fbpx

Valentinov horoskop

slika veselo valentinovo z darilom

Valentinovo je postal dan kupovanja rdečih vrtnic, bombonjer, tisti malo bolj domiselni pa presenečajo svoje ljubljene z romantičnimi večerjami in romantičnimi razvajanji. Za samske je zgodba seveda nekoliko drugačna. Za marsikoga je to celo najbolj žalosten dan v letu. Kaj pa nam za letošnje valentinovo napovedujejo zvezde? Vsesplošni vpliv daje več poudarka prijateljstvu in ljubezni, zato lahko pričakujete različna povabila, tako družabna kot ljubezenska. Zato za samske še zdaleč ne bo nujno, da bi ždeli doma in se smilili sami sebi. Zvezde vam sporočajo: brez panike! Na ta večer se lahko zgodi karkoli. Morda pa boste v zadregi vezani, saj boste nekateri morali izbirati med prijatelji in ljubeznijo (se razume, da bodo tudi posledice, če boste izbrali drugače, kot narekuje valentinova tradicija). Tako bo Valentinovo marsikomu zastavilo vprašanje o ravnotežju med vašim družabnim in ljubezenskim življenjem.

 

OVEN

V vašem znamenju se nahaja tako vladarica ljubezni in romantike, čutna Venera, kot tudi pogumni in strastni Mars. Vezani si lahko obetate strastne iskrice in okrepljena čustva. Samski pa boste s svojo željo, da bi čim več doživeli in občutili, pritegnili občudovanje.

BIK

Še posebno Valentinov večer vam lahko prinese nekaj napetosti. Dan bo namreč poudaril vašo željo po svobodi in po tem, da vam ne bi nihče ukazoval, kaj naj počnete. Tako boste vezani lahko pričakovanja svojega partnerja doživljali kot nekakšen pritisk. Samski pa tudi ne boste pustili, da bi vam kdo zmešal glavo.

DVOJČKA

Valentinovo 2017 bo za vas minilo precej bolj v znamenju prijateljstva kot pa romantike. Pričakujte veliko ponudb za druženje in razne družabne dogodke v družbi prijateljev. Vezanim to lahko prinese užaljenost, ki je partnerju pravzaprav ne boste mogli zameriti. Samski pa prav tako ne boste postavili ljubezni visoko na lestvici svojih današnjih prioritet.

RAK

Na žalost se letos Valentinovo ne bo odvijalo po vaših načrtih. Vezani lahko pričakujete težave pri kompromisih, ki pa bodo prav danes med vama s partnerjem nujni. Ostanite močni in potrpežljivi, da se ne bo večer končal s prepirom. Samski boste močno občutili hrepenenje po novem partnerstvu, a v praksi ne boste naredili nič v tej smeri.

LEV

To Valentinovo bo vaš moto pravzaprav podoben kot vsak drugi dan v letu: vse ali nič. Oba pomembna planeta, tako zapeljivka Venera kot osvajalec Mars vas bosta še dodatno opogumljala. Lahko pričakujete, da boste prev posebno romantični in boste tudi znali izkazovati svoja čustva. Vezani ste v nevarnosti, da bi preveč zapravljali za romantično razvajanje partnerja. Če ste samski, pa vam bo ta dan prinesel ogromno spodbude, da bi nekomu končno razkrili, da vam je všeč.

DEVICA

Na Valentinovo boste želeli začiniti stvari v svoji zvezi in pripravljeni boste narediti vse, kar bi povrnilo isko v vajin odnos. Vaše ljubeče razpoloženje in pozornost usmerjena k partnerju mu bo zagotovo ugajala ta večer.

TEHTNICA

Kupid je svojo pozornost na ta dan usmeril direktno proti vam, kar pomeni da se vam obeta večer poln ljubezni in strasti. Vaš partner bo prav tako romantično razpoložen, kar bo pripeljajo do zelo zanimivega razpleta večera. Sprostite se in uživajte, ne bo vam žal.

ŠKORPIJON

Vsakodnevne obveznosti vas pogosto obremenijo do te mere, da dan končate čisto izčrpani. Na vašo žalost se Valentinovo ne bo razlikovala od vašega vsakdanjika. Natrpan urnik vam bo pobral vso energijo in potrpljenje, da bi zvečer načrtovali še kaj romantičnega. Ta merica pomanjkljivosti pa bi lahko pripeljala do nestrinjanja z vašim partnerjem.

STRELEC

Na Valetninovo se vam obeta mnogo presenečenj, kar se lahko zahvalite Maru in Veneri, ki vas ne bosta pustila razočarane. Samski lahko pričakujete, da vam bo nekdo razkril prava čustva, ki jih goji do vas.

KOZOROG

Zvezde vam bodo pomagale začiniti vašo zvezo, čeprav spremembe ne bodo ravno takšne, kakršne ste si zamislili. Odprto se pogovorite s partnerjem o stvareh ki vas motijo in ne pozabite, da je komunikacija ključ do zdravega razmerja.

VODNAR

Zadnje čase ste večino časa posvečali svoji karieri in napredovanju, kljub vsem naporom pa je krajšo potegnil kvaliteten čas, preživet z vašim partnerjem. Poporavite izgubljeni čas in pripravite najlepše Valentinovo do sedaj. Izberite čudovito darilo in pripravite večerjo in s tem pokažite svojemu partnerju kako zelo radi ga imate.

RIBI

Na Valentino dajte vse od sebe! Vaša zveza in partner si zaslužita veš vas trud, zato se ne obotavljajte in pripravite nekaj posebnega za ta dan. Bodite potrpežljivi in pozorni cel čas večera.

Čeprav se je prazniku ljubezni nemogoče izogniti (in zakaj bi si tudi to želeli!), pa vseeno dodajmo še spodbudo, da naj to ne bo samo praznik, ki skoraj vse moške po službi odpelje v cvetličarno. Pokažimo ljubezen še drugače, ne samo tako, da en dan v letu malo globlje sežemo v denarnico. Majhne pozornosti in vsakdanje izkazovanje naklonjenosti so še vedno tiste glavne stvari, ki poskrbijo, da je v ljubezni vse tako, kot mora biti.

Nimate sreče v ljubezni? Izkoristite pomoč, ki je že marsikomu rešila srčne težave. Strokovnjaki za ljubezensko vedeževanje pri Kosmiki čakajo na vaš klic.

Deli članek na:

Facebook
Twitter
Ugodno svetovanje

Pokličite:

GRATIS pogovor:
za vse nove stranke prvi pogovor GRATIS

Rezervirajte pogovor za kasneje