fbpx

Tedenski horoskop: Teden od 24.6 do 30.6.2024

tedenski horoskop kosmika

Kaj pravi tedenski horoskop ta teden:

V nov teden in ponedeljek vstopamo z Luno v vodnarju, ki prinaša nekaj nenavadnih povezav in naprednih vizij. Ves dan bo z nami povečana kreativnost in domišljija. Izkoristimo ta čudovit dan za ustvarjalne projekte in brainstorming, bodimo odprti za nove ideje in možnosti. Previdno pa s čustvi, saj se Luna sreča s Plutonom, kar prinaša soočanje s senčnimi stranmi sebe in drugih. 

 

Prav prijeten torkov dan bo pred nami, pa še dan državnosti praznujemo! Mnogi ste se že odpravili na dopust. Danes se ne bojmo izstopiti iz cone udobja in pustiti domišljiji prosto pot, saj je Luna še vedno v vodnarju. V nas se bo prebudila želja po raziskovanju novih krajev in kultur. To je odličen čas za potovanja, učenje novih jezikov ali preizkušanje novih hobijev. 

 

V sredo pa se bomo zbudili z valom nežne in sočutne energije Lune v ribah, ki jo zaznamujejo domišljija, intuicija in čustvena globina. Imamo kar 6 planetov v elementu Vode. Uhh, ja, za device in strelce bo kar naporno, zato previdno! Bo pa dan za branje knjige, sprehod v naravi, meditacijo ali preprosto preživljanje časa z ljubljenimi. Ne bojmo se posvetiti nekaj časa zase in se potopiti v svoj notranji svet. 

 

Tudi četrtek bo v podobni energiji, če ste že kje ob vodi, bo še najbolj prijetno. Ostali pa ne bežimo v sanje in iluzije, prizemljenost je danes zelo potrebna. Popoldan obvladujmo svoje čustva, saj se bo Luna objela s hladnim Saturnom, ki je prav tako v ribah. Pomembno bo, da ostanemo realistični in objektivni, da se izognemo razočaranju. 

 

Petkovo jutro bo še malce zmedeno in razneženo, dokler Luna ob 10.52 ne vstopi v energičnega ovna. To bo odličen dan za začetek novih projektov, učenje novih veščin ali potovanje v nova mesta. Ne bojmo se stopiti iz cone udobja in se pognati v neznano. Ker lahko ognjena energija okrepi nestrpnost in impulzivnost, priporočam več fizične vadbe, druženje in akcije med rjuhami. 

 

Tudi sobota bo nabita z energijo ognjene Lune v ovnu pa še megalomanski Jupiter ji bi dajal podporo. Pomembno bo, da spoštujemo druge in se izogibamo tekmovalnosti ali sovražnosti. Predvsem pa ne rinimo v ospredje ali z glavo skozi zid, saj bodo nevarnosti prežale z več strani. 

 

Nedelja in konec meseca junija, prinaša glasno in hitro jutro ter dopoldan. Spomnimo se, da vsi ne delujejo enako hitro in da bodimo strpni do tistih, ki potrebujejo več časa. Ob 14. uri se Luna premakne v bolj mirnega bika, ki prinaša ležernost in razne užitke. Energija bo počasna in premišljena, kar bo vodilo do globljih povezav in bolj intimnih trenutkov, saj se prikupno gleda z Soncem, Venero in Merkurjem v raku. 

Naj vam pomagajo Kosmika izdelki pri vašem vsakdanu.

PREMIUM OSEBNI
Letni HOROSKOP 2024

Astrološke napovedi

Energizirani kristali

Za več lahko pokličeš naše svetovalce  ali pokličeš 01 589 66 10

Deli članek na:

Facebook
Twitter
Ugodno svetovanje

Pokličite:

GRATIS pogovor:
za vse nove stranke prvi pogovor GRATIS

Rezervirajte pogovor za kasneje