fbpx

Horoskop Bik

(21.3 – 20.4)

Splošni mesečni horoskop

Čudovit mesec je pred vami, saj boste s svojo odločnostjo dosegli vse, kar si boste zamislili, še posebno na kariernem področju. To pa bo vplivalo na vašo dobro voljo in veselje, zaradi katerih boste oboževani tudi doma. Ko se bo že zdelo, da je vse v najlepšem redu, pa lahko družinski odnosi postanejo napeti. Takrat poskusite prisluhniti drugim in svojo avtoriteto držite v ozadju.

Splošni letni horoskop

Občutili boste neko novo ustvarjalno energijo in samozavest. Odločno boste pokazali, da ste vi tisti, ki boste najprej pri sebi sprožili notranjo spremembo in osvežili podobo. Zavedati se boste začeli, da je najprej potrebno spremeniti sebe, da lahko dajemo nasvete drugim. Odličen zgled drugim boste.

Bik je med najbolj praktičnimi in zanesljivimi znamenji zodiaka. V prvi vrsti je ljubitelj dobre hrane in pijače, udobja ter vsega lepega. Odlikujejo ga trdnost, praktičnost, odločnost in moč volje. Ker mu je varnost nadvse pomembna, bo naredi vse, da ohrani svoj status quo. Za Bika je harmoničnost temelj odnosa, zato se bo zelo trudil za srečo svojega partnerja. Stremi k temu, da si ustvari srečen dom in stabilno partnerstvo. Nagnjen je h konservativnemu, kar se odraža tudi v njegovem vedenju.

Značilnosti: ljubitelj varnosti, topel, ljubeč, umirjen, praktičen, ljubosumen, posesiven, zamerljiv
Temperament: melanholičen
Moto: imeti
Vladar znaka: Venera
Element: zemlja
Dan v tednu: petek
Kovina: baker
Srečni kamni: smaragd, safir, ahad, turkiz, korala, bis

Preveri dnevni horoskop za druga znamenja