fbpx

Današnji Horoskop Bik

(21.3 – 20.4)

Splošni dnevni horoskop

Pojavile se bodo omejitve. Ugotovili boste, da temeljna sila deluje proti vašemu intuitivnemu razumevanju. Potrudite se, da se boste zasidrali v resnici, še preden bi raztrosili napačna čustva in občutke po vsem prostoru. Pomembno za vas bo, da boste vzdrževali stabilnost ves čas.

Splošni tedenski horoskop

Denarne težave utegnejo v tem tednu biti vaša prioriteta. Osredotočite se na poti, ki bi vas pripeljale do dodatnega zaslužka, saj bi vam prišel še kako prav. Četudi se boste morali za to odreči prostemu času, se žrtvujte in kmalu bo bolje. V službi si boste na vso moč želeli spremembe delovnega mesta oziroma napredovanja, vendar se bo zdelo, da se vam zapirajo vse poti. Ne izgubite upanja, saj veste, da vsaka stvar zahteva svoj čas. Z vztrajnostjo in potrpežljivostjo boste povzročili pravi čudež, le verjemite.

Splošni mesečni horoskop

Pred vami je pester mesec, ki lahko prinese prelomne spremembe. Že v prvih dneh meseca se utegnete znajti pred neko življenjsko odločitvijo, ki se bo nanašala na poslovno ali zasebno področje. Nekdo vam bo na uho nenehno prišepetaval besede, vendar morate vedeti, da se imate le vi pravico odločevati, saj je življenje vaše. Ne upoštevajte mnenj in nasvetov, v kolikor veste, da vam ne morejo prinesti pravega zadovoljstva in sreče.

Splošni letni horoskop

V letu 2023 boste neutrudni lovci na priložnosti. Saturn, Rahu in Jupiter bodo igrali pomembno vlogo v vašem življenju. Čeprav vam utegnejo ti planeti v prvi četrtini leta pripraviti nekaj preizkušenj, vas bodo v drugi polovici leta 2023 nagradili z obilico uspeha na glavnih področjih življenja, kot so ljubezen, kariera in bogastvo. V prvih mesecih leta se lahko soočite z nekaj poslovnimi težavami, zato se izogibajte naglim in nepremišljenim odločitvam. Dobrotnik Jupiter, ki maja vstopi vaše znamenje, pa vam prinaša poletje same sreče.

Bik je med najbolj praktičnimi in zanesljivimi znamenji zodiaka. V prvi vrsti je ljubitelj dobre hrane in pijače, udobja ter vsega lepega. Odlikujejo ga trdnost, praktičnost, odločnost in moč volje. Ker mu je varnost nadvse pomembna, bo naredi vse, da ohrani svoj status quo. Za Bika je harmoničnost temelj odnosa, zato se bo zelo trudil za srečo svojega partnerja. Stremi k temu, da si ustvari srečen dom in stabilno partnerstvo. Nagnjen je h konservativnemu, kar se odraža tudi v njegovem vedenju.

Značilnosti: ljubitelj varnosti, topel, ljubeč, umirjen, praktičen, ljubosumen, posesiven, zamerljiv
Temperament: melanholičen
Moto: imeti
Vladar znaka: Venera
Element: zemlja
Dan v tednu: petek
Kovina: baker
Srečni kamni: smaragd, safir, ahad, turkiz, korala, bis

Preveri dnevni horoskop za druga znamenja