fbpx

Tedenski horoskop: Teden od 25.9. do 1.10.2023

tedenski horoskop kosmika

Kaj pravi tedenski horoskop ta teden:

Vedri začetek tedna

V ponedeljek bomo vstopili vedro, saj se Luna nahaja v svobodnem Vodnarju. Upirali se bomo rutini in lahko presenečali okolico z nenavadnimi izjavami, poskušali pa se bomo tudi izmuzniti z dolgočasnega sestanka. Prostranost, zrak, smeh in neomejenost, bodo danes z nami. Kakšen izlet ali druženje pa tudi ne bo izostalo.

 

Tudi torek bo v podobni energiji, saj imamo kar tri planeti v gibljivi energiji Zraka. Ves dan bomo v spontanem razpoloženju in v genialnih zamislih ali redkih uvidih. Ko je z nami instinktivna Luna v Vodnarju, lahko pride tudi do čustvenih izbruhov, ki bodo povezani z navdihom. Želeli si bomo povezave z vsemi in bomo odprti za tiste iz zelo različnih družbenih slojev. Večer bo nenavaden.

 

Težavna sredina tedna

Sreda pa bo malce težavna, slabo počutje bo pri marsikomu zaznamovalo dopoldne, saj sta se zgodaj zjutraj srečala Luna in Saturn v Ribah. Uhhhh, čustva in hlad ne gresta skupaj! Občutek bo podoben čustveni izstradanosti. Hmmm, ne zapirajmo se vase z namrgodenim obrazom, z občutki manjvrednosti, raje negujmo sebe v smislu pozitivnih afirmacij, z meditacijo ali s terapijo z kristali (oniks, hematit in žad). Polagajmo jih na boleča mesta ali tretje oko.

 

Čaka nas bolj prijetno četrtkovo jutro in še lepši dan. Energije planetov bodo danes radodarne z nami, Luna in Neptun v Ribah, se v objemu lepo gledata z Jupitrom. Izkoristimo najlepši dan v tednu za izkazovanje pripadnosti, mehkobe in romantike. Umetniške dejavnosti, glasba in ples, so primerne za popoldanske urice, saj bomo polni navdiha. Donirajmo pomoči potrebnim, obdarimo pa tudi sebe.

 

Stresen začetek vikenda

Po krasnem četrtku, jojjj, pa stresen petek. Luna v strastnem Ovnu, pa še polna Luna ob 11.57h, bo silila na površje nerazčiščene zadeve iz preteklosti. Ta moč namenimo raje gibanju, fizičnemu delu, meje pa postavljajmo previdno, brez ostrih besed. Pred nami je zadnja polna Luna pred sezono mrkov v letošnjem letu in ob vsem, kar naj bi se te dni okoli polne Lune dogajalo, si zapomnimo, da je življenje lahko tudi lepo!

 

Hmmm, težak dan je pred nami, borbena Luna v Ovnu ima težka aspekta z Marsom in Plutonom. Aspekt eksplozije, ognja, napada, nesreč in udarov, saj bo naglica vodila v nepremišljena dejanja. Ljudje okoli nas bodo naporni, prav tako mi sami, prihajalo bo tudi „nizkih“ udarcev“ in vzbujanja krivde. Intenzivna in močna čustva naj najdejo ventile, da ne bo prihajalo do osebnih tragedij.

 

Upam, da ste preživeli zadnja dva težka dneva. Vstop v nedeljo in nov mesec spremlja stabilna Luna v Biku. Naši osnovni impulzi bodo, da se sprostimo, upremo spremembam in »ustvarimo vonj po vrtnicah«. Življenje se bo malo upočasnilo, kuhanje in razni užitki bodo na sporedu, če smo zadnje dni znali zajeziti uničujočo energijo.

Naj vam pomagajo Kosmika izdelki pri vašem vsakdanu.

PREMIUM OSEBNI
Letni HOROSKOP 2023

Astrološke napovedi

Energizirani kristali

Za več lahko pokličeš naše svetovalce  ali pokličeš 01 589 66 10

Deli članek na:

Facebook
Twitter
Ugodno svetovanje

Pokličite:

GRATIS pogovor:
za vse nove stranke prvi pogovor GRATIS

Rezervirajte pogovor za kasneje