fbpx

Tedenski horoskop: Teden od 8.7 do 14.7.2024

tedenski horoskop kosmika

Kaj pravi tedenski horoskop ta teden:

V nov teden in ponedeljek bomo vstopili z ognjeno Luno v levu, ki bo izzvala pozitivne občutke, veselje in veliko aktivne energije, zato izkoristimo to za iskanje uslug, saj bomo v glavnem dobro razpoloženi. Privoščimo si močno, raznovrstno hrano z dobro postrežbo in vsem, kar sodi zraven. To bo dan za zabavo, igro, šport, ustvarjanje, špekulacije in nakup srečke. 

 

Torek bo zelo razgiban. Notranja želja po uresničitvi in močna domišljija, nas bo motivirala, tako bomo lahko ustvarili nekaj novega ter s tem navdihnili tudi okolico. Malo pred 16. uro pa bo vzdušje precej bolj zahtevno, saj bo Luna vstopila v devico. Racionalizirali bomo svoja čustva, ne razpravljajmo v nedogled, da ne bo večer preveč analitično obarvan. Meditacija nas bo umirila. 

 

Sreda pa ne bo tako lahkotna, saj bo analitična Luna v devici v težkem aspektu s Saturnom. Zaskrbljeni bomo za vsako malenkost, malce prestrašeni ali v dvomih in pojavijo se lahko bolečine v želodcu, črevesju, zaznati pa bo tudi slabše počutje pri kroničnih bolnikih. Čas za druženje odsvetujem, saj bomo zadržani in hladni. 

 

Čeprav nas bo Luna v devici spremljala še ves četrtek, bo dan bolj miren kot sta bila pretekla dneva, saj se Sonce še gosti v nežnem raku in se bo lepo povezovalo z Luno. Veliko bo odvisno od nas in če želimo kaj dokončati, bo danes pravi čas za to, tudi kramljanja ne bo manjkalo. Za boljše počutje zvečer si nadenimo žad, jantar ali mlečni kremen. 

 

Proti jutru, par minutk čez četrto, se bo Luna preselila v miroljubno tehtnico, kmalu za njo pa tudi Venera v leva. Čaka nas prijetno petkovo jutro in dan. Naša prijetna plat bo prišla na površje, odnosi z ljubljenimi bodo živahni in barviti. V dan bomo zakorakali sveže, optimistično, v pričakovanju zanimiv dogodkov in druženja.   

 

Sobota bo v podobni energiji, diplomacija in iskanje kompromisov bo v ospredju. Garderoba in videz nam bosta pomembna, dišali nam bodo manjši nakupi, kozmetični tretma ali nakup novega nakita. Uživajmo v ustvarjalnosti, umetnosti in se obkrožimo z lepoto pa lastnem okusu. 

 

Nedelja bo mirna za mnoge med nami, vendar samo do popoldneva. Luna ob 16.52 vstopi v črnogledega škorpijona, zato bo dobro, da poskušamo brzdati močna čustva, da ne bo prihajalo do težavnih, nepopravljivih, usodnih in morečih situacij. Delujmo previdno in raje izražajmo hvaležnost. 

 

Naj vam pomagajo Kosmika izdelki pri vašem vsakdanu.

PREMIUM OSEBNI
Letni HOROSKOP 2024

Astrološke napovedi

Energizirani kristali

Za več lahko pokličeš naše svetovalce  ali pokličeš 01 589 66 10

Deli članek na:

Facebook
Twitter
Ugodno svetovanje

Pokličite:

GRATIS pogovor:
za vse nove stranke prvi pogovor GRATIS

Rezervirajte pogovor za kasneje