fbpx

Dnevni horoskop za vsa znamenja

Dnevni horoskop vam lahko pomaga pri vaših odločitvah in odkrivanju skritih priložnosti. Preberite si vsak dan svež dnevni horoskop za vsa horoskopska znamenja. Zgoraj lahko izberete tudi tedenski horoskop, mesečni horoskop ali letni horoskop za vsa astrološka znamenja.
horoskop slika Oven

Dnevni horoskop OVEN


Danes se ne boste nad ničemer posebej navdušili, zato vas bo preganjal dolgčas. Dobili boste kar nekaj povabil, a boste vse prezrli, zato ne stokajte, ko boste zvečer sami doma gledali televizijo. Pravi čas ukrepajte in se posvetite zanimivim dejavnostim. Koristilo bo tudi vašemu zdravju.

horoskop slika Bik

Dnevni horoskop BIK


Pojavile se bodo omejitve. Ugotovili boste, da temeljna sila deluje proti vašemu intuitivnemu razumevanju. Potrudite se, da se boste zasidrali v resnici, še preden bi raztrosili napačna čustva in občutke po vsem prostoru. Pomembno za vas bo, da boste vzdrževali stabilnost ves čas.

horoskop slika Dvojčka

Dnevni horoskop DVOJčKA


Lotite se kakršnegakoli prestrukturiranja v vašem življenju. Sprememba bo na začetku malo strašna, a ko boste spoznali, da je potrebna spremenljivka za napredek, bo bolje. Najverjetneje vam ne bo potrebno preveč spreminjati ciljev, a mogoče boste morali spremeniti vašo smer, da jih boste dosegli.

horoskop slika Rak

Dnevni horoskop RAK


Vaše razpoloženje bo danes nihalo. To vas bo lahko pripeljalo do težav, če ne boste previdni. Pustite vsaj eno nogo na realnih tleh. Samo ostanite močno povezani z realnostjo ali pa se boste znašli brez zagona. Bolj se vključite v nek pomemben projekt, ne prepustite ga kar tako drugim.

horoskop slika Lev

Dnevni horoskop LEV


Čutili boste, da vam pri delu ne omogočajo dovolj fleksibilnosti. Razmišljali boste, na kakšen način bi se lahko pritožili nadrejenemu. Sedaj je obetaven čas za spremembe, zato vam svetujemo, da ukrepate čim prej. Bodite pozorni prav danes, saj se vam bo približala oseba, ki ni vredna zaupanja. Previdno torej pri razpravljanju o osebnih stvareh. Pri delu pa se brez težav lahko zanesete na najbližjo osebo, saj vas bo ta ščitila pred nadrejenim.

horoskop slika Devica

Dnevni horoskop DEVICA


Na delovnem mestu lahko danes pričakujete nepotrpežljivost. Določeno delo še vedno ni obrodilo sadov, zato rezultati še niso vidni. Zavedati se morate, da kdor čaka, dočaka. Zato le mirno! Kmalu boste prejeli dobre novice, ki bodo vzpostavile pomirjajoče vzdušje na delovnem mestu. Namenite več pozornosti zdravju in fizični aktivnosti.

horoskop slika Tehtnica

Dnevni horoskop TEHTNICA


S skupino sodelavcev združite moči. Naj vam ponudijo svoje znanje in sposobnosti. Kar se boste naučili, vam bo koristilo v prihodnje, kajti prihajajo pozitivne spremembe. Družite se s sosedi in prijatelji. Ne sanjajte o potovanjih, temveč uresničite svoje cilje. K temu vas bodo spodbujali tudi ljudje, ki jih boste danes srečevali. Sledite svoji intuiciji.

horoskop slika Škorpijon

Dnevni horoskop šKORPIJON


Čisto vsaka beseda, ki jo boste izrekli, bo imela trden in prizemljen ton. Ko vas bodo vprašali za mnenje, ga boste tudi z veseljem podali. Zaupanje bo prišlo iz vljudnosti. Za druženje boste iskali nekoga toplega, ljubečega, z enakim razpoloženjem in odločnega, pogumnega, ki bo želel narediti zadano, tako kot vi.

horoskop slika Strelec

Dnevni horoskop STRELEC


Zbudili se boste polni vitalnosti in energije. Želeli si boste fizične aktivnosti, zato si izberite športno dejavnost, s katero se boste danes ukvarjali. Nov zagon bo viden tudi na delovnem mestu. Kos boste vsem ciljem, ki si jih boste zastavili. Bodite bolj preudarni v komunikaciji, saj bo ta nujno potrebna, še posebej ko bo šlo za odnose z bližnjimi. Izogibajte se sporom.

horoskop slika Kozorog

Dnevni horoskop KOZOROG


Zelo uspešni ste pri postavljanju pravil, še bolj pa pri njihovem upoštevanju. Pazite pa, da ne bi postavili preveč pravil in pogojev v odnosih z drugimi, saj bi se vam v tem primeru prav zagotovo ljudje postavili po robu. Lahko bi se celo vse skupaj obrnilo proti vam! Zdravje: ne jemljite ga za samoumevnega.

horoskop slika Vodnar

Dnevni horoskop VODNAR


Danes bodite še posebej varčni, ne posojajte denarja in odložite nenačrtovane stroške. Določenih stvari ne boste jasno videli, obstaja pa tudi nevarnost lahkomiselnih in hitrih odločitev. Bodite vztrajni in ne odnehajte tudi, ko boste izgubili upanje. Primanjkovalo vam bo gotovosti in zaupanja vase.

horoskop slika Ribi

Dnevni horoskop RIBI


Posamezniki se boste odločili za vlaganje v nepremičnine. Preden pa boste sprejeli dokončno odločitev, najprej razmislite o vseh aspektih in možnostih. V kolikor boste še vedno malce negotovi, se posvetujte s finančnim strokovnjakom. Z okolico boste imeli zelo turbulentne odnose.

Preberite si tudi ostale horoskope

Horoskop, vedeževanje, kristali in astologija so le del tem, o katerih lahko prebirate tukaj. Nasveti, dejstva in navodila kako razumeti ezotterični svet. Naj vam planeti in prihodnost ne bo neznanka.