fbpx

Ljubezenski horoskop za teden 21. avgust 2023

ljubezenski horoskop za teden 21.8.

V začetku tega tedna morda ne bomo pravilno ukrepali, da bi dobili tisto, kar si želimo v ljubezni. Pravzaprav smo lahko povsem iluzorni. V torek se Neptun zoperstavi Marsu, kar vnaša nejasnost v naše romantične cilje in dejanja. V sredo bo to vse še bolj zmedeno, saj se Merkur vrti retrogradno v analitični devici. Vsi načrti, ki smo jih imeli v zvezi z ljubeznijo, se lahko hitro izjalovijo. K sreči se bo pozneje v tednu vesolje opomoglo od vse te razočarane energije. Najboljši del? Spet bomo vedeli, kaj si želimo! V nedeljo se Mars pomakne v partnersko usmerjene tehtnice. Ljubezenski horoskop nam sporoča, naj bo naš glavni cilj v tem trenutku – in v naslednjih nekaj mesecih – odnos z nekom, ki nam je blizu.

OVEN

V začetku tedna se boste morda počutili nekoliko brezupno. Zdi se, kot da ne glede na to, kako močno se trudite, ne morete doseči želenega cilja v srčnih zadevah. Ni pomembno, ali ste samski, vezani ali nekje vmes – prevladuje lahko občutek razočaranja. Najhuje pa bi bilo zavedanje, da so vas do tega pripeljale vaše lastne odločitve in dejanja. Na srečo bi morali do nedelje, ko ambiciozni Mars vstopi v vaš partnerski sektor, začutiti, spodbudo zvezd.

BIK

Morda se boste v tem tednu počutili popolnoma razočarani in brezupni glede ljubezni, nato pa boste spoznali, da ste imeli ves ta čas v sebi moč, da naredite vse spremembe, ki jih potrebujete. Mars, ki je zdaj v vašem romantičnem sektorju, se v torek zoperstavi meglenemu Neptunu – to spodbuja razočaranje. Kakorkoli že, ko se boste rešili občutka žrtve, je mogoč temeljit premik. V sredo se Merkur retrogradno pomakne v vaš sektor romantike. Prihajajo spremembe.

Biki, svoje ljubezensko ujemanje z drugimi znamenji preverite v tem članki! (KLIK)

DVOJČKA

Ta teden je v znamenju romantičnega pričakovanja. To nedeljo Mars prvič po dveh letih vstopi v vaš sektor romantike! Mars je povezan z akcijo in energijo, zato se pripravite na razburljive dogodke. Ko se enkrat znajde v vašem sektorju prave ljubezni, je na področju ljubezni, seksa in zmenkov vse v najlepšem redu. Vaša prednostna naloga bi lahko postalo zasledovanje vsega, kar vam prinaša užitek. Če ste že v razmerju, pričakujte več zabave s svojo ljubeznijo. Ljubezenski horoskop vam kliče: uživajte!

RAK

Morda se boste ta teden malo pošalili, ko boste preveč razmišljali o svoji trenutni ljubezenski situaciji in o tem, zakaj ste tam, kjer ste. Merkur bo v sredo postal retrograden v vašem komunikacijskem sektorju. Ne pozabite, da preteklosti ne morete spremeniti. Vaše neprestano razmišljanje, kaj bi lahko storili, kaj bi morali ali želeli storiti, vas lahko drago stane. Vse, kar lahko storite, je, da se premaknete naprej in sprejemate drugačne odločitve. Zapomnite si, da imate moč.

LEV

Nova romantična tema v vašem ljubezenskem življenju je tik pred vrati, tudi če ste na tem področju že veliko doživeli. To vam lahko omogoči pomemben napredek v trenutnem razmerju ali, če ste samski, velik napredek pri lastni miselnosti v zvezi z ljubeznijo. Mars v nedeljo vstopi v vaš komunikacijski sektor in v partnersko usmerjeno znamenje tehtnice. To bo povzročilo premik, v katerem boste o ljubezenskih zadevah razmišljali z največjo možno intenzivnostjo. Morda boste o ljubezni razmišljali tudi z novimi pogumnimi mislimi.

Levi, svoje ljubezensko ujemanje z drugimi horoskopskimi znamenji lahko preverite TUKAJ (KLIK). 

ljubezenski horoskop za teden 21.8.

Te zanima podrobnejši horoskop za svoje horoskopsko znamenje?
Preveri svoj dnevni, tedenski ali mesečni horoskop!

DEVICA

Nezdravi romantični vzorci se končno končujejo. Morda ste zmenku ali partnerju že prevečkrat dali “zadnjo” priložnost – in če je tako, je ta teden tega konec. Utrujeni ste od praznih obljub. Mars, ki je zdaj v vašem znamenju, se v torek zoperstavi mračnemu Neptunu. Njuna usklajenost vas spodbuja, da prekinete zvezo, za katero v srcu veste, da nima prave prihodnosti. Merkur bo v sredo postal retrograden v vašem znamenju. To vam bo pomagalo ponovno premisliti o svojih ljubezenskih odločitvah. Dobro za vas!

TEHTNICA

Morda boste večino tedna čutili, da morate počivati, vendar ne zato, ker bi se počutili slabo. Namesto tega boste globoko v sebi vedeli, da se boste kmalu napolnili z več energije in želje, kot veste, kaj bi z njo počeli. V srcu se preprosto pripravljate na velikanski kozmični vzlet, ki bo vaše življenje pognal v novo in še bolj vznemirljivo smer. Med drugim pripravite svojo dušo na drugačno smer v svojem ljubezenskem življenju. Postavite si romantične cilje in jih uresničujte!

ŠKORPIJON

Možno je, da ste si zaman prizadevali za vzpostavitev ljubezenske zveze ali da ste opravičevali obnašanje ljubimca, čeprav ste vedeli, da se stvari ne ujemajo. Mars bo ta torek nasprotoval Neptunu, planetu zmede, ki je trenutno v vašem sektorju romantike. To lahko v vašem ljubezenskem življenju privede do težavnih okoliščin. Čeprav se lahko počutite razočarani, ni nujno, da bo to dogodek, ki vam bo uničil dušo. Namesto tega naj bo to opomin, da je vsak človek človeški in ima napake.

STRELEC

Morda se v zadnjem času počutite neuravnovešeno! Na srečo lahko to po nedelji popravite. Ambiciozni Mars vstopi v partnersko usmerjene tehtnice in vašo 11. hišo prijateljstva. Ne le, da boste motivirani, da več časa preživite s prijatelji, ampak lahko katera koli skupna želja, ki jo imata s partnerjem, postane glavna prednostna naloga za uresničitev. Če ste samski, je to lahko naporen čas. Osredotočite se na začetek sanjskega razmerja. Ljubezenski horoskop namiguje, da je prava oseba bližje, kot si mislite!

KOZOROG

V tem tednu boste na področju ljubezenskega življenja morda pošiljali ali prejemali več mešanih sporočil kot običajno. Torek bo v znamenju komunikacije. Vi ali vaš ljubimec lahko občutita nezmožnost, da bi rekli, kar mislite, in mislili, kar ste rekli. To se bo še bolj zapletlo v sredo, ko se bo Merkur obrnil v retrogradno gibanje v vaši deveti hiši prepričanj. Morda boste ugotovili, da se s partnerjem ali osebo, v katero ste zaljubljeni, resnično ne strinjate glede stališča, za katerega menite, da je ključnega pomena za združljivost. Bodite pozorni na to morebitno težavo.

Kozorogi, svoje ljubezensko ujemanje preverite v tem članku! (KLIK)

VODNAR

Ljubezen in denar bi lahko bila ves teden v navzkrižju. Trenutni ali celo potencialni partner se morda ne bo strinjal z vami glede odločitve o proračunu. To se lahko sprevrže v prepir! Stvari bodo privrele na plano in morali se boste spopasti z vsemi težavami. V sredo se bo Merkur v vaši osmi hiši skupnega denarja obrnil v retrogradno gibanje, kar bo stvari še otežilo. Če boste vztrajni in jasnega uma, se ne boste kmalu dogovorili, kako rešiti to vprašanje.

RIBI

Vaš partner vam bo morda pokazal tisto plat svoje osebnosti, ki vas resnično odbija. Mars v vašem partnerskem sektorju se ta torek zoperstavi Neptunu in vas prisili, da priznate, če ste si pred partnerjevimi dejanji zatiskali oči. Ker se bo v sredo Merkur v vašem sektorju odnosov obrnil v retrogradno gibanje, bosta morda oba težko sklepala kompromise. Vse to je lahko problematično. Če ste samski, se vam lahko vrne nekdanji partner. Morda vas bo ideja pritegnila, a ne pozabite, da vam tega ni treba storiti.

 

Deli članek na:

Facebook
Twitter
Ugodno svetovanje

Pokličite:

GRATIS pogovor:
za vse nove stranke prvi pogovor GRATIS

Rezervirajte pogovor za kasneje