fbpx

Ljubezensko ujemanje bika z drugimi znamenji

ljubezensko ujemanje bika

Kot je bik potrpežljiv, se tudi v ljubezni obnaša podobno. Ljubezensko ujemanje bika je lahko pravi užitek, a najprej se morata osebi do tega skupaj dokopati. Ljubezen je v njegovih očeh najvišji cilj, morda tudi zato ker je rojen pod okriljem Venere – boginje ljubezni. Za ljubljeno osebo bi naredil vse, a hkrati to pričakuje tudi v zameno. Želi si iskreno, pristno ter predvsem zvesto razmerje. V nasprotnem primeru lahko postane celo nekoliko posesiven in ljubosumen. Več o kompatibilnosti z drugimi znamenji in o tem s kom bik nima prav svetle prihodnosti pa v nadaljevanju.

BIK IN BIK

Ko se združita dva bika, ustvarita razmerje na premišljen način. S partnerjem rada vidita svet okoli sebe takšnega, kot v resnici je. Oba ljubita naravo in bosta skupaj uživala v pohodništvu in vrtnarjenju. Obožujete hrano, tako kot ste radi zunaj, zato bi bil popoln zmenek piknik na travniku ali v parku. Če imata s partnerjem Bikom podobne predstave o ljubezni, družini in denarju, bi to razmerje zlahka trajalo večno.

BIK IN DVOJČKA

Bik in dvojčka imata veliko skupnega. Oba obožujeta umetnost in lahko preživita neskončne količine časa, ko se o njej pogovarjata in uživata skupaj. Vaš Dvojček je očaran nad poezijo, ugankami in lahkotnimi šalami. Oba cenita tudi lepoto svoje okolice in sta rada na prostem. Dvojčkovo leteče vedenje je lahko izziv za nekoga, ki je tako prizemljen, kot ste vi, lahko pa je tudi samo vznemirjenje, ki ga potrebujete.

BIK IN RAK

Ljubezensko ujemanje Bika in raka je optimalno. Rak vas bo navdušil z domačnostjo in z veseljem jo boste sprejeli. Oba si prizadevata za razkošje in udobje v svoji okolici in lahko skupaj ustvarita življenjski prostor, ki bi vam ga zavidali prijatelji in sosedje. Rak najprej potrebuje varnost in na srečo je to vaše srednje ime. Ko se srečata, si bosta skoraj takoj zaupala. Če ste se to dogovorili zgodaj v razmerju, je to dober znak, da ste na poti za vedno.

ljubezensko ujemanje bika

BIK IN DEVICA

Bik in Devica sta oba zemeljska znaka, vendar ne bi mogla biti bolj različna. Vaši Devici vlada mentalni planet Merkur, kar pomeni obsedenost s podrobnostmi in popolnostjo. Vaš vladajoči planet, Venera, je planet ljubezni. To pa ne pomeni, da ste brezupen romantik. To pomeni, da razumete resničnost ljubezni. Na srečo vaju razlike ne bodo ločile. Pravzaprav je to tisto, zaradi česar je vaša vez tako močna. Ne samo, da ste odlična ekipa, ampak se skupaj tudi zelo zabavate.

BIK IN KOZOROG

Tudi Kozorog in Bik sta oba zemeljska znaka, kar pomeni, da imata veliko skupnega in da se hitro in zlahka razumeta. Oba sta vztrajna, stabilna in potrpežljiva. Vendar obstaja nekaj pomembnih stvari, ki vam niso skupne. Čeprav sta oba pridna delavca, se Kozorog bolj ukvarja s kariero in finančnim statusom kot vi. Večinoma občudujete svojega Kozoroga in boste vedno zvesti, kar Kozorogu pomeni vse na svetu.

BIK IN RIBA

Vaš vladajoči planet je Venera, medtem ko je Ribam Neptun. Ta dva planeta dobro igrata skupaj — tako v fizičnem svetu kot v deželi pravljic. Na videz se zdita popolna nasprotja. Vi ste pragmatični, medtem ko so Ribe občutljive. Ribe živijo v svetu magije, medtem ko ste vi zakoreninjeni v realnosti. Vendar pa gre tukaj za razlike, zaradi katerih je odnos še močnejši. Vaša prizemljena občutljivost in odnos vaše Ribe do ljubezni se presenetljivo dobro zlijeta.

S kom pa ljubezensko ujemanje bika res ni dobra? - BIK IN VODNAR

Če bik kaj sovraži, je to, da vam negotovost vznemirja čute. Radi veste, kje ste. Na žalost vam ekscentrični načini in nenavadne ideje vodnarja ne bodo zagotovili varnosti, po kateri hrepenite. Želeli si boste bližine, medtem ko si Vodnar želi svobode. Po drugi strani pa ste lahko pomirjajoč in prizemljujoč vpliv na zračnega vodnarja. Zelo nasprotna sta si tudi vaš trmast karakter in vodnarjev vsevedni odnos. Ta tekma ni nemogoča, a bo zahtevala bo veliko dela, potrpežljivosti in tudi popustljivosti.

Deli članek na:

Facebook
Twitter
Ugodno svetovanje

Pokličite:

GRATIS pogovor:
za vse nove stranke prvi pogovor GRATIS

Rezervirajte pogovor za kasneje