fbpx

Tedenski horoskop: Teden od 8.4 do 14.4.2024

tedenski horoskop kosmika

Kaj pravi tedenski horoskop ta teden:

V ponedeljek bomo vstopili hitro in drzno z Luno v ovnu. Tudi naporno bo, saj nas zvečer čaka mlaj in Sončev mrk v ovnu. Nevarnosti bodo prežale na več straneh. Izbruhi jeze, poškodbe in nesreče lahko pustijo dolgoročne težave. Izogibajmo se večjih družb, agresivnih ljudi, ostrih predmetov in pretiranih odločitev! 

 

Torek prinaša močan dvig fizične energije, nervozo in povečano aktivnost vse do 13.23, ko bo Luna vstopila v miroljubnega Bika. Čeprav bodo vsi naši čuti oživeli,  previdno s hrano, raznimi sladkarijami, zapravljanjem in predvsem s trmo. Malce se bomo zataknili v rutini, pa nič zato, saj so bili pretekli dnevi za večino kar naporni. Večer bo romantično obarvan, dotiki bodo prinesli ugodje. 

 

Sreda bo prijetna, vse bo potekalo počasi in brez pretiranega zanosa. Življenje se bo malo upočasnilo, mi pa se bomo počutili precej udobno. Proti večeru se bo Luna v biku počasi bližala  megalomanskemu Jupitru, zato brzdajmo požrešnost, velikodušne obljube, saj bomo pretiravali. 

 

Četrtkovo jutro bo ležerno, čutnost bo z nami na vsakem koraku, hrepeneli bomo po uživanju in povezanosti, kar Luna v biku tudi predstavlja. Do 15. ure se lahko osredotočimo na delo, saj bomo bolj odločni kot običajno in dokončajmo zadane naloge. Kasneje bo delavna vnema popustila, saj Luna vstopi v lahkotno energijo dvojčka. Večer izkoristimo za debate in bodimo čim bolj v gibanju. 

 

Petek bo najlepši dan v tednu, za živahne in vsestranske pa bo kot nalašč za vse domislice, ki nam rojijo po glavi. Potiskalo nas bo v različne smeri, med ljudi, tudi na kakšen popoldanski izlet ali pohod. Bodimo drzni, vključimo več gibanja in dihanja. Zvečer pa lahka hrana in nezatežena družba. 

 

Sobotno jutro bo živahno, hitro, glasno, lahko in tudi neobremenjeno. Nekateri boste prehitri, drugi živahni, kakopak s 3. planeti v elementu ognja in Luno v dvojčkih. Dan bo primeren za branje, pisanje, krajši izlet, ročne spretnosti, urejanje dokumentov, pogovore s prijatelji in predvsem lahkotne teme. 

 

Družinsko obarvana Luna v raku, bo z nami tudi celo nedeljo. To bo čustvena energija, vezana na dom in bližnje, sentimentalno in nostalgično vračanje v preteklost pa bo zelo prisotno. Oblecimo pastelne barve, veliko lila in zelene, z nami pa naj bodo kristali kamene strele v kombinaciji s smaragdom ali luninim kamnom, saj bo stresno. Napeti aspekti med Luno, Venero in Kironom ne obetajo nič dobrega. 

 

 

Naj vam pomagajo Kosmika izdelki pri vašem vsakdanu.

PREMIUM OSEBNI
Letni HOROSKOP 2024

Astrološke napovedi

Energizirani kristali

Za več lahko pokličeš naše svetovalce  ali pokličeš 01 589 66 10

Deli članek na:

Facebook
Twitter
Ugodno svetovanje

Pokličite:

GRATIS pogovor:
za vse nove stranke prvi pogovor GRATIS

Rezervirajte pogovor za kasneje