fbpx

Tarot karta dneva – SEDMICA MEČEV

tarot karta dneva

Današnja tarot karta dneva je sedmica mečev. Ta karta kaže na nekoga, ki se obnaša neetično in ima slabe namene. Prav tako lahko pomeni, da se poskušate vključiti nekam, kamor ne spadate.

Sedem mečev naj bi na splošno prikazovalo izdajo ali prevaro. Zgodi se, da smo včasih prisiljeni biti zahrbtni v upanju, da nas ne odkrijejo. Ko nas odkrijejo, se moramo soočiti s posledicami – naj gre za zadrego, kazen ali kaj drugega. Zdaj obstaja nevarnost, da vaša skrivnost pride na dan.

Morda vas bo zamikalo, da bi se od nekod izmuznil. Namesto da bi se soočili s situacijo, se nagibate k temu, da se izmuznete in upate, da boste ostali neopaženi. Tako se bo težava morda rešila sama od sebe, lahko pa da se bo težava le še povečala. Premislite, kaj boste naredili.

Veliko vprašanje, ko pogledamo sedem mečev, je, ali bo pobeg rešil to težavo, s katero se soočate. Hkrati pa ni vse tako negativno. Sedmica mečev lahko nakazuje tudi na pripravljenost za solo pot. Morda boste imeli željo po samostojnem raziskovanju in odkrivanju nekaterih stvari. To je lahko učinkovit pristop, če želite uveljaviti svojo neodvisnost in sedmica mečev vas k temu lahko spodbuja.

 

tarot karta dneva

"Sedem mečev kaže, da moramo biti strateški in hkrati oprezni."

POMEN V LJUBEZNI

Morda je trenutno za vas pomembno, da ostanete previdni, še posebej, če ste spoznali nekoga novega. Vi ali nekdo v vašem romantičnem življenju je lahko trenutno nepošten, v najhujših možnih primerih celo nezvest. Če vam instinkti govorijo, da vam partner laže, se boste morda morali s tem soočiti in se iskreno pogovoriti. Če ste bili to vi, razmislite o dolgoročnih posledicah svojih dejanj. Tudi najprijaznejša laž, ki prizanaša čustvom, lahko preraste v velike težave. Če ste samski, boste morda morali oceniti, ali ste bili do morebitnih ljubimcev preveč sumničavi ali nezaupljivi.

POMEN V FINANCAH

Trenutno bodite previdni glede svojih financ. To se lahko zgodi neodvisno od vas, lahko pa tudi sami povzročite te situacije. Predvsem, če preizkušate kakršne koli sheme za hitro obogatenje ali kako drugače kockate svoj denar z drugimi sumljivimi posli. Izogibajte se stvarem, ki se zdijo sumljive ali preveč dobre, da bi bile resnične.

POMEN V KARIERI

Na vašem delovnem mestu so lahko nekateri sumljivi liki. Laži in prevare vas lahko presenetijo. Morda imate opravka s kolegi, ki vas poskušajo sabotirati z ogovarjanjem, vas sramotijo šefu ali si poskušajo pripisati zasluge za vaše delo. Bodite previdni, komu zaupate v tej situaciji. Včasih lahko ta karta nakazuje, da boste potrebovali določeno strategijo za uresničitev svojih projektov. Določena mera taktiziranja je lahko za vas zdaj prednost.

Deli članek na:

Facebook
Twitter
Ugodno svetovanje

Pokličite:

GRATIS pogovor:
za vse nove stranke prvi pogovor GRATIS

Rezervirajte pogovor za kasneje