fbpx

Tedenski horoskop: Teden od 4.9. do 10.9.2023

tedenski horoskop kosmika

Kaj pravi tedenski horoskop ta teden:

Začetek tedna z luno v biku

V teden vstopamo malce nenavadno. Čeprav bo Luna v ležernem biku, nas čaka zanimiva energija in nenavadni dogodki. Dan bo obarvan s čuti, še zlasti dobrih okusov – hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, dodajmo še kaj zelene garderobe in širok, prijeten nasmeh. Večer pa prinaša romantično vzdušje, saj se k uživaški Luni v biku stisne še nagajivo razpoložen Jupiter.

Torkovo jutro pa bo polno eksplozivne energije, saj malo pred pol deseto dopoldan, trčita skupaj Luna in Uran, oba v biku. Prepustimo se objemu te prvinske, uživaške energije, saj bo hkrati tudi povečana inovativnost v poslu, nore ideje bodo z nami, naša želja po senzualnost in želje po dotikih, pa se ne bodo umirile. Pozno zvečer pa se Luna premakne v igrivega, tudi nervoznega dvojčka.

Dinamična in nihajoča sredina tedna

Tudi sreda bo precej dinamična, težko pa bomo opravljali posle, ki so kompleksni in od nas zahtevajo veliko koncentracije in potrpežljivosti. Dan bo primeren za sestanke, pomembne klice, izmenjavo informacij in opravljanje, saj bo z nami Luna v dvojčkih. Za mirno in pozitivno klepetanje, si lahko izberete tudi primeren kristal, recimo tigrovo oko, ahat, turkiz ali citrin – v družbi vsakega se boste prijetno počutili.

Četrtek bo v nihajočih energijah, naši instinkti bodo povečani, imeli bomo večji apetit. Občutimo lahko tesnobo, depresijo ali samo nerazložljivo nezadovoljstvo, saj bo z nami Luna v črnogledem raku. Popoldan bo še nostalgično zaspan in vsi bomo nihajočega razpoloženja. Danes obeležujemo svetovni dan pismenosti. Kljub doseženemu napredku na področju pismenosti še vedno obstajajo izzivi, hkrati pa se hitro razvijajo zahteve po novih znanjih, ki jih potrebujemo za delo.

Nostalgičen konec tedna 

Tudi v petek se bomo prebudili z Luno v raku. Kot hrčki bomo kopičili vse, kar nam kaj pomeni, okolica bo zelo vplivala na nas, kar lahko privede našo žalost na površje. Popoldan lahko sorodnikom in prijateljem pokažemo gostoljubnost ali pa jim dovolimo, da se izkažejo kot dobri gostitelji. Tedenski horoskop priporoča čim več počitka in kakšne vitaminske dodatke. Okrepi nas lahko tudi polaganje kristala kamena strela, rdeči jaspis na boleča mesta. Lahko pa si nadenete ogrlico za vitalnost.

V sobotni dan bomo vstopili malce nezadovoljni, črnogledi in defenzivni. Ohhh ja, prilagodljivost v odnosih bo na ničli, občutki, da nas drugi onemogočajo, pa se bodo krepili. Celo dopoldne se bomo pritoževali, naše samozavesti pa od nikoder. Iskanje ravnovesja v našem vsakdanjem življenju bo zavzemalo precejšen del našega fokusa. Poskušajmo to premagati z ljubeznijo in razumevanjem.

Nedeljsko jutro bo nostalgično, saj nas Luna v raku spodbuja, da se umaknemo in spet napolnimo svoj vodnjak. Ta položaj Lune ima veliko zdravilnega potenciala. Naši občutki bodo globoki, zato je danes idealen čas, da stopimo v stik s tem, kar nas motivira. Ob 18.36 pa Luna vstopi v sijočega leva in energija bo povsem drugačna, saj se tudi Venera nahaja v tem znamenju. Spet bomo na odru, naši občutki bodo veličastni in tudi kanček drame nas čaka zvečer.

Naj vam pomagajo Kosmika izdelki pri vašem vsakdanu.

PREMIUM OSEBNI
Letni HOROSKOP 2023

Astrološke napovedi

Energizirani kristali

Za več lahko pokličeš naše svetovalce  ali pokličeš 01 589 66 10

Deli članek na:

Facebook
Twitter
Ugodno svetovanje

Pokličite:

GRATIS pogovor:
za vse nove stranke prvi pogovor GRATIS

Rezervirajte pogovor za kasneje