fbpx

Dnevni Horoskop Devica

(21.3 – 20.4)

Splošni dnevni horoskop

Danes bodite še posebej varčni, ne posojajte denarja in odložite nenačrtovane stroške. Določenih stvari ne boste jasno videli, obstaja pa tudi nevarnost lahkomiselnih in hitrih odločitev. Bodite vztrajni in ne odnehajte tudi, ko boste izgubili upanje. Primanjkovalo vam bo gotovosti in zaupanja vase.

Splošni tedenski horoskop

V tem tednu boste nagnjeni k hitrim reakcijam, kar pa nikakor ne bo dobrodošlo. Potrebovali boste kar nekaj samodiscipline, da ne boste ukrepali prehitro. Zavestno se odzivajte na besede in dejanja. Ne dovolite, da bi vas karkoli presenetilo. V prvih dneh tedna boste na delovnem mestu učinkoviti in hitri, kar bodo nadrejeni nedvomno opazili, četudi se vam ne bo zdelo tako. V sredini tedna bodo kljub nekaterim bolj napetim pogovorom z vašimi domačimi odnosi razmeroma mirni in skladni. Sveže zaljubljeni se še posebej proti koncu tedna pazite prenagljenosti in naivnosti, saj boste močno nagnjeni k njima. Besed ljubljene osebe nikar ne vzemite preveč resno, saj bo le čas pokazal, kako se bo razvilo. Naučiti se morate čustvene neodvisnosti in naj vas ne vrže iz ravnovesja prav vsaka malenkost.

Splošni mesečni horoskop

Čudovit mesec je pred vami, saj boste s svojo odločnostjo dosegli vse, kar si boste zamislili, še posebno na kariernem področju. To pa bo vplivalo na vašo dobro voljo in veselje, zaradi katerih boste oboževani tudi doma. Ko se bo že zdelo, da je vse v najlepšem redu, pa lahko družinski odnosi postanejo napeti. Takrat poskusite prisluhniti drugim in svojo avtoriteto držite v ozadju.

Splošni letni horoskop

Leto 2023 bo za vas leto priložnosti, a le če boste nehali teoretizirati in boste poiskali praktične odgovore na vprašanja, ki vas mučijo. Močna prisotnost Jupitra vam bo spomladi prinesla dobre možnosti za poklicni uspeh, poroko ali naraščaj. V drugi polovici leta imate odprte vse karte za potovanja, z njimi pa je povezana tudi možnost zaslužka. Finance bodo pomembna tema skozi vse leto, a pomembno je, da vas njihovo nihanje ne obremeni preveč. Veliko poslovnih vezi se bo moralo podreti, da boste razumeli, kako poslovati v prihodnosti.

Devica je znamenje služenja, zato rada pomaga drugim, je pridna in ima visoko razvito delovno etiko. Je praktična, organizirana, logična in inteligentna. Do sebe in do drugih je zelo zahtevna. A visoka merila in kritičnost še najbolj škodujejo njej sami, saj si nenehno prizadeva doseči popolnost in je nesrečna, če ji pri tem spodleti. Ker le redko pokaže svoja čustva, Devica deluje zelo hladna in zadržana. Ima visoka moralna načela, katerih se tudi dosledno drži.

Značilnosti: skromna, plaha, analitična, marljiva, bistra, urejena, razsodna, preveč kritična, vidi le podrobnosti, ne pa celotne slike
Temperament: melanholičen
Moto: dokazati, analizirati
Vladar znaka: Merkur
Element: zemlja
Dan v tednu: sreda
Kovina: živo srebro in nikelj
Srečni kamni: sardoniks, kamelija, ahat, rožnati jaspis, žad

Preveri dnevni horoskop za druga znamenja