fbpx

Kristali za ljubezen

content

Najbolj znan kristal za srčne zadeve je verjetno roževec. Pravijo, da so ga ljudje že 600 let pred našim štetjem smatrali za simbol ljubezni. Seveda pa ni edini, ki vam lahko pomaga. Kristaloterapija pozna veliko različnih kristalov za ljubezen. Predstavljamo vam nekaj najpogosteje uporabljanih.

Roževec

Roževec povabi ljubezen v vaše življenje. Odpira srce za sprejemanje ljubezni in vas nežno spomni, da ste je vredni. Uporaben je tako za samske, ki nekako ne vidite pravega partnerja, ki bi vas lahko osrečil, kot tudi za vezane, ki bi radi spet obudili medsebojno ljubezen.

 

Rodonit

Pravimo, da je rodonit kristal, ki nas spomni, da so sestavni del ljubezni tudi boleča razočaranja. Njegova vibracija jih pomaga preboleti in zopet odpreti srce. Priporoča se tudi tistim, ki menite, da vedno pritegnete v svoje življenje same napačne partnerje.

 

Zeleni aventurin

Znan tudi kot kamen ljubezni in sreče, bo lahko prinesel nov veter v vaše življenje. Na ljubezenskem področju se uporablja predvsem za povečanje samozavesti. Priporoča se predvsem samskim in pa tudi vsem, ki se pritožujejo, da v ljubezni nimajo sreče.

 

Karneol

Karneol je eden od kristalov, ki ne smejo manjkati takorekoč nikomur, ki se ukvarja z njimi. Na ljubezenskem področju se priporoča predvsem vezanim, ki želijo okrepiti ali znova obuditi strast in erotiko. Tradicionalno pa je karneol znan kot eden od kristalov za plodnost in potenco.

Deli članek na:

Facebook
Twitter
Ugodno svetovanje

Pokličite:

GRATIS pogovor:
za vse nove stranke prvi pogovor GRATIS

Rezervirajte pogovor za kasneje