fbpx

Branje dušnih zapisov s Sabino Hafner in Ireno Debeljak

branje dušnih zapisov

Oglejte si oddajo Jutro s Kosmiko posneto dne 14. marca 2017 o Branju dušnih zapisov s strokovnakinjama Ireno Debeljak in Sabino Hafner

Kaj so dušni zapisi

Dušni zapisi so vrsta pisanja, ki izhaja iz psihoterapije in terapevtskega procesa. Gre za način, kako ljudje lahko izrazijo svoje misli, občutke, izkušnje, spomine in druge notranje procese, ki jih imajo, ter jih zapišejo na papir.

Dušni zapisi so lahko zelo osebni in intimni, saj pogosto odražajo notranje konflikte, bolečine, strahove in druge negativne občutke, s katerimi se soočajo posamezniki. Vendar pa dušni zapisi niso nujno negativni – lahko vključujejo tudi pozitivna čustva, kot so radost, hvaležnost in sreča.

Pisanje dušnih zapisov lahko pomaga ljudem pri obvladovanju stresa, tesnobe, depresije in drugih čustvenih težavah. Pomaga jim tudi, da bolje razumejo sami sebe, svoje občutke in potrebe ter se bolje povežejo s svojim notranjim svetom.

Dušni zapisi se lahko uporabljajo tudi v terapevtskem procesu, kjer lahko terapevt pomaga posamezniku pri interpretaciji njihovih zapisov in razumevanju njihovih notranjih procesov.

Naj vam pomagajo Kosmika izdelki pri vašem vsakdanu.

PREMIUM OSEBNI
Letni HOROSKOP 2023

Astrološke napovedi

Energizirani kristali

Deli članek na:

Facebook
Twitter
Ugodno svetovanje

Pokličite:

GRATIS pogovor:
za vse nove stranke prvi pogovor GRATIS

Rezervirajte pogovor za kasneje