fbpx

Tedenski horoskop: Teden od 8.1 do 14.1.2024

tedenski horoskop kosmika

Kaj pravi tedenski horoskop ta teden:

V nov teden vstopamo z Luno v strelcu in tudi, če bomo šele začeli delati po praznikih, bo dan optimističen. Vsepovsod bo veliko hrupa in smeha, ponekod pa glasno, a neškodljivo besedno dvobojevanje. Vsi bomo polni pozitivne energije, zato se bomo predajali idealiziranju. Prepustimo se sanjarjenju in dnevu, da nas odpelje po svoji poti. 

 

Torek bo zanimiv, radovedni bomo z Luno v strelcu, tudi malce boemski, se bomo raje zabavali, kot resno delali. Gorečnost in aktivnost, pa lahko koga v okolici zmoti, vsaj tiste, ki imajo radi mir. Previdno danes z denarjem, saj nam nič ne bo predrago. Večer bo potekal v razpravah, resnico bomo iskali z razumevanjem, bolj poduhovljene pa lahko privede do novih uvidov. 

 

Sreda bo zelo naporna, pa še pred mlajem smo. Že dopoldan Luna in Mars trčita skupaj in to v kozorogu, kar bo napetosti še ojačalo. Imamo kar 6 planetov v elementu Zemlje, uhhh, štiri v kozorogu. Pesimizem, neodobravanje in ljubosumje, si bodo podajali roke, bolečine po kosteh in težave s hormoni lahko precej otežijo dan. Premalo gibanja bo še poslabšalo naše počutje, zato bodimo fizično aktivni, seveda sposobnostim in letom primerno. 

 

Četrtek bo še bolj napet in težak z mlajem v kozorogu točno ob 12.58. Omejitve bodo letele z vseh strani. Trezno razmišljanje in odmik od takojšnjih rešitev bo na mestu. Ko si bomo ustvarili jasno sliko o tem, k čemur ciljamo, bomo lažje dosegli cilj. Čakajo nas številni izzivi, pa ne samo danes.  Hkrati pa nam ta mlaj omogoča spoznati lastno moč. Svetujem mantro za današnji težak dan: Jaz sem eno s svojim umom in duhom. 

 

Petkovo jutro bo še za marsikoga turobno, kasneje pa se bo ozračje umirilo, saj se bo Luna gostila v vedrem vodnarju. Z naprednimi mislimi bomo ustvarjali nove načrte, sproščeno dojemanje okolice pa nas bo naredilo prijateljske, družabne in polne nevsakdanjih idej. Luna v vodnarju nima težkih aspektov, izkoristimo dan za uglašenost z naravo in našim notranjim bitjem. 

 

Sobota bo zanimiva, jutro in dopoldan bosta malce bolj mirna, ukvarjali se bomo s temo, vezano na prihodnost, zato pozorno poglejmo, čemu želimo pobegniti, saj nam Luna v vodnarju daje dobre uvide, Venera v strelcu pa vedrino in optimizem. Počutili se bomo prerojene in pripravljene na nenavadne izzive. 

 

Nedelja ne bo tako prijetna, Luna v ribah se dopoldan že bliža Saturnu. Zelo nevarno za večje odločitve, razne debate ali shode, lahko pride do vpletanja uradnih inštitucij, več kritike in obsojanja. Naša čustva bodo zamrznila, destruktivnost pa se bo ojačala. Vzdržujmo zdrave čustvene meje, sočutje v karkoli ali kogarkoli, kar pa nima vedno pozitivne konotacije. 

Naj vam pomagajo Kosmika izdelki pri vašem vsakdanu.

PREMIUM OSEBNI
Letni HOROSKOP 2024

Astrološke napovedi

Energizirani kristali

Za več lahko pokličeš naše svetovalce  ali pokličeš 01 589 66 10

Deli članek na:

Facebook
Twitter
Ugodno svetovanje

Pokličite:

GRATIS pogovor:
za vse nove stranke prvi pogovor GRATIS

Rezervirajte pogovor za kasneje