fbpx

Horoskop Devica

(21.3 – 20.4)

Splošni mesečni horoskop

Zaupajte svojim bližnjim, saj vam bo to olajšalo marsikatero situacijo. Vaša skromnost ne sme vplivati na jasno komunikacijo v prijateljskih odnosih, povejte, kaj si želite, sicer boste trpeli po nepotrebnem. Nasmiha se vam izjemna možnost za uspeh. A ne boste ga dosegli sami, temveč v skupinskem duhu. Nekdo vam bo dal nasvet, ki bo obrodil bogate sadove.

Splošni letni horoskop

Pričakujte močan udarec energije, ki bo s seboj prinesla možnost za nov začetek. Vse se bo začelo že, ko boste vstali. Počutje bo krasno, tudi če se vam bo jutro zdelo bolj temačno. Pri tem pa vam bo pomagal vaš prijatelj, ki vas bo prav prijetno presenetil. Premislite, kako se mu boste zahvalili.

Devica je znamenje služenja, zato rada pomaga drugim, je pridna in ima visoko razvito delovno etiko. Je praktična, organizirana, logična in inteligentna. Do sebe in do drugih je zelo zahtevna. A visoka merila in kritičnost še najbolj škodujejo njej sami, saj si nenehno prizadeva doseči popolnost in je nesrečna, če ji pri tem spodleti. Ker le redko pokaže svoja čustva, Devica deluje zelo hladna in zadržana. Ima visoka moralna načela, katerih se tudi dosledno drži.

Značilnosti: skromna, plaha, analitična, marljiva, bistra, urejena, razsodna, preveč kritična, vidi le podrobnosti, ne pa celotne slike
Temperament: melanholičen
Moto: dokazati, analizirati
Vladar znaka: Merkur
Element: zemlja
Dan v tednu: sreda
Kovina: živo srebro in nikelj
Srečni kamni: sardoniks, kamelija, ahat, rožnati jaspis, žad

Preveri dnevni horoskop za druga znamenja