fbpx

Tedenski horoskop: Teden od 26.2 do 3.3.2024

tedenski horoskop kosmika

Kaj pravi tedenski horoskop ta teden:

Pred nami je čustveno obarvan teden, vanj pa bomo vstopili z Luno v devici. Upam samo, da se bomo znali sprostiti in da si z nerganjem ne bomo pokvarili že ponedeljek. Intelektualne prebliske lahko dopoldan kreativno in premišljeno uporabimo. Vse do 15.29 ne bo primeren čas za kakšne nakupe, resne debate, večje odločitve. Popoldanski čas prinaša olajšanje, saj bo Luna prestopila v prijetno in spogledljivo tehtnico. 

 

Čeprav bo Luna v tehtnici, torek ne bo nič kaj prijeten, saj se v ribah stiskajo Sonce, Merkur in Saturn. Slabo počutje in obremenitve bodo očitne, saj energija Saturna omejuje. Logika bo omejena, prihajale bodo dodatne obremenitve, poniževanje s strani avtoritet, stres pa bo povzročal psihična nihanja in večjo rabo raznih opiatov. Prepiri in kritike bodo nenadni, poskušajmo jih brzdati. Čim bolj se zaposlimo, s tem bomo preprečili nagnjenost k melanholiji in zlobnosti.   

 

Tudi sreda bo v podobni energiji, neravnovesje v odnosih se bo jasno pokazalo, kar nam prinaša določene izzive. Delujmo raje drugače in izrazimo hvaležnost za čudovite ljudi v našem življenju ali pa postavimo meje v odnosih tam, kjer je to potrebno. Konjunkcija Sonce, Merkur in Saturn, bo z nami še danes in jutri. Ključ do soočanja s težo tega tranzita je pozitivno razmišljanje in uporaba možganov pri pomembnih nalogah ter fizično delovanje. 

 

Da bomo še malo bolj v melanholiji, je zgodaj zjutraj Luna vstopila v črnogledega škorpijona. Tako bo četrtek in zadnji dan februarja, poln nenavadnih pretresov. Hmm, razlog več, da situacijam posvetimo pozornost, saj lahko tveganja prinesejo celo usodne dogodke! Raje izberimo sproščanje fizične napetosti s športom, črevesju pa lahko pomagamo s prehrano, ki vsebuje večji delež vlaknin. Tudi vaje za sprostitev mišic medenice bodo dobrodošle. 

 

V petek in nov mesec se bomo zbudili z močno energijo Vode, saj imamo kar pet planetov v tem elementu. Naloga vseh nas bo danes (tudi vsakodnevno), da upoštevamo čustva, lastna in drugih ljudi, da upoštevamo tako negativno kot pozitivno, jezo in žalost enako kot ljubezen. Manj bo tudi praktičnosti in doslednosti, predvsem pri devicah, dvojčkih in strelcih. Kristal, ki ga danes priporočam, je granat, malahit ali akvamarin. 

 

Sobotno jutro in vse do 15. ure bo črnogledo in manipulativno. Manj bo izkazovanja čustev, zato jih tisti, ki ste bolj nežne duše, ne pričakujte zaradi Lune v škorpijonu. Ne vztrajajte trmasto pri svojih zahtevah. Nenavadno olajšanje bomo začutili popoldan, saj Luna vstopi v hudomušnega strelca. Končno prihaja olajšanje! 

 

Več navdušenja bo v nedeljo. Raznovrstni odnosi bodo oživeli, več bo smeha in pozitivnega razmišljanja. Želeli si bomo zabave, druženja, lahkotnih tem in tudi filozofskih razprav. Veliko se nas bo odpravilo na pot ali izlet v naravo. Ljubezenski odnosi bodo razigrani, zato izkoristimo te lahkotne vibracije. 

 

Naj vam pomagajo Kosmika izdelki pri vašem vsakdanu.

PREMIUM OSEBNI
Letni HOROSKOP 2024

Astrološke napovedi

Energizirani kristali

Za več lahko pokličeš naše svetovalce  ali pokličeš 01 589 66 10

Deli članek na:

Facebook
Twitter
Ugodno svetovanje

Pokličite:

GRATIS pogovor:
za vse nove stranke prvi pogovor GRATIS

Rezervirajte pogovor za kasneje