fbpx

Ivona

Sem dobra poslušalka in sogovornica. Karte me vodijo do videnj. Svetujem vam, kako rešiti težave. Prečistim čakre in vas napolnim z ljubečo Reiki energijo. Sem ena redkih terapevtk, ki dela Jin Jang terapijo. Delam tudi z nihalom, Angeli, kristali.

Moja pot se je začela, ko sem po naključju srečala gospo, ki je delala na področju ezoterike. Imela je obsežno znanje, ki me je močno pritegnilo. Učila se je v tujini in tudi pri nas v Sloveniji. Ker me je svet ezoterike vedno zanimal in ker je videla moje navdušenje nad njenim znanjem, me je začela učiti. Rezultati so bili odlični, stranke pa zadovoljne, kot tudi pozitivno presenečene. Vesela sem bila, da sem lahko pomagala.
Vedno sem imela in še danes imam v sebi željo pomagati drugim. Po dolgih letih sem si nabrala že številne izkušnje, dobila pa sem tudi številne pohvale. Pri vaših težavah vam lahko pomagam na več načinov. Povežem se s svojimi višjim energijami in vam z pomočjo Reikija pomagam, da v sebi začutite ljubečo energijo.
Prečistim vam čakre, odpravim blokade, vas uravnovesim s pomočjo Jin Jang terapije ter vam pomagam s kristaloterapijo. Sem mojstrica kart in uporabljam številne postavitve, ki pripeljejo do pravih odgovorov. Za gledanje prihodnosti in tega, kaj vam je namenilo življenje na vseh področjih, uporabljam postavitev Drevo življenja. 
Odgovore pa lahko poiščem tudi z nihalom.
Moram reči, da mi je bilo vedno v zadovoljstvo pomagati drugim, ki so znašli na križišču svojih poti, zmedenim, žalostnim, osamljenim. Z veseljem in iz srca bom pomagala tudi vam.

Področje dela:

Medosebni odnosi
Žalost in osamljenost
Šola in študij
Ljubezenske težave
Partnerstvo
Denar
Zaposlitev in možnosti

Metode:

Čiščenje čaker
Hrana
Zelišča
Angelske karte
Ciganske karte
Tarot
Energije
Vedeževanje iz kart
Kristali (kristaloterapija)
Ugodno svetovanje

Pokličite:

GRATIS pogovor:
za vse nove stranke prvi pogovor GRATIS

Rezervirajte pogovor za kasneje