fbpx

Lunino horoskopsko znamenje

lunino znamenje

Ko vam nekdo postavi vprašanje, katero je naše horoskopsko znamenje, bi verjetno domnevali, da vas sprašuje po vašem sončnem znamenju – znamenje, ki ga običajno beremo v horoskopskih napovedih. Drži? No, ali ste vedeli, da imate tudi lunino horoskopsko znamenje, ki je enako pomembno?

Medtem ko je Sonce nedvomno najpomembnejši del vaše astrološke celote, vam vesolje dodeli tudi lunino horoskopsko znamenje. Lunino horoskopsko znamenje se nanaša na znamenje, ki ga določa položaj Lune na nebu v času rojstva posameznika. Torej če je vaše sončno znamenje lev, je vaše lunino (lahko) popolnoma drugo, npr. devica. Vaše lunino znamenje doda še eno plast kompleksnemu bitju, ki ste! Najpomembneje pa je, da razkriva vaš čustveni profil, hrepenenja in razpoloženje. Predstavlja vaš notranji jaz, vašo samopodobo, čustva, intuicijo …

Če še ne veste kateremu luninemu znamenju pripadate je najprej potrebno izdelati vašo natalno karto. Za ta izračun je potrebno vnesti točen čas in kraj rojstva. Programe za izračun lahko najdemo tudi na internetu.

Torej, poglejmo vaš edinstven profil Lune, glede na to, v katerem znaku zodiaka je svetila na vaš rojstni dan.

LUNA V OVNU

Bojevniki z vročimi čustvi. Ste intenzivno strastni, ko ste predani, daste 100 % svojega srca in duše. Ko se za nekaj (ali nekoga) odločite, se ne branite iskati tega, kar želite, in ste popolnoma pripravljeni tvegati, da bi dosegli svoj cilj. Niste tisti, ki bi se ustrašil izražanja svojih resničnih čustev, a zaradi vaše odkritosti in impulzivnosti se lahko marsikdaj opečete. Pogum je vaše drugo ime.

LUNA V BIKU

Stabilni, zanesljivi, odgovorni. Vaš pragmatičen pristop do življenja rad ustvarja ustaljeno rutino. Vaše zemeljsko lunino znamenje ceni udobje, saj uživate v stvareh, ki se jih lahko dotaknete, povohate in vidite na lastne oči. Če ni resnično, hitro izgubite zanimanje. Igra zaupanja je pomembna sestavina vaše čustvene strukture. Nerazsodnosti v razmerju vam zlomijo srce do točke brez vrnitve, zato izberite ljubimca, ki bo ustrezal vaši stopnji predanosti in občutku zvestobe.

LUNA V DVOJČKIH

Radi govorite o svojih občutkih, pri čemer vsako čustvo izražate do potankosti. Potrebujete ljubimca, ki vašo komunikativnost obravnava kot prikupno lastnost in ne kot verbalno nadlogo! S svojo zračno zlahka švigate iz ene okoliščine v drugo. Težava s tako izjemno prilagodljivostjo je, da imate pogosto težave z vztrajanjem pri eni stvari. Čeprav predanost ni vaša močna stran, vaša prijazna in spogledljiva osebnost vedno zasije.

LUNA V RAKU

Ste zelo čustveni in občutljivi. Zažarite v odnosih, kjer lahko izrazite svojo negovalno stran. Izjemna nežnost, skrb in empatija do vaših najbližjih vas naredijo ultimativno domačo boginjo. Vaš pravi jaz je rezerviran za le nekaj posebnih, vam dragih ljudi, ki lahko prebijejo vašo trdno, zaščitniško zunanjost. Vaše bogastvo čustev je kot ogromen, globok in čudovit ocean, vendar bodite pozorni, da se skrb ne spremeni v oprijemljivost.

LUNA V LEVU

Vaša mačja privlačnost in mogočna prisotnost vas naredita rojenega vodjo. Topli, ljubeči in velikodušni, imate levje srce in obožujete razvajati sebi najbližje osebe z velikimi romantičnimi gestami. Zaradi vaše ljubeče narave ste odličen ljubimec. Blagoslovljeni z magnetno osebnostjo privlačite množico občudovalcev, a občasno vašo ponosno držo prepoznajo kot pokroviteljsko. Zaradi vaše igrivosti ste naravni z otroki, vaša visoka stopnja pronicljivosti pa vsakič izbere kakovost pred količino.

LUNA V DEVICI

Eno najpametnejših luninih znamenj, blestite v vsem, kar si zamislite. Vaša pozornost do podrobnosti je neprekosljiva in imate organizacijske sposobnosti profesionalca. Ker ste popolni perfekcionist, vas vaši visoki standardi in visoka pričakovanja ženejo k temu, da ste kar se da najboljši. To vam pogosto predstavlja nepotreben pritisk. Kritika do sebe in drugih je vaš najhujši sovražnik. Vaš dom je brezhiben, medtem ko nered ruši vaše ravnovesje.

LUNA V TEHTNICI

Brezupen romantik, zaljubite se v ljubezen samo. Privlačijo vas lepe umetnine, glasba in drobno razkošje življenja, zato zelo cenite lepoto. Lep obraz, telo, um in duša vam šibijo kolena. Ne gre za to, da ste površni, ampak bolj za to, da ste prefinjeno bitje s prefinjenim okusom. Vaša naloga je, da se povežete z idealnim partnerjem, ki si zasluži biti Yin vašemu Yangu.

LUNA V ŠKORPIJONU

Ni lunino znamenje za nepogumne ali plašne. V svojih odnosih iščete globljo povezanost in vas ne zanimajo prazni klepeti ali površni ljudje. Ste zelo izbirčni glede tega, s kom delite svoje intimne skrivnosti, ste noro zasebni. Najbolj seksi od vseh luninih znamenj, vaša skrivnostna in zapeljiva privlačnost ima hipnotično supermoč. Muči vas ljubosumje, zato si poiščite ljubimca, ki je zvest in iskren.

LUNA V STRELCU

Imate svobodnega duha in obilen smisel za avanturo, ki želi raziskovati različne kulture, ljudi in filozofije. Z zdravo žejo po znanju si prizadevate razširiti svoja obzorja. Ko imate močne občutke glede neke stvari, želite svoje ideje deliti v velikem obsegu, da bi motivirali tudi druge. Iskrenost je vaša občudovanja vredna lastnost, včasih pa se vaša odkrita resnicoljubnost šteje za naravnost nesramno! Partner, ki vam poskuša pristriči krila, je za vas kot smrtna obsodba.

LUNA V KOZOROGU

: Imate resno stran, ki se pogosto počuti, kot da je teža sveta na vaših ramenih. In resnica je, da je vaše lunino znamenje najbolj sposobno soočiti se z veliko odgovornostjo. Ne glede na situacijo ste šef svojega sveta. Vzbujate spoštovanje in imate zrelost, ki presega vaša leta. Samo ne pozabite se zabavati in svojega notranjega otroka včasih pustiti ven, da se igra.

LUNA V VODNARJU

Najpomembnejši hipi, plešete v taktu lastnega bobna. Ste zelo sočutni, humanitarni in vedno pripravljeni pomagati. Pogosto razmišljate o načinih, kako lahko resnično spremenite svet. Imate uporniško žilico, ki se nikoli ne zadovolji z monotono rutino. Vaša hladnokrvnost in goreča želja po neodvisnosti bega zaljubljence, zaradi česar ste pogosto izmuzljiva uganka.

LUNA V RIBAH

Naravni skrbnik, vaše občutljivo srce ne pozna meja, ko gre za pomoč tistim v stiski. Ste sanjač, umetnik in negovalec. Zaradi vaše sočutnosti ne vidite krivde v drugih, zato se morate zaščititi pred sumljivimi osebami. Vaše vodno lunino znamenje je zelo domiselno in pogosto blagoslovljeno z izjemnim talentom, povečano intuicijo in psihičnim vpogledom.

Deli članek na:

Facebook
Twitter
Ugodno svetovanje

Pokličite:

GRATIS pogovor:
za vse nove stranke prvi pogovor GRATIS

Rezervirajte pogovor za kasneje