fbpx

Tedenski horoskop: Teden od 28.8. do 3.9.2023

tedenski horoskop kosmika

Kaj pravi tedenski horoskop ta teden:

Začetek tedna v kozrogovi trezni luni

V teden vstopamo s trezno Luno v kozorogu, zato bo jutro in dopoldan zelo zadržan. Kljub ozračju negotovosti, ki ga ustvarjajo življenjske okoliščine zunaj, bomo v bistvu produktivni. Po pol peti popoldan pa se bo ozračje razjasnilo, saj Luna vstopi v vodnarja. Vizionarsko in povezujoče delovanje nas lahko vodi v dobre, dolgoročne odločitve.

Vedro bomo vstopili v torkovo jutro, saj se Luna gosti v vodnarju. Okoli nas je veliko prijetnih nebesnih vplivov, kar pa prinaša manj resnosti, gibljiv um in več debate. Seveda bo vse skupaj še malce zategnila retrogradna Venera v opoziciji z Luno v vodnarju. Rutina in obveznosti nas bosta spet zanimali in spravili se bomo v neke okvirje. Spraševali se bomo, kaj nas zadržuje, kje si postavljamo omejitve?

Mirna sredina tedna

Sredino jutro in dopoldan bo malce bolj mirno, ukvarjali se bomo s temo, vezano na prihodnost, zato pozorno poglejmo, čemu želimo pobegniti, saj nam Luna v vodnarju daje dobre uvide. Malo pred šestnajsto pa Luna vstopi v zasanjano ribo. Čustva bodo prihajala v valovih, kar bo oblikovalo naše zaznave. Ne dovolimo samo, da bomo psihične gobe in da ne bomo ločili svojih čustev od čustev drugih.

Četrtek in zadnji dan avgusta, bo zaznamovala že druga polna Luna in to v ribah. Naklonjenost in ustvarjalnost lahko pokažemo na vsakem koraku. Nam bo uspelo? Le če se bomo izognili melanholiji, samozadostnosti in odvisnosti. Uresničevanje nekaterih starih načrtov in idej se bo pospešilo, možna je vrnitev k nalogam in projektom iz preteklosti, vse z namenom, da jih izpopolnimo.

Izrazito občutljiv konec tedna 

Petkovo jutro in prvi dan septembra bo za večino od nas izrazito občutljivo, poplava čustev, močna intuicija in raztapljanje, nas bo vodilo v nenadzorovana dejanja. Vdor negativne energije bo lahko nevaren za vse, ki si ne boste zaščitili energetska telesa. Ne umikajmo se z lažno skromnostjo, raje se poglobimo vase, naša vnema pa naj ne bo odvisna od trenutnega čustvenega stanja. Po petnajsti pa bo malce lažje, saj Luna vstopi v energičnega Ovna.

V sobotno jutro bomo stopili z energično Luno v Ovnu. Dan pa bo kakor za koga, tudi če nismo včeraj pretiravali, nas lahko danes zaboli glava. Paziti bomo morali tudi, da bomo brzdali svojo impulzivnost in nepotrpežljivost, sploh v medosebnih odnosih. Tudi popoldan in večer bomo s to močno, aktivno energijo, nepotrpežljivi. Spravimo to energičnost raje v kreativnost, inovativnost, saj bomo polni novih idej.

V nedeljo bomo vstopili polni živahnih in nenavadnih želja. Kot da bomo spet zaživeli s to močno ognjeno energijo. Ogromno intenzivne energije se premika v zelo kratkem času, zato lahko občutimo številna čustva, ki jih bo težko zajeziti. Z nami bo lahkotnost, živost in koketiranje. Ob 17ih, pa Luna vstopi v umirjenega bika. Spet so z nami planeti v energiji Zemlje in to kar šest! Vztrajni bomo in se znali izogniti nepredvidljivim situacijam, naši instinkti pa bodo zanesljivi

Naj vam pomagajo Kosmika izdelki pri vašem vsakdanu.

PREMIUM OSEBNI
Letni HOROSKOP 2023

Astrološke napovedi

Energizirani kristali

Za več lahko pokličeš naše svetovalce  ali pokličeš 01 589 66 10

Deli članek na:

Facebook
Twitter
Ugodno svetovanje

Pokličite:

GRATIS pogovor:
za vse nove stranke prvi pogovor GRATIS

Rezervirajte pogovor za kasneje