fbpx

Tedenski horoskop: Teden od 5.2 do 11.2.2024

tedenski horoskop kosmika

Kaj pravi tedenski horoskop ta teden:

V teden bomo vstopili z živahno Luno v strelcu, Soncu in Plutonu pa se bo pridružil še Merkur v vodnarju. V mnogih situacijah se bomo znašli hitro, nenavadno, v odnosih pa prijateljsko in zabavno. Tako bo ponedeljek poln norih domislic, za zračna in ognjena znamenja pa se začenja prava uvertura v letošnje leto. Zapišite si namero, saj jo bo močna energija vodnarja poslala v polje univerzuma in hitro se bo realizirala. 

 

Vedrina bo z nami tudi v torek, vse do 13.08, ko bo Luna vstopila v resnega kozoroga. No ja, malo bo spet turobno, resne teme bodo v ospredju, tudi več obveznosti bo z ostarelimi. Trezna in stroga energija petih planetov v energiji Zemlje prinaša tudi stabilnost in dobre rešitve. Večer naj bo umirjen, potrebovali bomo več počitka, v pomoč pa nam bosta rožnati kremen ali aventurin. 

 

Sreda bo manj pesimistična, Luna in Venera se bosta združili v kozorogu, zato bosta materialna in poslovna plat pomembni. Sklenemo lahko dobre posle, uredimo kar nekaj pogodb, se posvetimo naložbam ali se dogovorimo za dolgoročne načrte. Utrgajmo si nekaj trenutkov še za hojo v naravi. 

 

V praznično četrtkovo jutro bomo vstopili energično, tudi stresno, saj se Luna in Mars srečata že ob 08.53. Pazimo na besede, dejanja in na cesti, če se boste kam odpravili. Slovenski kulturni praznik lahko preživimo na več načinov, ne samo v stresu! Minuto pred tretjo popoldan, pa se Luna že premakne v družabnega vodnarja, vendar ne bo tako lahkotno, saj se malo pred četrto popoldan objame z skrivnostnim in neprijaznim Plutonom. Čakajo nas nenavadni dogodki, zato previdno! 

 

In že bomo prisopihali do petka, čaka nas zanimiv zračen dan. Sonce, Luna, Merkur, Pluton so v vodnarju, počutili se bomo pripravljeni na nenavadne izzive. Z naprednimi mislimi bomo ustvarjali načrte, sproščeno dojemanje okolice pa nas bo naredilo prijateljske, družabne in polne nevsakdanjih idej. Pripravimo se na mlaj, ki bo minutko pred polnočjo. Prinaša svežo energijo in pomagal nam bo očistiti pajčevino preteklosti. Zaradi teže preteklih mesecev, se bomo počutili, kot da smo prišli z dolge in temne poti. 

 

Sobota bo vse do popoldneva živahna, polna domiselnih vragolij, saj je z nami pustna sobota. Mladi in manj mladi se bomo mastili s krofi, se našemili, rajali na raznih karnevalih ali pa doma. Spustimo se v norčav dan! Malo pred tretjo popoldan, pa se Luna preseli v domišljijsko romantično Luno v ribah. Ker bomo brez zavor, meja, lahko naredimo veliko neumnosti, razposajenost naj ima meje! 

 

Nedeljo izkoristimo za ustvarjalnost, vezano na umetnost, sočutje in pomoč potrebnim. Bolj bomo usklajeni s fizično energijo, zato prenehajmo dvomiti vase. Nežna in romantična energija rib, nas bo popeljala v čudovit svet domišljije, zato bo popoldan in večer za vse, ki imamo odprta srca, še kako magično obarvan in doživljali bomo lahko trenutke, ki bodo nepozabni. 

Naj vam pomagajo Kosmika izdelki pri vašem vsakdanu.

PREMIUM OSEBNI
Letni HOROSKOP 2024

Astrološke napovedi

Energizirani kristali

Za več lahko pokličeš naše svetovalce  ali pokličeš 01 589 66 10

Deli članek na:

Facebook
Twitter
Ugodno svetovanje

Pokličite:

GRATIS pogovor:
za vse nove stranke prvi pogovor GRATIS

Rezervirajte pogovor za kasneje