fbpx

Tedenski horoskop: Teden od 25.12 do 31.12.2023

tedenski horoskop kosmika

Kaj pravi tedenski horoskop ta teden:

Božični dan z živahno luno v dvojčkih

V zadnji teden tega leta in božični dan, vstopamo z živahno Luno v dvojčkih. Razprave bodo že od jutra dinamične, razgrete, lahko tudi glasne. Ne bomo se prav dobro razumeli, saj je Merkur, vladar dvojčkov, retrograden. Nekateri boste prehitri, drugi nervozni ali pa planirali zimske počitnice. Kakorkoli že, užijmo ta krasen dan. 

 

Pred nami je živahno jutro in dopoldne, prost dan za večino, saj praznujemo dan samostojnosti in enotnosti. Vse do 16.15 bo dan primeren za branje, pisanje, krajši izlet, ročne spretnosti, urejanje dokumentov, pogovore s prijatelji in predvsem lahkotne teme. Potem pa se Luna seli v čustveno občutljivega raka. Proti večeru bomo že namrgodeni, veselja bo precej manj kot pretekle dni. 

 Sredi tedna luna v raku

Ponoči, malo čez pol drugo, se je zgodila zadnja polna Luna in to v raku. Vpliv bomo čutili že dan prej, močno izražena sentimentalnost, bo povzročila nenehen pretok čustev, od nas pa bo odvisno, kako bomo pripravljeni pokazati svojo naklonjenost. Previdno z besedami, saj se bosta tudi Mars in retrogradni Merkur srečala v strelcu. Večer izkoristimo za negovanje sebe, za lahko hrano, za meditacijo, nadenimo si lunin kristal, smaragd ali roževec, pripravimo na praznovanje, ki je pred nami. 

 

Četrtek bo najbolj stresen dan v tednu, že noč ni bila prijetna, negativna energija in preobčutljivost se bosta kar stopnjevali. Več bomo posegali po hrani, saj bomo s tem mašili čustveno negotovost. Naporno popoldne se bo prevesilo v nergav večer, nobenega pravega razloga ne bo za defenzivnost. 

 

Petkovo jutro bo bolj prijetno, naše razpoloženje bo vedro, saj se Luna gosti v samozadostnem in žarečem levu. V dan bomo zakorakali sveže, optimistično, v pričakovanju zanimivih dogodkov in druženja. Močna energija ognja je spet z nami, večina bo na juriš, pretiravanja in drame vseh vrst bodo močno prisotna. 

 Vikend prinašo prijetno energijo

Tudi sobota bo prijetna, energija bo podobna kot včeraj. Sicer pa bo dan primeren za večje nakupe, lepotičenje, druženje, zabavo, dobro kosilo v kakšni prestižni gostilni, saj Luna v levu in Merkur z Marsom v strelcu želijo dobro, kraljevsko postrežbo. Energija ognja prinaša ljubeče odnose, iskrilo se bo tudi pri manj ljubečih, več bo igrivosti in smeha. 

 

Čeprav bo nedeljsko jutro še zelo živahno, nas malo pred trinajsto strezni Luna v devici. A za silvestrovo bo z nami močna energija Zemlje, zato si oblecimo svojo najboljšo obleko, okitimo se z najlepšim nakitom, nadišavimo se in si natančno uredimo pričesko; zablestimo v vsej svoji veličini, da bomo izžarevali moč, dostojanstvo in življenjsko energijo. Zazibajmo se v čudovito leto Sonca! 

Naj vam pomagajo Kosmika izdelki pri vašem vsakdanu.

PREMIUM OSEBNI
Letni HOROSKOP 2023

Astrološke napovedi

Energizirani kristali

Za več lahko pokličeš naše svetovalce  ali pokličeš 01 589 66 10

Deli članek na:

Facebook
Twitter
Ugodno svetovanje

Pokličite:

GRATIS pogovor:
za vse nove stranke prvi pogovor GRATIS

Rezervirajte pogovor za kasneje