fbpx

Tedenski horoskop: Teden od 27.3. do 2.4.2023

tedenski horoskop kosmika

Kaj pravi tedenski horoskop ta teden:

Začetek tedna

V teden vstopamo z živahno in hitro Luno v dvojčkih. Telefoni bodo zvonili, nove ideje se nam bodo porajale. Dvojčkoma vlada Merkur, ki v tem znamenju izraža vse svoje komunikacijske odlike. Posegali bomo po lahko ali hitro pripravljeni hrani, saj naše telo kot da nekako ne bo potrebovalo toliko hrane, zato pa se še posebej izogibajmo alkoholu in gaziranim pijačam. Nadenimo si lahkotne barve, take, ki dajejo občutek zračnosti, za tiste bolj nemirne pa priporočam kristal tigrovo okoahat ali kalcedon.

Torkovo jutro bo vedro in zabavno, hitro bomo začeli dan. Žal pa to ne bo dolgo trajalo, saj Luna ob 12.22 vstopa v občutljivega raka. Polni nakopičene energije, se bomo po eni strani zapirali vase, po drugi strani pa želeli slišati kakšno nežno opazko, saj se rak sreča z ognjevitim Marsom malo po petnajsti. Večer bo primeren za namakanje v banji, ovijmo se v vonj jasmina ali rožmarina. Osredotočimo in poglobimo se v svoje misli in skušajmo poiskati odgovore na skrita vprašanja.

 

Sredina tedna

 

Tudi sreda bo pod vplivom nepredvidljive Lune v raku, tako se bomo v jutro zbudili namrgodeni, nergavi in celo jokavi. Luna bo v kvadratu z Soncem, ki je v ovnu, posledica pa bo naše ljubosumje in občutek, da se je svet zarotil proti nam. Preveč negativnih emocij lahko povzroči težave v medsebojnih odnosih, predvsem družinskih, saj bo Luna v kvadratu tudi z Merkurjem iz ovna.

 

V četrtek bomo v podobni energiji, dan bo težak in večina bo nepredvidljivega in spremenljivega razpoloženja. Nihali bomo iz ene skrajnosti v drugo; uhhh, vsaka najmanjša, nepomembna stvar, nas bo lahko v trenutku vrgla iz čustvene stabilnosti. Danes naj bo dan za meditacijo, umiritev in poglabljanje vase. Oblecimo pastelne barve, veliko lila in zelene. Da nam bo lažje, za meditacijo uporabimo kristal kamene strele v kombinaciji z luninim kamnom.


Konec tedna

Končno petek in izjemno lep dan! Imamo polno optimistične, ognjene energije, univerzum nam podarja strast, toploto, živost in še marsikaj, saj imamo kar tri planete v ovnu in Luno, ki kraljuje v levu. Ves dan bomo živahni in razposajeni, ustvarjalni in močni. Vsak izmed nas bi rad bil glavni, prepričan v svoj prav in svoja načela in niti najmanj si ne bomo prizadevali to prikrivati. Uživajmo na vseh nivojih ta najlepši dan v tednu!

 

Tudi sobota bo navdihujoča, zato poskrbimo za pozitivna vznemirjenja in naj nam pri tem pomaga navdihujoča močna ognjena energija. Dan norcev in prehod v nov mesec, bo poln smeha na svoj in tuj račun. Čustveno bomo zelo dojemljivi, odprti in romantični, tako se bo dan povesil v zanimiv večer. Lahko si privoščimo kraljevsko večerjo, se razvajamo, igramo, saj bomo polni sijajnih idej.

 

Nedeljsko jutro bo polno pozornosti, navdušenja in akcije. Izkoristimo to vročo energijo, saj bo z nami samo do trinajste ure, ko Luna vstopi v analitično devico. No ja, pa bo spet kritika z nami. Ali pa ne! Kako se bomo odločili? Danes je tudi cvetna nedelja, začne se neposredna priprava na veliko noč, ki je največji krščanski praznik. Dneve, ki potekajo od cvetne do velikonočne nedelje, zaznamuje bogata simbolika, ki pomaga h globljemu razumevanju jedra krščanskega verovanja.

 

Naj vam pomagajo Kosmika izdelki pri vašem vsakdanu.

PREMIUM OSEBNI
Letni HOROSKOP 2023

Astrološke napovedi

Energizirani kristali

Za več lahko pokličeš naše svetovalce  ali pokličeš 01 589 66 10

Deli članek na:

Facebook
Twitter
Ugodno svetovanje

Pokličite:

GRATIS pogovor:
za vse nove stranke prvi pogovor GRATIS

Rezervirajte pogovor za kasneje