju. Privoščimo si vsega, vendar po pameti, predvsem pa danes kuhajmo, jejmo, plešimo, pojmo v kopalnici ali kjer koli želimo, pojdimo na masažo ali zmasirajmo nekoga, ob koncu dneva pa lahko gremo na večerjo z nekom, ki ga imamo radi.

 

Za več lahko pokličeš naše svetovalce  ali pokličeš 01 589 66 10

Deli članek na:

Facebook
Twitter
Ugodno svetovanje

Pokličite:

GRATIS pogovor:
za vse nove stranke prvi pogovor GRATIS

Rezervirajte pogovor za kasneje