fbpx

Dnevni Horoskop Devica

(21.3 – 20.4)

Splošni dnevni horoskop

Na delovnem mestu lahko danes pričakujete nepotrpežljivost. Določeno delo še vedno ni obrodilo sadov, zato rezultati še niso vidni. Zavedati se morate, da kdor čaka, dočaka. Zato le mirno! Kmalu boste prejeli dobre novice, ki bodo vzpostavile pomirjajoče vzdušje na delovnem mestu. Namenite več pozornosti zdravju in fizični aktivnosti.

Splošni tedenski horoskop

Morda bi bilo bolje, da ne zaupate človeku, ki vas je že pustil na cedilu. Odločitev je sicer vaša, vendar pazite, kaj počnete. Morda vse skupaj ni tako nedolžno, kot se zdi, zato si vzemite čas in poglejte v ozadje dogajanja, osebo pa zaenkrat še držite na razdalji. V službi boste imeli v prihajajočih dneh ogromno dela, kar vam bo vzelo tudi večino energije. Še bolj kot delo pa bo za vas naporen nek sodelavec. Nenehno vam bo nasprotoval, velikokrat se vam bo zdelo, da zgolj iz principa. Morda bi bilo najbolje, da se sploh ne menite zanj, ampak le odločno nadaljujete svojo pot.

Splošni mesečni horoskop

To bo čudovit mesec za vas. Čeprav je za vami precej težko obdobje, se boste v prihajajočem mesecu končno sprostili. Svoje misli in čustva boste uredili do te mere, da boste na svet gledali z veliko mero optimizma in komaj čakali na vse, kar vam življenje prinaša. Če vas preganjajo nedokončane študijske obveznosti boste v tem času trdno prijeli za delo in morda še pred poletjem vse uspešno opravili.

Splošni letni horoskop

Leto 2023 bo za vas leto priložnosti, a le če boste nehali teoretizirati in boste poiskali praktične odgovore na vprašanja, ki vas mučijo. Močna prisotnost Jupitra vam bo spomladi prinesla dobre možnosti za poklicni uspeh, poroko ali naraščaj. V drugi polovici leta imate odprte vse karte za potovanja, z njimi pa je povezana tudi možnost zaslužka. Finance bodo pomembna tema skozi vse leto, a pomembno je, da vas njihovo nihanje ne obremeni preveč. Veliko poslovnih vezi se bo moralo podreti, da boste razumeli, kako poslovati v prihodnosti.

Devica je znamenje služenja, zato rada pomaga drugim, je pridna in ima visoko razvito delovno etiko. Je praktična, organizirana, logična in inteligentna. Do sebe in do drugih je zelo zahtevna. A visoka merila in kritičnost še najbolj škodujejo njej sami, saj si nenehno prizadeva doseči popolnost in je nesrečna, če ji pri tem spodleti. Ker le redko pokaže svoja čustva, Devica deluje zelo hladna in zadržana. Ima visoka moralna načela, katerih se tudi dosledno drži.

Značilnosti: skromna, plaha, analitična, marljiva, bistra, urejena, razsodna, preveč kritična, vidi le podrobnosti, ne pa celotne slike
Temperament: melanholičen
Moto: dokazati, analizirati
Vladar znaka: Merkur
Element: zemlja
Dan v tednu: sreda
Kovina: živo srebro in nikelj
Srečni kamni: sardoniks, kamelija, ahat, rožnati jaspis, žad

Preveri dnevni horoskop za druga znamenja